https://www.svhuizen.nl/huizen-rode-lantaarndrager-na-nieuwe-nederlaag-0-2/n2941c129
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Opnieuw staat Huizen met lege handen. In de thuiswedstrijd tegen Scheveningen hadden de groengelen voetballend weinig in te brengen waardoor het terecht verloor...
  huizen-rode-lantaarndrager-na-nieuwe-nederlaag-0-2

  Namen
  De Indian Summer lijkt nu toch echt plaats te hebben gemaakt voor de eerste herfsttemperaturen en dat lijkt me voor de spelers geen onprettige bijkomstigheid. Verder is het namelijk uitstekend voetbalweertje op de Wolfskamer. Ik fiets op met Jan-Jaap ‘lolly’ Bunschoten en uiteraard wisselen we onze wederzijdse verwachtingen voor hedenmiddag uit. Beiden komen we tot de conclusie dat we weliswaar tegen een sterke ploeg moeten, maar dat een stuntje toch zeker niet tot de onmogelijkheden zou kunnen behoren.
  De eerste tegenvaller is wat mij betreft het nieuws dat Wouter Vente niet fit genoeg is om te spelen. Zonder verder ook maar iemand tekort te willen doen, is dat toch een aderlating vanjewelste, hoewel we met de lijn Benning – Mensen – Papamelodias - Oehlers toch nog steeds een uitermate respectabele  lijn op het veld weten te zetten.
  Al puzzelend met de namen, lijk ik toch telkens weer op een soort 4-2-4 opstelling uit te komen, al dan niet met ‘ruiten’ her en der. Het lijkt me echter een wat erg magere middenveldbezetting tegen deze toch sterk geachte tegenstander. Maar goed: ik heb Scheveningen uiteraard niet geanalyseerd en daar een tactisch plan op bedacht.
  Onze gasten uit Scheveningen starten met een aantal namen in de basis die me akelig Studio-Sport-bekend in de oren klinken.
  En ja hoor:
  Sandro Calabro: ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Volendam, Helmond Sport, VVV-Venlo, FC St. Gallen (CH), Sparta, Royal Antwerp FC (B), KMSK Deinze (B),
  Levi Schwiebbe: ADO Den Haag, Haarlem, ADO Den Haag, AGOVV, FC Volendam,
  Petger Jungsläger: ADO Den Haag, RBC Roosendaal, VVV Venlo, De Graafschap, Gold Coast United FC (AUS), RKC Waalwijk,
  Tim Peters: RKC Waalwijk, De Graafschap, RKC Waalwijk, RBC Roosendaal, FC Oss, IJsselmeervogels…
  men grossiert er dus is spelers die op een ruime ervaring in het betaalde voetbal terug kunnen zien. Nou blijft het altijd de vraag hoe ver ‘over the hill’ dit soort spelers dan al zijn, maar het maakt toch de nodige indruk op me.
  Wat ook de nodige indruk op me maakte was het nieuws van het op 74 jarige leeftijd overlijden van onze oud doelman Jan ‘kikker’ Westland. In mijn onschuld dacht ik dat hij zijn bijnaam aan zijn sprongkracht te danken had, maar het blijkt gewoon een van de Huizer bijnamen te zijn. Hij debuteerde op 17 jarige leeftijd al in het eerste en hoewel ik hem persoonlijk nooit heb zien spelen, hoor ik van mensen die hem wel in actie hebben gezien, dat het wellicht de beste doelman was die Huizen ooit onder de lat gehad zou hebben gehad. Met driemaal een uitverkiezing voor het Nederlands Amateurelftal lijkt me dat niet onwaarschijnlijk. De minuut stilte was indrukwekkend en Huizen treedt dan ook aan met rouwbanden. Rust in vrede, Jan…

