Mededelingen techniektraining

Op 31 augustus start het eerste kwartaal van de techniektraining bij s.v. Huizen

Iedere speler(ster) uit de F-E-D of C-categorie (jongens en meisjes) en lid is van s.v. Huizen kan zich nu opgeven.

De trainingen worden gegeven door ervaren & gediplomeerde KNVB-trainers van de Voetbalschool JVO+

De tijden voor F-pupillen (JO8 en JO9) zijn van 16:-00 -17:00 uur en voor de E-D en C (JO10-JO11-JO12-JO13-JO14 en JO15)  van 17:15 -18:15 uur.

(graag op tijd aanwezig en een drinkflesje meenemen)

Data techniektrainingen:

1e kwartaal

31-08-2018
    07-09-2018
    14-09-2018
    21-09-2018
    28-09-2018
    05-10-2018
    12-10-2018
    19-10-2018

Voor vragen en aanmeldingen kunt u terecht via: voetbalschooljvoplus@gmail.com
    Hierop krijgt u een aanvraagformulier teruggemaild.

Namens de voetbalschool JVO+ en s.v. Huizen

Eerste kwartaal techniektraining door VoetbalschoolJVO+ gaat 31 augustus 2018 van start bij s.v.Huizen

Vanaf vrijdag 31 augustus 2018 start het eerste kwartaal van onze techniektraining voor de Jeugd van s.v. Huizen. Techniektraining is een onderdeel van de Jeugdopleiding van s.v. Huizen. Omdat s.v. Huizen het belangrijk vindt dat het aangeleerde ook direct toe te passen is in de wedstrijden, werken we dit jaar samen met gediplomeerde en ervaren trainers van voetbalschool JVO+. Dit seizoen kunnen er maar liefst 24 technieklessen gevolgd worden!

JVO+
    Jeugd Voetbal Ontwikkeling met een +, wat kun je daar van verwachten? De + staat voor een extra element dat wordt toegevoegd t.o.v. andere voetbalscholen. Niet alleen techniektraining zal aan de orde komen, maar met name ook het toepassen van heel veel wedstrijdgerichte vormen. Wat hebben de spelers hier aan? De aangeleerde stof kunnen ze gelijk toepassen tijdens hun wedstrijden. JVO+ wil niet alleen aandacht besteden aan het aanleren van trucjes, maar ook het leren van functionele technieken. Het wordt op die manier heel erg herkenbaar voor spelers op de verschillende posities.

Wat kunnen de spelers dit jaar verwachten?
    Onder begeleiding van JVO+ gaan de spelers dit jaar werken aan hun basistechniek (bal aannemen, trappen en passen). Een goede basis is noodzakelijk voor het beheersen en toepassen van een goede techniek. Verder wordt er uiteraard ook aandacht besteed aan het aanleren van trucjes, want wie wil nou niet op het schoolplein de bekende schaar van Cristiano Ronaldo of de dribbel van Lionel Messi laten zien. Nog belangrijker is dat we de spelers willen leren een wedstrijd te spelen en hoe kun je die winnen? Techniek is een belangrijk onderdeel voor het winnen van een wedstrijd. Een winnaarsmentaliteit is één, maar zonder goede techniek en inzicht is het winnen van een wedstrijd vaak lastig. Door daadwerkelijk bezig te zijn met wedstrijdvormen (realiteit), zullen de spelers tijdens de training direct punten herkennen en er beter in worden. Ons doel is om spelers enthousiast te maken en ze zelfvertrouwen te geven als ze in het veld staan.

Wat komt er o.a. aan de orde?
    - basistechnieken zoals: pass- en trapvormen en afwerkvormen op doel
    - trucjes zoals: scharen, overstap, kappen en draaien, Zidane etc.
    - balbeheersing zoals: snelheid van handelen, dribbelen
    - loop-en coördinatieoefeningen zoals: bewegingshouding, coördinatie en startsnelheid
    - wedstrijdvormen van: 1 tegen 1 t/m 5 tegen 5

Voor wie en wanneer?
    De trainingen worden gegeven aan alle pupillen uit de F-E en D-categorie. Voor zowel jongens als meisjes! Elk lid van s.v. Huizen kan zich hiervoor inschrijven. Als bijdrage voor de kosten in de techniektraining wordt een redelijke vergoeding gevraagd.
    Lessen worden per kwartaal gegeven. (sept-okt-nov/ dec-jan-febr-mrt/ apr-mei-juni) elk 8 lessen. Vergoeding is 40 euro per kwartaal.

De trainingen zijn voor pupillen (JO8 en JO9) op vrijdag van 16.00 -17.00.
    Voor (JO10-JO11-MO11) en (JO12-JO13-MO13-JO14 en JO15)  op vrijdag van 17.15 -18.15.

VoetbalschoolJVO+ maakt ook gebruik van Instagram!

Namens de voetbalschool JVO+ en s.v. Huizen

Opgeven voor techniektraining