https://www.svhuizen.nl/huizen-pakt-puntje/n3661c139
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Huizen pakt puntje
  26 nov 2017
  Ron Tuijnman
  In een boeiende wedstrijd met doelkansen voor beide ploegen heeft Huizen een punt gepakt tegen het hoog geklasseerde Berkum.
  huizen-pakt-puntje

  Berkum
  Opnieuw een tegenstander uit een plaats die ik zonder atlas niet zou weten te duiden. Het blijkt echter een wijk van de gemeente Zwolle te zijn en ik moet toegeven dat in ieder geval mijn topografische kennis per week toeneemt.
  Na het drama in Aalten (een wijs besluit van de KNVB om de gehele wedstrijd over te laten spelen!) nu naar we hopen dan weer een volledige wedstrijd.
  v.v. Berkum kende de laatste weken een wat mindere periode nadat het aanvankelijk flitsend van start was gegaan in deze competitie.
  Huizen gaat de strijd met de Zwollenaren aan met Kevin Smit, Nino van Jaarsveld, Wouter Vente en Lucas Pelgrum op de bank naast reservedoelman Onur Batman. Dat zet Rinaldo O’Niel weer onder de lat voor de geblesseerde Kevin Rijnvis (onderzoeken hebben uitgewezen dat hij gelukkig geen operatie hoeft te ondergaan) met daarvoor een laatste lijn waar ik Renee Troost op de plek van de nog niet geheel fitte Wouter Vente verwacht. Het middenveld puzzel ik dan bestaande uit Jordey Buitenhuis, Aron Klaassen en tja… daar krijg ik dan mijn puzzeltje dus niet geheel compleet met de namen die ik op het formulier aantref. Een volwaardige 4-3-3-opstelling krijg ik er niet uit en dus gaan mijn gedachten naar 4-4-2 of zelfs 4-2-4. Dat laatste lijkt me zelfmoord tegen een tegenstander die ondanks de mindere periode toch nog steeds op een respectabele vierde plek bivakkeert. Voorin posteer ik uiteraard spits Murat Önal met Hidde van der Veldt en Quincy van Waveren, maar dan zit ik figuurlijk toch een beetje met de positie van Thomas Malolepszy in mijn maag en dus kom ik uit op 4-4-2 met hangende vleugels en Malolepszy en Önal in de tweemans spits. Dat maakt de aanval voor mijn gevoel wel wat ‘traag’ omdat de vleugels eerst door moeten schuiven, of juist heel opportunistisch: alles lang en diep op de twee spitsen die er dan maar wat van moeten zien te maken. Ik ben benieuwd wat Assink en zijn staf uit de hoge hoed zullen toveren.
  Scout Wout van Sloten weet me te vertellen dat de Berkummers in Johnsen Bacuna hun gevaarlijkste man hebben. Vorige week nog wat geblesseerd en pas de tweede helft ingebracht, nu vanuit de basis startend. Een gehavend Berkum moest vorige week op eigen veld in een leep counterend Eemdijk met de niet mis te verstane cijfers van 0-4 zijn meerdere erkennen. Iets dat de Berkummers graag de vergetelheid in zullen willen spelen tegen hekkensluiter Huizen.
  Tien minuten voor de aftrap tel ik een dramatische 32(!) toeschouwers op de lege tribune. Nu verwacht ik wel dat dat aantal op het moment van aftrappen een keer of drie over de kop zal zijn gegaan, maar toch: als je wint heb je vrienden en het omgekeerde doet dus blijkbaar ook opgeld. Is het vanwege die lege tribunes dat iedereen verschrikt omkijkt als onze ladyspeaker van dienst ineens via de omroep installatie het woord tot ons richt? Het geluid schettert schel en galmend over de Wolfskamer. Toch nog maar even kijken naar de afstelling, dunkt me.
  Joost Westland schiet me wat samenzweerderig aan, maar het blijkt dat hij me wil ronselen voor een actie. Of ik mee wil doen met een actie om staatsloten te kopen en de eventuele winst ten goede te laten komen aan de club en dan met name om de eerste selectie te kunnen versterken. Fortuna Sittardia Combinatie pakte zo ooit een miljoen en wie niet waagt die niet wint. Nu maar hopen dat het bestuur de bijdrage aan de eerste selectie niet meteen weer met datzelfde winstbedrag vermindert zodat we er uiteindelijk toch geen euro mee opschieten, maar goed: eerst maar eens zien dát we wat winnen. Meer informatie bij Joost Westland!
  De twee elftallen hebben zich dan in de middencirkel verzameld en doen handjeklap. Dat biedt mij altijd de gelegenheid om de beide ploegen qua lengte even te vergelijken. Alleen Troost en O’Niel hoeven niet op te kijken naar hun tegenstanders. Die lange ballen op twee spitsen lijken me op voorhand dus geen goed idee…
  Bij Berkum zijn alleen de nummer 7 en 11 van ‘onze’ lengte. Over het algemeen zijn dat de meest creatieve nummers in een elftal. Als die lengte daar maatgevend voor is, dan moeten wij wel een heel creatief elftal hebben…