  Niet onder de indruk
  Huizen opent bepaald niet timide. Ondanks de aanwezigheid van al die routine bij de gasten gaat Huizen fris van de lever op zoek naar de mogelijkheden om de nare smaak van de nederlaag tegen de Vogels weg te spoelen. Aangevuurd door de als altijd fanatiek coachende Henk van de Pol zoekt het rustig van achteruit opbouwend de aanval. Tot echte kansen leidt dit aanvankelijk nog niet, totdat Scheveningen aanvaller Rensy Barradas gebruik maakt van het mistasten binnen onze hoog opgedrongen verdedigingslijn. Op hoge snelheid stuift hij ons strafschopgebied binnen en besluit met een harde schuiver die echter gevaarloos voor Johan Verkerk langs glijdt.
  Aan de andere kant weet even later Zakaria el Biyar goed de achterlijn te halen. Zijn voorzet mist echter wat precisie en gaat aan alles en iedereen voorbij. Maar de aanval zag er veelbelovend uit en we gaan er dus nog maar eens goed voor zitten: dit Scheveningen dwingt wel respect af, maar lijkt toch niet onklopbaar zo in dat eerste kwartier.
  Toch ook weer van die ‘onmogelijke’ situaties: een ingestudeerde vrije trap op het middenveld had tot een voorzet of een actie van Huizen moeten gaan leiden, maar in plaats daarvan wordt de bal knullig verspeeld en mag Scheveningen weer ongehinderd opstomen richting Verkerk. Barradas’ poging eindigt gelukkig in handen van Johan Verkerk en we komen weer met de schrik vrij.
  Weer Barradas even later die Levi Schwiebbe weet te vinden. Schwiebbe bedenkt zich niet en haalt uit en weer moet Verkerk er als reddende engel aan te pas komen.

  Evenwicht
  Beide ploegen zijn in deze fase aan elkaar gewaagd en geven weinig weg. Tot écht uitbundige acties voor de beide doelwachters leidde deze fase dan ook niet. Toch oogt het spel van Scheveningen wat doordachter en verschijnen ze ook met enige regelmaat met meer mensen voor Verkerk dan dat wij mensen voor Scheveningen doelman Leerdam weten te brengen.
  Scheveningen tracht zijn spitsen met lange ballen aan te spelen en er dan onder aan te sluiten of door te stoten, maar veel van die lange ballen eindigen dan in handen van Verkerk voor de Scheveningers er gevaar mee kunnen stichten.
  In de 27e minuut zien we dan een volley van Guido de Graaf waarop de Scheveninger defensie een corner moet toestaan. Helaas levert ook deze weer niets op waar de Huizer voorwaartsen iets mee aan kunnen vangen.
  Het evenwicht was even ver te zoeken bij het duel waar Levi Schwiebbe de invliegende Leroy Oehlers – weer ijzersterk vandaag – op zijn nek kreeg. Een terechte gele kaart vond scheidsrechter Teuben die ik vandaag niet echt op fouten wist te betrappen. Behalve hier dan, want wie kreeg nou uiteindelijk die gele kaart?
  De laatste gevaarlijk ogende aanval van Huizen voor de rust dateert van de 36e minuut als de bal via de zijkant ingebracht wordt. Eijkemans neemt de bal over uit de loop van El Biyar maar zijn schot mist vervolgens alle richting.
  Kort voor de rust grijpt Bilal Laoikili naar zijn been en heeft verzorging nodig. Dat zijn altijd de slechtste blessures: die waar geen tegenstander bij betrokken lijkt te zijn. Verzorger Michaël Kornmann verricht wonderen en kort daarop moet Bilal in een heftig sprintduel met Ricardo Samoender nog even alles uit de spreekwoordelijke kast halen. Hij doet dat met verve – en met pijn, want weer gaat die hand naar het been.

  Rust
  Een 0-0 ruststand doet recht aan de weinig enerverende wedstrijd waar we zojuist de eerste helft van hebben uitgezeten. Beide doelwachters – en zeker die van Scheveningen – komen weinig in beeld en hebben hun klasse nog niet echt hoeven te etaleren als we de handel en wandel van beide heren in ogenschouw nemen.
  Scheveningen voetbalt wat doordachter en combineert wat makkelijker als het op de helft van Huizen komt. Het voetbal van Huizen leunt te vaak op het ‘Lucky Punch’ principe: een haal naar voren en dan maar zien of we hem daar weer kunnen afpakken van die Scheveningers. Door die betere opbouw lukt het Scheveningen meer en meer om meer mensen in ons strafschopgebied te krijgen, waar het voor Huizen vooral hopen blijft op een individuele bevlieging van bijvoorbeeld een Zakaria el Biyar.
  Toch overheerst op de tribune het hoopvolle gevoel dat dit Scheveningen te bedwingen valt, dat een klein stuntje toch bepaald niet ondenkbaar is. Met de gretige Denny van Loen nog op de bank zouden we onze aanval een extra impuls kunnen geven en we spreken de hoop uit dat onze lange spits ingebracht zal worden bij aanvang van die tweede helft.
  Inmiddels is Arnoud van Toor wel al aan het warmlopen en het laat zich aanzien dat hij in ieder geval al wel meteen de tweede helft ingebracht zal gaan worden voor Bilal Laoikili.

