Huizen heeft de tweede oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. In een thuiswedstrijd werd Hoogland met 2-0 verslagen. Beide doelpunten vielen voor rust.
    huizen-wint-in-tweede-oefenwedstrijd-2-0

De 1-0 werd gescoord in de 22e minuut. Quincy van Waveren zette goed druk en veroverde de bal bij de cornervlag. De bal belande uiteindelijk bij Rayendall Bitorina die de bal hard in de linkerhoek schoot. Zes minuten later werd de score verdubbeld door Gilermo Pengel. Na een vlotte aanval over meerdere schijven rondde Pengel beheerst met de buitenkant van zijn schoen af: 2-0. Na de rust kwamen er 6 nieuwe spelers het veld in en werd er niet meer gescoord.

Aanstaande zaterdag wordt de voorbereiding hervat met een thuiswedstrijd tegen Zuidvogels. De derby begint om 13.00 uur.

Scoreverloop:

22. Rayendall Bitorina 1-0
    28. Gilermo Pengel 2-0

Opstelling Huizen:

Axel Weitz (46. Brian Willemse), Tarik Divarci (46. Danny Benning), Robbert de Graaf, Vincent Verbond, Leroy Oehlers (46. Aron Klaassen), Sam Doeve, Aron Klaassen (46. Gino Heerings), Rayendall Bitorina (46. Hamza Konus), Quincy van Waveren (46. Iry Etwi), Garrett Jones (46. Omar Limon) en Gilermo Pengel (74. Garrett Jones).

Opstelling Hoogland:

Sebastiaan Bruins, Ryan van Diermen, Dick Kreijne, Mohammed Alhaydar, Mitch Troost, Franklin Harmsen (46. Youssif Sherrif), Jesper Kreulen, Dave Dekker (81. Coen Heus), Coen Heus (46. Roy de Zilver), Kheibar Mangal (46. Gokhan Turksoy) en Luuk Voorburg (73. Franklin Harmsen).