MCL sponsors

20130905210127882013090521012771

Informatie

Met ingang van september 2011 is s.v. Huizen van start gegaan met de Meco Champions League Competitie voor 5, 6 en net 7 jarige kinderen.

Deze competitie is opgestart om de kinderen alvast kennis te laten maken met voetbal waarbij ze trainen en een leuke competitie spelen waardoor de overstap naar de JO08-categorie kleiner wordt.

Voetballen is voor veel kinderen een favoriete vrijetijdsbesteding. Er wordt vaak gevoetbald met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleinen of op grasvelden. Bij de MCL krijgen ze al op jonge leeftijd de kans om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen tegen andere leeftijdsgenootjes op het veld.

Naast het plezier van voetballen kunnen ze zich tegelijkertijd fysiek en mentaal ontwikkelen.

Maak vrijblijvend kennis met de Meco Champions League door een keer te komen meetrainen op woensdagmiddag. Voor vragen, informatie en/of aanmelding stuur een mail naar mcl@svhuizen.nl o.v.v. je naam en geboortedatum.

Meco Champions League voor 5, 6 en 7 jarige spelers:
    • Wedstrijden zijn in een competitievorm met gelijkwaardige spelers, 4 tegen 4, zonder keeper.
    • Wedstrijden worden alleen gespeeld bij s.v. Huizen op zaterdag van 08.45 – 9.30 uur op veld 1 (hoofdveld/kunstgras).
    • Training op woensdagmiddag van 16:15 – 17.00 uur op het hoofdveld.
    • Maximaal 1 jaar contributievrij  (m.u.v. eenmalig inschrijfgeld ad €17.50 euro) tenzij je dat jaar 7 jaar wordt of (vervroegd) overgaat naar de JO8.
    • Meco zorgt voor representatieve kleding op de wedstrijddag.

Alle trainingen worden gegeven door en onder leiding van Hoofd Jeugd Opleiding Ferry Hendrikse.

De ontwikkeling van de spelers wordt goed in de gaten gehouden door de Technische Commissie Jeugd.

Algemene informatie over het lidmaatschap bij sv Huizen kun je vinden bij de Ledenservice. Daar staat ook het inschrijfformulier om je kind aan te melden als lid.