  Het zit niet mee…
  Meteen na rust kopt Leroy Resodihardjo uit een corner vervaarlijk over de goal van Verkerk en ook Zakaria gaat er even later vandoor. Hij wacht net een enkele pas te lang met het geven van de voorzet.
  Leroy Oehlers geeft dan even later goed voor en we zien hoe Siemen Eijkemans gretig inglijdt op de voorzet. Doelman Leerdam krijgt de bal niet onder controle en heel even ligt de bal maar voor het intikken los achter de rug van beide spelers. Eijkemans is echter door de clash het zicht op de bal verloren en heeft dus geen idee hoe dicht hij bij de openingstreffer lag en de kans gaat dus verder verloren.
  En als je ze zelf niet maakt… Ja, dan maakt je tegenstander ze wel: in de vijftigste minuut velt Barradas dan het vonnis over Huizen: een bal wordt scherp voorgezet, Verkerk blijft staan en Barradas weet er een puntje van de teen tegenaan te krijgen en tipt de bal via de binnenkant van de paal binnen: 0-1 en een zucht van teleurstelling en berusting waait over de tribune…
  Scheveningen wil meteen zaken doen en zet aan om de wedstrijd in het slot te gooien: Moussaoui schiet hard en rakelings naast, Barradas breekt door en zijn inzet gaat maar rakelings voor de goal van Verkerk langs, Tim Peters kopt hard in handen van Verkerk.
  Coach John Blok van Scheveningen haalt dan Marvin Nieuwlaat naar de kant en brengt Sandro Calabro binnen de lijnen – als ware het een toreador die de stier de doodsteek mag komen geven.
  Moussaoui haalt dan nog een keer diep in ons strafschop gebied om en ziet zijn inzet van heel dichtbij in handen van Verkerk belanden. En dan is het ook een beetje ‘op’ bij onze gasten. 0-1 is óók een driepunter moeten ze gedacht hebben en ze lijken die magere voorsprong te gaan koesteren als duidelijk wordt dat Verkerk toch wel een stevige sta-in-de-weg is.
  Dat biedt Huizen de mogelijkheid om wat pogingen te doen om voor de gelijkmaker te gaan. Eerst is het Aron Klaassen die in de mêlee uitstekend controleert en uit de draai schiet. Het levert een corner op die door Leerdam echter eenvoudig weggeplukt wordt.

  Opleving
  Toch weer even een zwak momentje van scheidsrechter Teuben. Het is momenteel een hype om geel te trekken bij commentaar op de leiding. Een terechte tendens, want bij het minste geringste omgeven en belaagd te worden door hysterisch schreeuwende spelers is een aanfluiting voor de voetbalsport. Maar om meteen geel te trekken als een speler in zijn emotie het keurige ‘ Maar scheids toch!’ uitroept bij een vermeend foute beslissing, dan draaf je hier toch wel een beetje in door. Had Joey nou blijven mekkeren, dan had ik het begrepen, maar dit was werkelijk te keurig voor woorden. Je moet een sportman ook wel een beetje ruimte laten voor zijn emoties en frustraties.
  Kort daarop is Huizen tot drie keer aan toe dicht bij de tegentreffer. Het is een ware schiettent waarbij drie a vier schietkansen tot drie corners op rij leiden voor Scheveningen haar benauwde veste weet te ontzetten.
  Angelmo Vyent wordt dan door Blok gebracht voor Aldogan en lijkt daarmee – een aanvaller voor een aanvaller - toch nog even aan te willen zetten voor dat slot op de wedstrijd.
  En dat slot lijkt dan aanstaande als Calabro de bal slim doorkopt op Barradas. Deze omspeelt Verkerk en lijkt de bal maar voor het inleggen te hebben, maar dan is daar onze defensie nog die keurig ingrijpt. Excuus: in alle opwinding van het moment heb ik even niet onthouden wie die bal nou zo keurig wist te ruimen.

