JO17-3 haalt punten op bij BVV
    23 nov 2019
    sv Huizen JO17-3
    BVV JO17-2 - sv Huizen JO17-3: 1-6 (1-4)
    jo17-3-haalt-punten-op-bij-bvv

Het eerste verlies van het seizoen heeft er aardig in gehakt bij de JO17-3 van sv Huizen. Er is nog een uiterst kleine theoretische kans op het hoogst haalbare. Goed dat er dan weer een volgende wedstrijd is, om weer lekker te gaan voetballen en te gaan laten zien hoed goed dit team dat kan. Dat zou dan gaan gebeuren tegen BVV, een team dat drie punten achter sv Huizen staat.

Sv Huizen JO17-3 kon met het complete team aantreden in Blaricum, in prima omstandigheden.
    Een uitstekend veld en met een voor de tijd van het jaar prachtig weertje. Alles aanwezig om er een leuke pot voetbal van te maken. Eerst nog even een minuut stil uit protest tegen racisme voor de wedstrijd begon.

De eerste kans voor BVV kwam in de achtste minuut met een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Deze werd niet al te best ingeschoten, maar een stuit vlak voor keeper Niels zorgde voor een zeldzaam foutje van de doelman. De bal werd weer los gelaten en kon binnen worden getikt: 1-0.
    Lange tijd bleef het bij die kans voor BVV en begon sv Huizen kans na kans te creëren. Sv Huizen begon beter en beter te spelen en daar werkte het team hard voor. Het werd Wim die van al het harde werken zich zelf op het scorebord terug zag. En hoe.

Met goals in de 13e, 18e en 20e minuut zorgde hij voor een onvervalste en loepzuivere hattrick en daar kwam zelfs nog een vierde goal bij in de 32e minuut. Geen vuiltje aan de lucht in de rust met een tussenstand van 1-4 en dan was er nog het idee dat het nog beter kon.

In de tweede helft kwam BVV meer in het spel, al moest het wel in de eerste minuut nog een tegeldoelpunt incasseren. De voorzet vanaf de linkerkant met Tim werd door Boaz met een magnifieke halve omhaal binnen geschoten: 1-5. Elf minuten later zag Tim een schot via de keeper in het doel terecht komen: 1-6. BVV kwam tot meer gevaar dan in de eerste helft, maar vond vaak keeper Niels op het pad. Het leidde tot complimenten van de begeleiding van het team van BVV voor de doelman.

In het laatste deel van de wedstrijd werd er niet meer gescoord. Desalniettemin was het een hele aardig deel om naar te kijken. Er werd fanatiek gevoetbald met kansen over en weer. Misschien dat BVV wel meer kansen dan sv Huizen wist te creëren, prijzenswaardig dat het team op zoek bleef gaan naar een doelpunt. Uiteindelijk bleef het bij 1-6 en kon sv Huizen de korte reis terug maken met drie punten in de tas.