Joeri Volkers wordt komend seizoen hoofdtrainer van s.v. Huizen. Hij volgt daarmee Tijs Schipper op, die aan het eind van de huidige competitie de club gaat verlaten.
    joeri-volkers-hoofdtrainer-s-v-huizen-seizoen-2013-2014

Volkers heeft zijn sporen in de voetballerij verdiend als jeugdtrainer bij Volendam en Almere City. Hij was hoofdtrainer bij Zuidvogels en bij Zwaluwen'30. Momenteel werkt hij bij Nieuw Utrecht, dat bovenaan staat in de derde klasse D van de zondagamateurs.

Volkers krijgt het komende half jaar tijd genoeg om Huizen te zien voetballen, omdat Nieuw Utrecht op zondag speelt. Samen met de technische commissie gaat hij de komende tijd ook de spelersgroep doorlichten en nieuwe spelers benaderen. De nieuwe trainer heeft bij s.v.Huizen een contract voor een jaar afgesloten.