https://www.svhuizen.nl/jeugdnieuwsbrief-mei-2018/_430_n__104_NL_3917
logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde
   
  Jeugdnieuwsbrief mei 2018
  13 mei 2018
  Brenda Schipper
  In deze nieuwsbrief informeren wij jullie o.a. over de afsluiting van het voetbalseizoen, tijdig bestellen van kleding en meer.
  jeugdnieuwsbrief-mei-2018

  Jeugdnieuwsbrief s.v. Huizen mei 2018

  Het seizoen 2017-2018 zit er weer bijna op.
  Met nog enkele competitiewedstrijden en toernooien in het vooruitzicht nadert het einde van het voetbalseizoen 17/18. We informeren jullie met deze nieuwsbrief over de afronding van seizoen 17/18, activiteiten en wat algemene zaken.

  Afronding seizoen 17/18

  Vriendjes en vriendinnendagen
  In de maand mei kunnen vriendjes en vriendinnetjes kennis maken met voetballen bij onze club. Laat je zoon of dochter vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de training en ervaren hoe leuk voetballen is bij s.v. Huizen. Zijn ze enthousiast geworden en willen ze volgend seizoen verzekerd zijn van een plek in een team, dan is het advies zich nu al in te schrijven als lid. NB de betalingsverplichting start pas in augustus 2018.
   

  Laatste trainingen van dit seizoen
  In de week van 28 t/m 30 mei zijn de laatste trainingen voor alle jongens en meisjes van de breedteteams die onder leiding van Sidney en Dennis op de woensdagen trainen. Selectieteams, teams met een eigen trainer en keepers ontvangen over het eindigen van het trainingsseizoen informatie van hun trainer.

  Opzeggingen
  Natuurlijk hopen we dat je kind nog heel lang lid blijft van s.v. Huizen. Toch het is goed om te weten welke regels er van toepassing zijn mocht je anders besluiten.

  Stoppen met voetballen
  Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk worden opgezegd, bij voorkeur via het formulier op de website van s.v. Huizen:

  https://www.svhuizen.nl/clubinfo/ledenservice/opzegging-lidmaatschap/_432____NL

  Na ontvangst van de opzegging ontvang je van de ledenservice een bevestiging. Indien je geen bevestiging ontvangt, is het lidmaatschap (nog) niet opgezegd.

  Let op: opzeggingen via leider of trainer worden niet in behandeling genomen.

  Opzeggingen graag  zo snel mogelijk, maar beslist vóór 10 juni 2017 indienen.  Mochten er na deze datum nog een wedstrijd of toernooi zijn, dan kan het shirt en broekje na afloop hiervan ingeleverd worden bij de leider. Dit staat een opzegging niet in de weg.

  Naar een ander club

  Wil je zoon/dochter bij een ander vereniging spelen, schrijf hem/haar dan bij die andere vereniging in. Zij schrijven je kind in als nieuwe lid in het landelijke systeem. Vervolgens krijgt  s.v. Huizen automatisch bericht dat het lidmaatschap als speler bij s.v. Huizen wordt opgezegd.

  S.v. Huizen kan de overschrijving blokkeren als er sprake is van een van onderstaande situaties

  • Er moet nog voldaan worden aan de financiële verplichtingen.
  • De in bruikleen gegeven kleding of andere zaken dienen nog ingeleverd te worden.

  Zorg dus vóór de inschrijving bij de nieuwe vereniging dat alles in orde is bij s.v. Huizen. Het voorkomt onnodige vertraging.

  Als de aanmelding is goedgekeurd, wordt de speler direct overgeschreven en kan hij/zij uitkomen voor de nieuwe vereniging.

  Ook hier geldt dat een overschrijving voor 10 juni gerealiseerd moet zijn om er zeker van te zijn volgend seizoen bij de nieuwe club te kunnen spelen.

  Selectieprocedure

  Op dit moment is de procedure voor het samenstellen van selectieteams voor het seizoen 2018-2019 in volle gang. De verantwoordelijkheid voor deze procedure ligt bij de selectie trainers en de Technische jeugdcommissie. Heb je vragen over het proces, dan kun je contact opnemen met Peter van den Driessche (JO8 t/m JO14) of Frans Beerthuizen (JO15 t/m JO17) .  Het jeugdbestuur heeft geen bemoeienis met deze procedure.

  Inleveren wedstrijdkleding

  Na afloop van de wedstrijden en toernooien dienen het wedstrijdshirt en -broekje zo snel mogelijk schoon en heel ingeleverd te worden. Dit kan door shirt en broekje en een briefje met naam van de speler in een tas/zak aan de leid(st)er te geven. Hij/zij zorgt dat het setje wordt ingeleverd bij de kledingcommissie. Is je kleding beschadigd of kwijt, dan zullen de kosten hiervan bij de speler in rekening worden gebracht. Dit ter beoordeling aan de kledingcommissie.

  Leiders die de kledingsetjes hebben ontvangen van het team kunnen de tas, kleding, ballen, bidons, jas en sleutels inleveren. In juni zal de kledingcommissie hierover een mail sturen.

  Afsluiting seizoen: de verenigings-BBQ

  Niets is leuker dan het seizoen samen met spelers en ouders van het team af te sluiten met een hapje en drankje bij de club. Dat kan tijdens de jaarlijkse club barbecue op zaterdag 16 juni a.s. Inschrijven kan als als team of individueel. Kosten zijn 10,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar € 7,50 per persoon. Het pakket is inclusief sausen, salades en brood. Inloop vanaf 16.30 uur. Aanmelden bij de leider of via fam.boorveerman@ziggo.nl. Inschrijven kan tot en met 31 mei a.s.