  Einde oefening
  Nadat Siemen Eijkemans vanuit een diepe pass een even dappere als fraaie volley te weinig richting mee wist te geven, komt dan eindelijk Denny van Loen. Hoewel we op de tribune bepaald andere kandidaten voor de wissel in gedachten hadden, valt er natuurlijk wel wat te zeggen voor het wisselen van een middenvelder voor een aanvaller als je 0-1 achterstaat. Je kunt je daarbij echter ook wel afvragen of de 71e minuut dan niet wat aan de late kant is.
  Zakaria gaat dan vier minuten later goed door als hij fraai diep wordt gestuurd. Zakaria haalt hard uit, maar ook deze keer weet onze jonge aanvaller te weinig richting aan zijn inzet te geven.
  Dan gaat het achterin fout. Een duel wordt gewonnen, maar zoals het spreekwoord zegt: twee honden vechten om een been en de derde gaat er snel mee heen… De bal komt voor en Levi Schwiebbe werkt de bal van dichtbij achter de kansloze Verkerk: 0-2 en einde oefening Huizen.
  Verkerk moet dan nog een keer schitterend redden als de bal bij het uitverdedigen tegen een Scheveninger aan wordt gespeeld en er een speler op een meter van onze doelman inschiet. Verkerk weet echter weer te pareren.
  Een schot van Zakaria gaat dan in de 85e minuut nog rakelings naast, maar allengs ebt het geloof in een resultaat weg bij de mannen.
  Dan grijpt Joey Papamelodias geweldig in achterin, stoomt op naar het middenveld en lanceert Denny van Loen. Onze spits mag dan alleen op doelman Leerdam af, kiest de korte hoek en raakt helaas de buitenkant van de paal. Ik denk dat Denny deze bal met wat meer wedstrijdminuten in de benen wel gemaakt had… Maar dat blijft koffiedik kijken, natuurluijk…
  Dat Johan Verkerk nog in de slotminuten een heldenrol voor zich opeist door een strafschop van Sandro Calabro te keren, is dan alleen nog voer voor statistici…

  Henk van de Pol
  Met “Eigenlijk had ik tot de 0-1 het gevoel dat we met een resultaat van het veld zouden stappen,” open ik het vraaggesprekje met onze hoofdtrainer.
  “Dat gevoel had ik ook. Het was een wat vlakke eerste helft waarin we elkaar goed in evenwicht hielden als teams zijnde en ik denk dat we na rust gewoon de bovenliggende partij waren die eerste twintig minuten. Tót die goal… En dan krijg je twee echt hele grote kansen, bal op de lijn, bal die van de lijn afgehaald wordt, daarna een bal van Zakaria die maar net naast gaat, dat zijn echt hele grote kansen. En dan is er één moment dat we zelf niet goed opbouwen, zelf niet goed staan, dan zijn we in de omschakeling een man gewoon vijf meter kwijt, hij tikt hem aan, ziet niet eens waar die bal komt en hij valt er nog in ook! Dan kom je dus achter en moet je risico’s gaan nemen, dan kan het twee, drie nul worden maar kan ook de 1-1 vallen en die kans heb je ook zat gehad. Die hebben we dan niet gemaakt en dat is wel iets om aan te gaan werken. We moeten zorgen dat we in onszelf blijven geloven. We hebben nou vijf punten uit acht wedstrijden en we moeten gewoon door, er zijn nog genoeg wedstrijden om punten in te pakken – en we gaan ook gewoon door, hoor: er is nog helemaal niks aan de hand – maar we moeten wel gaan begrijpen dat we de lijn moeten gaan doortrekken van wat we vandaag hebben laten zien. En dan gaat het net om die momentjes dat je hem er wél inschiet.
  Nee, dat zo’n kans van Van Loen er nu net niet ingaat, dat heeft niets met de stand op de ranglijst te maken. We moeten gewoon hard blijven trainen en in onszelf blijven geloven. Waarom zouden we dat geloof niet vast kunnen houden?“
  Nou, je staat nu laatste, dat gaat toch aan je vreten als ploeg denk ik…”
  “Nou, dan staan we laatste, nou en? Daar word ik niet warm of koud van, sorry dat ik het zeg… Ik tel gewoon de punten alleen maar, dat zijn er vijf en dat zijn er gewoon drie te weinig. Voor de winterstop moeten we op rond de achttien punten zien te komen uit achttien wedstrijden. Dat is mijn doelstelling, dan blijven we bij en moeten we na de winterstop onze punten gaan pakken. En dat kan nog makkelijk.”
  Ligt het er wellicht aan dat we nu al de wat sterkere tegenstanders gehad hebben?”
  “Nee, dat ligt gewoon aan onszelf. Klaar. Je moet altijd naar jezelf kijken en niet naar een ander. Je hebt ook gezien dat we ook vandaag tegen Scheveningen eigenlijk niet hadden hoeven te verliezen. In plaats van dat je 1-0 voor komt kom je 0-1 achter, dat is het verhaal een beetje: wij laten het liggen waar de tegenstander het dan wel af maakt. Dat hadden we vorig jaar niet, dan konden we rustig een paar kansen missen omdat die goal toch wel kwam. Dat heb je nu niet, maar dat weet je als je op een hoger niveau speelt. Ik kijk dus niet naar de positie, ik kijk puur naar de punten.”
  Je bent dus nog vol vertrouwen…”
  “Ik weet niet waar je naartoe wilt, maar het slaat toch helemaal nergens op als ik nu zou zeggen dat ik geen vertrouwen zou hebben?”
  Ik wil nergens naartoe, het zijn de geluiden die ik opvang rond het veld en waar ik je nu de kans geef daarop te reageren…”
  “Naaahh, de mensen die dat zeggen, tja, die, nou ja laat maar. Een beetje kortzichtig, zullen we maar zeggen. We hebben nog genoeg wedstrijden te gaan om dit allemaal recht te zetten. Mensen die daar over beginnen zijn allemaal azijnzeikers! Als het goed gaat holt iedereen in de polonaise mee, en als het slecht gaat lopen ze voorop met hun kritiek! Loze opmerkingen!”

