Jo13-2 doet zichzelf de das om
    wedstrijd met twee gezichten
    jo13-2-doet-zichzelf-de-das-om

Jo13-2 - Jo13-3 (2-0) 2-4

Met een niet ideale voorbereiding , dat heb je nou eenmaal in de vakantie , moesten we vandaag tegen Altius een team wat bovenin mee draait.

Een aantal jongens had om diverse redenen nauwelijks getraint maar gelukkig was Justin weer gedeeltelijk inzetbaar na een blessure van 6 weken en verwelkomde we Sem als nieuwe speler. Daarnaast waren er Samih en Casper die ons kwamen versterken. Waarvoor nogmaals bedankt.

We begonnen redelijk goede aan de wedstrijd, wisten ons redelijk aan de team afspraken te houden en gaven niet veel kansen weg. Aan de ander kant creerden we zelf ook niet heel veel en zo onstond er een leuk potje voetbal.

Dan ineens een mooie aanval van onze kant, bal verovert ,middenveld ingespeeld en de diepe pass op Jasper.

Met een mooie actie en voorzet kwam de bal bij de mee opgekomen Nu-aim  1-0 een prima goal.

Hierna werd Altius iets sterker en begonnen wij slordiger te spelen maar toch kwamen we op 2-0 na een mooie individuele actie van Samih die met een mooi schot vanaf rechts de bal in de linker hoek krulde, altijd lekker vlak voor de rust. In de rust er vooral op gehamerd om niet teveel individuele acties te ondernemen en je aan de afspraken te houden.

We waren echter nog geen 10 minuten onderweg of Altius kwam op 2-1 , oorzaak pingelen en via het midden uitverdedigen precies dat wat we niet zouden doen. Altius voelde dat er wat te halen viel en ging vol druk zetten. We moesten steeds verder achteruit en konden de bal niet in de ploeg houden. Dat resulteerde na opnieuw pingelen zonder rugdekking in de 2-2. Een totaal onnodige goal waarmee we de tegenstander aleen maar meer in de wedstrijd hielpen. Bij de spaarzame aanvallen die we nog hadden waren we slordig en te gehaast.

Dan in de 23e minuut opnieuw uitverdedigen via het midden en ook nog op een speler die gedekt staat, weer precies wat we niet zouden doen. 3 goals die we gewoon weg geven en waar Altius goed van profiteerde 2-3.

Bij de spaarzame aanvallen kreeg aanvoerder Sven weer een duw en had zich even niet onder controle beide spelers mochten 10 minuten bijkomen langs de zijkant van het veld.

Zo was het ineens 10 tegen 10 en ja dan worden de ruimtes groter en moet er meer gelopen worden. Daar kwam meteen het grote verschil met de eerste helft naar boven want een aantal spelers van ons liep niet meer mee(conditie of...)

Niek keerde daarna nog een mooi afstand schot maar was kansloos bij een volgend schot wat 2-4 betekende.

Jo13-2 een onnodige maar terechte nederlaag en niet omdat Altius nou zo goed was maar omdat we in de 2e helft vervielen in persoonlijke fouten en niet nakomen van afspraken. We hebben dus nog wat te doen willen we volgende week punten gaan pakken tegen Bvv'31

afspraken,afspraken en afspraken