In Memoriam Henk Bunschoten
    6 jan 2021
    in-memoriam-henk-bunschoten

Wij ontvingen het bericht dat op 4 januari jl. Henk Bunschoten is overleden. Voor veel leden van s.v. Huizen was hij beter bekend als ‘Henk Pampoe’.

Henk was lid van verdienste van s.v. Huizen. Een waardering die hem zeker toekwam. Na zijn actieve voetballoopbaan bij onze vereniging heeft op vele manieren zijn steentje bijgedragen voor ‘zijn’ vereniging. Moest er een klusje worden gedaan, een kleine of grote verbouwing: Henk was van de partij. Met zijn inzet en zijn karakteristieke humor was het plezierig met hem samen te werken. Veel tijd en energie heeft Henk besteed aan de kantine- en bar-werkzaamheden binnen onze vereniging. Soms lachend, soms quasi mopperend; Henk stond altijd klaar om te helpen.
    Henk was ook trouw supporter van ons eerste elftal. Prominent aanwezig met een kritische blik en  kort en bondig in zijn commentaren.

De laatste jaren ging zijn gezondheid achteruit en werden zijn bezoekjes aan ons sportpark wat minder. Maar hij bleef geïnteresseerd en liet zich graag informeren over het wel en wee van s.v. Huizen.

Met Henk verliest s.v. Huizen een markant medewerker en betrokken lid. We zullen hem missen, aan of achter de bar en langs de zijlijn.
    s.v. Huizen wenst de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.