  Joey Papamelodias
  Vorige week moest hij nog vanaf de bank beginnen, vandaag was hij weer nadrukkelijk aanwezig: Joey!
  “Bedankt dat je me een van de beter Huizers vond, dat is altijd lekker om te horen, maar ja, we staan hier wel weer met een 0-2 nederlaag. Ik speel liever zelf slecht en dat we winnen als team. Vandaag speelde ik wat meer op het middenveld en dat beviel me wel. Ik moet het hebben van het voetballen en op het middenveld kom je meer tot voetballen dan achterin.
  De eerste helft stonden we op zich wel redelijk. Scheveningen heeft niet veel gecreëerd en wijzelf ook niet. De tweede helft kwamen we best goed de rust uit met twee goede mogelijkheden. En dat ie er dan wéér niet ingaat, dat zegt iets over ons zelfvertrouwen als team op dat moment. Vervolgens krijgen we dan een lullig balletje dat er dan weer invliegt en loop je weer achter de feiten aan. Dan gaat ook die tweede erin en gaan de koppies toch een beetje hangen.
  We waren inderdaad niet kansloos, al is Scheveningen toch een heel ervaren ploeg, zo’n Levie Schwiebbe op het middenveld, dat merk je toch wel. Wij hebben daar Arnoud van Toor die er de tweede helft in kwam – en ook dat merk je als team zijnde. En dat soort spelers heb je in deze klasse gewoon nodig merken we. Maar ja, als je die niet hebt, dan moet je het uit andere dingen halen, maar bij ons loopt het gewoon nog niet zoals het hoort. Ik weet ook niet waar het ‘m precies aan ligt. We weten wat er gevraagd wordt, we weten wat de trainer wil, we weten hoe we willen spelen, we weten ook wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten, maar ik denk dat we de lat voor onszelf wel iets hoger mogen gaan leggen in deze divisie en ook meer van elkaar mogen eisen. Ik ben ook vorige week wissel gezet en heb dat getracht op te pakken en van te leren. Misschien dat er ook nog wat andere jongens zo’n wake-up-call moeten krijgen, ik denk dat ik niet de enige ben… Ik denk dat we allemaal goed in de spiegel moeten kijken, haal ik alles uit de wedstrijden, de trainingen. We zitten gewoon in de hoek waar de klappen vallen. Vorig jaar win je bij Putten uit nog terwijl je in de negentigste minuut nog met 2-1 achter staat, en nu zit het gewoon helemaal niet mee… Daar moet je als team uit zien te komen. We hebben daar afgelopen dinsdag al over bij elkaar gezeten, een aantal jongens heeft wat gezegd, de trainer heeft het een en ander gezegd, maar we moeten er gewoon op het veld alles aan doen, voor 100% trainen, dan moet het gewoon goed komen!”
  Aldus de nog immer strijdlustige Joey Papamelodias.

