Huizen trekt Sam Doeve (24) aan
    21 jan 2013
    Met ingang van volgend seizoen maakt Sam Doeve deel uit van de eerste selectie van s.v. Huizen. Met de middenvelder van VVOG heeft de TC haar eerste versterking binnen voor het seizoen 2013-2014.
    huizen-trekt-sam-doeve-24-aan

De 24-jarige Doeve is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Harderwijkse zaterdaghoofdklasser. In het seizoen 2009-2010 maakte Doeve de overstap van Lelystad '67. Enige tijd geleden speelde hij zijn 100e wedstrijd in de hoofdmacht van VVOG. Doeve is een vaste waarde in het basiselftal van de club uit de Hoofdklasse C. Deze verdedigende middenvelder wordt gekenmerkt door zijn vele loopvermogen. Daarnaast heeft hij een goed schot in de benen.

Langs deze weg wensen wij Sam veel succes bij s.v. Huizen.

Sam Doeve (in het groen) in actie tegen Nunspeet (bron: www.voetbalopzaterdag.com)