logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

JEUGD TOERNOOIEN seizoen 2017-2018

De toernooi commissie van s.v. Huizen organiseert voor ieder jeugdteam (JO-8 pupillen t/m de JO-15 junioren) elk jaar 1 THUIS- en minimaal 1 UIT-toernooi. Hieronder staat aangeven welke toernooien dat voor dit seizoen zijn, het schema zal zich in de loop van het seizoen vullen.
    Aangezien er nog wel eens wat kan wijzigen, is het aan te raden regelmatig deze pagina te bekijken voor de actuele indeling.
    Uiteraard mag een team ook zelf inschrijven bij een UIT-toernooi maar dat dient dat vooraf met de toernooi-commissie afgestemd te worden, om dubbele inschrijvingen te voorkomen. Wij zullen het toernooi dan ook op deze pagina vermelden.

Daarnaast organiseren we ieder jaar een toernooibeurs, deze staat open voor alle voetbalverenigingen in de regio.

Als er vragen zijn, mail ons dan op toernooien@svhuizen.nl

Toernooi beurs:
    Dit seizoen vindt de toernooibeurs plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 20-22 uur in de kantine van sv Huizen.
    Voor aanmeldingen/vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met toernooien@svhuizen.nl

Zaalvoetbal Onderling sv Huizen Toernooi 3x3 en 4x4 (bij TTV Huizen Holleblok):
    za 30 dec 2017 : JO8 +JO9
    za 6 jan 2018    : JO10+JO11+JO9-10M, MO11, MO13, MO15

THUIS Toernooien:

JO12-15  Toernooi (Alle C- en D-elftallen):     za 2 juni 2018
    JO8-11 Toernooi  (Alle E- en F-elftallen) :      za 2 juni 2018
    MO15, MO13, MO11 en JO9M  :                       za 2 juni 2018

Dames toernooi  (+MO19)                                vr 25 mei 2018

Huizen Gooimeer cup:                                       10-12 mei 2018 (Hemelvaart)

UIT Toernooien:

KLASSE