Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Inleveren wedstrijdkleding!

  Gepubliceerd op:

  Het seizoen is voor de meeste teams ten einde en het moment is aangebroken om alle (jeugd) wedstrijdkleding (shirt en broekje) in te nemen. Teams die nog oefenwedstrijden spelen, spelen na maandag 27 juni in trainingskleding/hesjes. Senioren die stoppen met voetballen, leveren hun shirt en broekje in een plastic tas (incl. naam en team) in en geven dit af voor 1 juli in de kantine/wedstrijdsecretariaat.

  Wanneer

  • Maandag 27 juni (19.00 – 20.30 uur) in de kantine

  Wie levert in
  De (jeugd) leider/ster van het team levert de spullen in. Mocht de leider/ster niet aanwezig zijn op genoemde datum, dan is het mogelijk om de tas door een andere ouder in te leveren. Mits de tas compleet is. Via kleding@svhuizen.nl kun je een kopie van de uitgifte opvragen.

  BELANGRIJK voor jeugdspelers: Lever je kleding in bij jouw leider/ster en kom dus niet zelf naar sv Huizen.

  Wat levert de leider/ster in

  De leider/ster levert de uitgereikte blauwe of zwarte teamtas met kleding (wedstrijdshirts en zwarte Errea broekjes), keeperskleding muv de lange keepersbroek, intrapballen en de bidonhouder/krat (zonder bidons) in. Indien de leider/ster volgend jaar geen leider/ster meer is, dan levert de leider/ster ook zijn/haar jas in.

  Als je items mist of er zijn artikelen beschadigd

  De wedstrijdkleding heeft iedereen in bruikleen van sv Huizen. Als er items missen of fors beschadigd zijn, zullen deze moeten worden vergoed. Let als leider/ster dus goed op wie en wat inlevert.

  Gerelateerde artikelen