https://www.svhuizen.nl/huizen-verliest-in-zuyderzee-cup-van-go-ahead-kampen-3-2/n528c93
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
     
    Een sterk voetballend Huizen heeft de eerste wedstrijd in strijd om de Zuyderzee Cup met 3-2 verloren van Go Ahead Kampen.
    huizen-verliest-in-zuyderzee-cup-van-go-ahead-kampen-3-2

    Een sterk voetballend Huizen heeft de eerste wedstrijd in strijd om de Zuyderzee Cup met 3-2 verloren van Go Ahead Kampen. 

    Ondanks het veldoverwicht kwam Go Ahead Kampen op een 1-0 voorsprong. Madih Doufikar opende de score. Dit betekende tevens de ruststand.

    Na de rust breidde Hicham Ziyech de voorsprong namens Go Ahead Kampen uit na een snelle aanval: 2-0. Huizen antwoorde hier direct op. Bij de eerste de beste aanval scoorde Omar Limon de aansluitingstreffer: 2-1. Een paar minuten later stond de gelijkmaker al op het scorebord. Iry Etwi was ditmaal de doelpuntenmaker. Huizen was gedurende de hele tweede helft veel sterker dan Go Ahead Kampen, maar kreeg weinig kansen om op voorsprong te komen. De wedstrijd leek lange tijd op een gelijkspel af te stevenen, maar Yoshua van Marle schoot Go Ahead vijf minuten tijd naar de overwinning. 

    Door deze nederlaag speelt Huizen a.s. zaterdag om de 3e/4e plaats tegen Urk dat met 3-2 verloor van VVOG. De wedstrijd begint zaterdag om 13.30 uur op Sportpark De Strokel in Harderwijk. Om 15.30 uur spelen Go Ahead Kampen en VVOG de finale.

    Scoreverloop:

    1-0 Madih Doufikar
    2-0 Hicham Ziyech
    2-1 Omar Limon
    2-2 Iry Etwi
    3-2 Yoshua van Marle