Informatie Pupil van de Week

De Pupillen van de week zijn twee pupillen uit de jeugd van sv Huizen en mogen op de wedstrijddagen meelopen met het eerste elftal. Iedere thuiswedstrijd van Huizen 1 mag een team uit de jeugd twee pupillen spelers uitzoeken die pupil van de week zijn.

De Pupillen van de week worden op de wedstrijddag om 13.30 uur, samen met hun ouders,verwacht in de bestuurskamer. Graag in s.v. Huizen tenue.

Daar wordt kennis gemaakt met Huizen 1. De Pupillen gaan mee naar de kleedkamer om de voorbereiding bij te wonen. Aansluitend doen de Pupillen mee aan de warming up op het veld.

Het elftal dat opgesteld is gaat weer naar binnen. De Pupillen gaan dan ook mee naar binnen.

Bij de start van de wedstrijd lopen de Pupillen naast de scheidsrechter mee het veld op. Eén Pupil pakt de wedstrijdbal, de andere Pupil doet de aftrap. Samen in een één-tweetje naar de keeper en scoren maar.

Tijdens de wedstrijd zitten de Pupillen op de tribune bij de ouders/teamgenootjes.

In de rust mogen de Pupillen weer voetballen (in s.v. Huizen tenue) met de reserve spelers.

De tweede helft van de wedstrijd wordt weer op de tribune gekeken.

Na afloop van de wedstrijd mogen de Pupillen mee naar binnen voor de afronding van de middag.

Er wordt natuurlijk wel van de Pupillen verwacht dat zij stil zijn bij de besprekingen en aandacht hebben voor het team en de begeleiders.