Huizen heeft de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2013-2014 beschamend verloren van Zuidvogels. Na een 0-0 ruststand wisten de roodgroenen na rust 3 maal te scoren.
    huizen-verliest-beschamend-van-zuidvogels-0-3

Huizen speelde de gehele wedstrijd erg zwak. Er werd veel balverlies geleden en er werden vaak verkeerde keuzes gemaakt. Toch had Huizen met een voorsprong de rust in moeten gaan. Omar Limon en Gilermo Pengel kregen enorme kansen op de openingstreffer, maar wisten het net niet te vinden.

In de tweede helft werd het veldspel er niet beter op. Huizen kreeg zelfs geen enkele kans meer om tot score te komen. Zuidvogels kreeg echter 3 kansen en wist deze wel te benutten. Umit Dinc, Yannick Schaap en Niels van der Zaal waren trefzeker voor de roodgroenen. In de slotfase van het duel werd Quincy van Waveren van het veld gestuurd na een harde tackle op het middenveld.

Scoreverloop:

56. Umit Dinc 0-1
    70. Yannick Schaap 0-2
    77. Niels van der Zaal 0-3

Bijz.: 89. Rode kaart voor Quincy van Waveren (Huizen).

Opstelling Huizen:

Brian Willemse (46. Axel Weitz), Tarik Divarci (59. Rudy Etwi), Robbert de Graaf (46. Gino Heerings), Vincent Verbond (67. Danny Benning), Danny Benning (46. Leroy Oehlers), Sam Doeve, Aron Klaassen (78. Gilermo Pengel), Hamza Konus (46. Rayendall Bitorina), Iry Etwi (67. Omar Limon), Omar Limon (46. Quincy van Waveren) en Gilermo Pengel (46. Garrett Jones).