  Apenstaartjes kijk op de zaak
  Ik vind het moeilijk om hier nog een positieve draai aan te geven. We hadden niet hoeven te verliezen, maar verloren toch. Niet kansloos, maar toch….
  En als succes te lang uitblijft gaat dat toch aan een ploeg vreten. Het begrip zelfvertrouwen klonk dan ook in veel van de gesprekken door die ik met de betrokkenen had.
  Vandaag gaf een aantal spelers ‘niet thuis’, net als vorige week. Het wordt dan voor de mannen die er wél staan steeds moeilijker hun niveau te handhaven. We zien de fysieke pijntjes nu ook toenemen. Ooit gaf een trainer al aan dat deze pijntjes toenemen naarmate je lager staat. Ga je voor de titel, dan heeft ‘niemand’ er last van.
  Op de schouders van de technische staf rust een zware taak om de winning mood terug te brengen, de felle strijdlust die ik begin van het seizoen nog wel, maar vandaag slechts zo zelden terugzag.
  Hard ingrijpen lijkt een kwestie van tijd, maar ook Henk van de Pol heeft maar te roeien met de riemen die hij heeft. We hebben een kwalitatief redelijke groep met een aantal grote talenten. Het moet gewoon mogelijk zijn hier de noodzakelijke punten mee bijeen te sprokkelen.
  Van de bovenste negen van de ranglijst hebben we er nu vijf gehad. Van de onderste negen slechts twee. Uit die laatste categorie haalden we vier punten, uit de topcategorie dus één. Om ons heen begint de ‘concurrentie’ nu ook punten te pakken en het is dan ook zaak om zo snel mogelijk weer eens een driepunter bij te kunnen schrijven. Om met onze KNVB-Bobo te spreken: ‘Wij moeten vanaf nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen…’. Nou zal iedere wedstrijd een utopie zijn, maar laten we het dan voorlopig maar even houden op de wedstrijden die we zouden kunnen winnen…
  Volgende week wacht ons DVS’33, van de scouts vernam ik dat we ook hier weer met een sterke ploeg te maken gaan krijgen, weer een ploeg uit het linkerrijtje. Maar verdorie! WIJ zijn óók een goede ploeg als de neuzen allemaal de zelfde kant op staan! We moeten die schroom van ons af schudden en er vol voor gaan. Zonder vrees ten aanval, en gaan we dan toch ten onder, dan wel strijdend tot onze laatste snik! Maar ja, ik ben – wellicht gelukkig maar voor Huizen – geen trainer.
  Henk van de Pol en zijn staf hebben nog een volle week om de messen te slijpen voor de Ermeloërs. Wij als supporters hebben weer de schone taak onze mannen te ondersteunen in voor- en tegenspoed.

  Scoreverloop:
  51. Rensy Barradas 0-1
  77. Levi Schwiebbe 0-2

  Bijz.: 88. Johan Verkerk stopt een strafschop van Sandro Calabro.

  Kaarten:
   Bilal Laoikili, Joey Papamelodias, Danny Benning (Huizen), Mitchell de Vlugt (Scheveningen).

  Opstelling Huizen:
  Johan Verkerk, Danny Benning, Desmond Mensen, Joey Papamelodias, Leroy Oehlers, Bilal Laoikili (c) (46. Arnoud van Toor), Aron Klaassen (72. Denny van Loen), Guido de Graaf, Iry Etwi, Siemen Eijkemans, Zakaria el Biyar.

  Opstelling Scheveningen:
  Jesper Leerdam, Samir el Moussaoui (c), Levi Schwiebbe, Leroy Resodihardjo, Tim Peters (84. Jordy de Bruin), Marvin Nieuwlaat (57. Sandro Calabro), Rensy Barradas, Ricardo Samoender, Mitchell de Vlugt, Mehmet Aldogan (67. Angelmo Vyent) , Peter Jungschläger.

  Foto's: Henk Heijnen