Het eerste elftal van Huizen heeft opnieuw een oefenwedstrijd weten te winnen. Op het eigen sportpark was het dinsdagavond met 3-1 te sterk tegen de beloften van FC Volendam.
    huizen-wint-in-leuke-wedstrijd-van-jong-fc-volendam-3-1

Het werd de wedstrijd van spits Omar Limon. Al in de 7e minuut opende Limon de score: 1-0. Voor rust bracht Jong FC Volendam de score weer in evenwicht. In de 18e minuut werd de 1-1 binnen gewerkt.

Huizen startte de tweede helft met drie frisse krachten en kwam direct na rust opnieuw op voorsprong. Ook ditmaal was Omar Limon de doelpuntenmaker. In de 55e minuut wist Limon het net voor de derde keer te vinden, waarmee hij een hattrick achter zijn naam zette: 3-1. In het verdere verloop van de tweede helft wisselde hoofdtrainer Joeri Volkers nog eens driemaal. Gescoord werd er niet meer, ondanks het frisse voetbal.

Aanstaande zaterdag vervolgt Huizen de voorbereiding met een thuiswedstrijd tegen FC Rijnvogels. Op de Open Dag wordt er om 15.00 uur afgetrapt tegen de ploeg uit Katwijk.

Scoreverloop:

07. Omar Limon 1-0
    18. Jong FC Volendam 1-1
    46. Omar Limon 2-1
    55. Omar Limon 3-1

Opstelling Huizen:

Brian Willemse (62. Surani Carolus), Tarik Divarci (62. Rudy Etwi), Robbert de Graaf, Vincent Verbond, Leroy Oehlers (46. Danny Benning), Sam Doeve, Rayendall Bitorina (46. Gino Heerings), Hamza Konus (37. Aron Klaassen), Gilermo Pengel (46. Iry Etwi), Omar Limon (62. Quincy van Waveren) en Garrett Jones.