  Samenstelling nieuwe teams
  Zoals elk jaar is het spannend voor speler en ouder: bij wie kom ik in het team, zit ik bij mij mijn vriendje, mag ik naar een ander team? Allemaal terechte vragen en dus voor ons de taak om de samenstelling van de teams zo goed maar ook zo snel mogelijk te doen. Hoe de nieuwe samenstelling er uit komt te zien is afhankelijk van verschuivingen van breedteteams naar selectieteams en visa versa, komst nieuwe spelers, vertrek van spelers, etc. 

  De verwachting is dat eind juni het beeld al goed helder is en een start met de indeling gemaakt kan worden. Wij streven ernaar om voor de zomervakantie de teamindelingen rond te hebben en deze bekend te maken.

  Trainingen breedteteams
  Volgend seizoen vinden de trainingen van de breedteteams JO8 t/m JO11 opnieuw plaats onder coördinatie van trainer Sidney Schipper. Sidney is volgens seizoen tevens trainer van de JO17-1.

  De trainingen van de breedteteams JO12 t/m JO19 vinden plaats onder coördinatie van Ron Bunschoten. Ron is volgend seizoen opnieuw trainer van de JO12-1.

  Train de trainer – herhaling oproep
  Het train-de-trainer traject heeft als doel om trainers, trainingen en daarmee het  niveau van de spelers en de teams te ontwikkelen. Een fantastische uitdaging! In samenwerking met TJC (Technische Jeugd Commissie), selectietrainers en scouts, gaan we (potentiele) trainers opleiden, ondersteunen en begeleiden. Het is een traject waarbij in theorie en vooral in praktijk zowel voetbaltechnische als pedagogische aspecten aan bod komen. De trainers gaan onder begeleiding van Ron samen aan de slag om de trainingen vorm te geven. Waar mogelijk wordt de trainer gekoppeld aan een team en vindt er een wisselwerking plaats tussen de trainer en coach: het geleerde uit de training wordt in de wedstrijd toegepast en de successen en leer-punten uit de wedstrijd worden meegenomen naar de training.

   Voor het train-de-trainers traject zijn we op zoek naar voetballiefhebbers die deze uitdaging aan willen gaan en opgeleid willen worden om volgend seizoen een team te trainen, zelfstandig, onder begeleiding van Ron of als assistent trainer.

  Ouders, spelers, stagiaires, huidige trainers, assistent-trainers, ex voetballers…jullie zijn van harte welkom. Ervaring is niet perse nodig, enthousiasme wel!

  Dit traject start zo snel als mogelijk met als doel de trainers met ingang van het nieuwe seizoen te kunnen laten starten met een eigen team. Denk hierbij aan een avond in de week voor theorie en het bekijken van trainingen aan teams van verschillende leeftijden. De avond kan hierdoor wisselen.

  Ben je geïnteresseerd? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mail of berichtje naar Ron Bunschoten: bunschotenr@casema.nl / 06-11768565.

   

  Algemeen

  Trainingskleding bestellen
  In de s.v. Huizen webshop www.svhuizenshop.nl kun je o.a. trainingskleding bestellen. Bestel op tijd, de webshop levert na 16 juni 2018  geen bestelling meer uit (de kantine is dan niet altijd meer open) Voor bestellingen in augustus/september moet je rekening houden met een levertijd van 6/8 weken. Als je in de selectie zit of komt, is een tas en een presentatiepak verplicht. Bestel tijdig! In het wedstrijdsecretariaat is er een mogelijkheid om trainingskleding en/of een presentatiepak te passen. Houd er wel rekening mee dat het wedstrijdsecretariaat beperkt open is in de zomermaanden.

  Heb je nieuwe sokken nodig? Deze kun je in de kantine (keuken) kopen voor € 10,--


  Toernooi
  Op zaterdag 2 juni is er een (thuis)toernooi voor de MCL, O8 t/m O15. De leiders worden hierover rechtstreeks geïnformeerd door de toernooicommissie.

  Voor nadere informatie over uit toernooien verwijzen we naar de website van s.v. Huizen:

  https://www.svhuizen.nl/jeugd/toernooien/_374____NL

  JeugdAgenda

  datum

  activiteit

  19 mei

  Finale MCL

  30 mei

  Laatste trainingen breedteteams

  olv Sidney Schipper & Dennis Chirino

  2 juni

  Jeugdtoernooi O8 t/m O15

  9 juni

  Straatvoetbaltoernooi s.v. Huizen

  16 juni

  Afsluiting voetbalseizoen 17/18 met een grote club BBQ

  20 juni

  Schoolvoetbaltoernooi voor groep 2

  27+ 28+ 29 augustus

  3 daags voetbalevenement bij s.v. Huizen verzorgd door  Arno Splinter-events. Geef je snel op via: http://www.arnosplinter.nl/voetbal-FUN-dag/voetbalkamp.html

  8 september

  Aftrap seizoen 2018-2019  (open dag)

   

   

   

   

   

  Club agenda: https://www.svhuizen.nl/agenda/_739____NL

  Jeugdbestuur s.v Huizen
  jeugdbestuur@svhuizen.nl


   

  Dankzij de `vrienden van s.v. Huizen` hebben alle teams groen/gele bidons met rekje/krat ontvangen.
  nieuwe-bidons-incl-krat-rekje-voor-alle-teams
  Ajax komt naar Huizen
  22 sep 2017
  Brenda Schipper
  Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
  ajax-komt-naar-huizen