Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Jasper van Mill verlaat Technische Commissie

  Gepubliceerd op:

  Foto: Jasper van Mill, Jan Klein en Gerard Stuivenberg

  Vier jaar geleden is Jasper begonnen als lid van de TC. Het was een roerige tijd na twee degradaties van ons eerste elftal. Samen met Jan Klein en Gerard Stuivenberg is er een flinke vernieuwing doorgevoerd.

  We hebben ons meer gericht op ontwikkelen van talenten van spelers uit onze eigen jeugdopleiding maar ook van talenten uit de regio. Jasper is een groot voorstander van het geven van kansen aan talenten.

  De afgelopen jaren is er ook veel aandacht geweest voor de mentaliteit van de spelers.

  Bij het aantrekken van nieuwe spelers of het laten doorstromen van talenten is het aspect mentaliteit een belangrijk criterium.

  Het opnieuw invoeren van een trainingskamp in het buitenland behoorde ook tot de veranderingen. Gezelligheid en teambuilding stonden centraal en werpten hun vruchten af.

  In overleg met trainer Arnold Klein is door de TC meermaals aangegeven dat we in lijn met onze cultuur bij s.v. Huizen graag een dynamische, goed voetballende ploeg willen zijn. 

  Door het coronavirus zijn er twee seizoenen onderbroken.
  Afgelopen seizoen was fantastisch. Met een jonge, aantrekkelijke voetballende, en dynamische ploeg zijn we kampioen geworden bij Zuidvogels, wat een prachtig seizoen!

  Jasper is erg blij dat we, mede door zijn inzet als TC-lid, afgelopen seizoen kampioen geworden zijn.

  We danken Jasper voor zijn inzet de afgelopen vier jaar die onder meer werden gekenmerkt door nuchterheid en daadkracht.

  TC en Bestuur Sv Huizen

  Gerelateerde artikelen