  Rommelig
  Beide ploegen openen wat gehaast en rommelig aan de wedstrijd. Hoewel de gasten in smetteloos wit aan de aftrap stonden, bleek het uitzoeken van een medestander voor beide ploegen toch een probleem. In de eerste minuut wordt er al goed afgejaagd door Huizen en de bal kaatst zo voor de voeten van Hidde van der Veldt die er meteen vandoor gaat, zijn tegenstander passeert en de bal voor de goal van doelman Dominic van Hoof trekt. De bal wordt echter geruimd en vormt zo de aanzet tot een uitval van de Berkummers. Ook deze aanval loopt stuk in onze defensie en zo openen de beide ploegen gretig en scherp.
  In de derde minuut zet Aron Klaassen zijn hoofd tegen een voorzet en ziet zijn inzet door een verdediger afgebogen tot corner. De bal komt voor en opnieuw gaat Klaassen de lucht in. Helaas is de voorzet wat ‘achter’ onze nijvere middenvelder en dat maakt dat de kopbal wat krachteloos in handen van Van Hoof belandt.
  Ook wordt duidelijk dat al mijn tactische bespiegelingen de prullenbak in kunnen. Önal speelt vanaf het middenveld, Quincy van Waveren is diepste spits, met Hidde van der Veldt en Thomas Malolepszy op de beide flanken. En niet Troost staat in de laatste lijn op de positie van Wouter Vente, maar Jordey Buitenhuis.
  Met een kwartier op de klok zien we dan hoe Murat Önal de schreeuw hoort van Quincy van Waveren die zich vrij heeft gelopen op de flank. De pass van rasvoetballer Önal is helemaal perfect en Quincy kan zijn snelheid behouden. Dan is zijn directe opponent gezien en staat hij oog in oog met Van Hoof. Quincy zoekt goed de hoek en we veren al op als de bal in de uiterste hoek lijkt te verdwijnen. Dan ketst de bal achter toch op de paal en we zien de aanstormende Hidde van der Veldt uithalen om de bal binnen te jagen. De jeugdige overmoed neemt dan echter bezit van onze vleugelaanvaller en hij jaagt de bal ruim over de goal van Van Hoof. Een 100% kans om onze gasten op achterstand te zetten gaat dus jammerlijk verloren.
  Aan de andere kant schiet dan even later een bal raar door op het natte kunstgras waar de mannen in de stromende regen en soms geteisterd door hagelstenen hun kunsten vertonen. Dat biedt vleugelaanvaller Chris van der Meulen een uitgelezen kans om nu voor Berkum de score te openen. Dan is er echter Rinaldo O’Niel die als een snoek zijn goal uit is geschoten en zich op de bal werpt voor er verder gevaar gesticht kan worden. Je bent als vereniging gezegend met twee zulke voortreffelijke doelmannen in je selectie!

  Kansen
  En zo zitten we naar een rommelige wedstrijd te kijken waarbij de spanning veel voetballend leed moet vergoeden. Back Dennis Horstman laat dan bij een glibberpartij de bal door zijn benen glippen en biedt daarmee Quincy van Waveren vrije doorgang richting goal. Oog in oog met Van Hoof is ook Quincy dan onbesuisd en we zien de tweede 100% kans in de ballenvanger eindigen – als ie die tenminste nog geraakt heeft…
  Er is een klein half uur gespeeld als die gevaarlijke Bacuna er ineens tussenuit knijpt. We veren op omdat het voor ons gevoel overduidelijk buitenspel is, maar de vlag blijft naar beneden en Bacuna denkt met een lepe boogbal de uitkomende O’Niel te verschalken. Deze blijft echter goed kijken, gaat niet op voorhand naar de grond en met zijn inktvisarmen harkt hij met één hand de boogbal uit de lucht. Ook Berkum dus een 100% kans om zeep geholpen. Nee, voetballend worden we niet echt verwend daar op de puntjes van onze stoelen…
  Kort daarop gaat vleugelspits Chris van der Meulen door en weer is het O’Niel die Huizen ten koste van een corner in de race houdt. De corner komt voor en Troost grijpt goed in. De bal blijft echter hangen en Berkum jaagt de bal hard naast de goal van O’Niel. Dat was dus even billenknijpen op de tribune waar zowaar ook wat Berkummers een plekje hebben gevonden. Ik denk familie van nummer 8, Ruud Wellenberg, want iedere aanmoediging werd hartstochtelijk aan hem geadresseerd…

  Rust
  De rust gaan we dan ook in met een 0-0 die de wederzijdse aanvalslinies zich nadrukkelijk aan mogen rekenen. Want ondanks het gebrek aan scorend vermogen in de beide frontlinies waren we getuige van een rommelige maar daardoor juist snelle en spannende eerste helft waarbij het kwartje zowel de ene als de andere kant uit had kunnen vallen en die bol stond van de foute passes waar menig opticien de wenkbrauwen van zou hebben gefronst.
  Het experiment met Önal op het middenveld kon me echter wat matig bekoren. Eén keer etaleerde onze spits zijn klasse, maar verder liep hij zich wat anoniem de benen uit het lijf. Héb je eindelijk een wereldspits, moet je hem wel als zodanig inzetten, denk ik dan. Ik denk dat een in de spits spelende Önal wellicht toch één van die twee grote kansen zou hebben benut. Daarbij lijkt de Berkummer defensie me alles behalve solide en dan kan zo’n topspits zijn gewicht in goud waard zijn.
  ik ben benieuwd of Assink en zijn staf deze tactiek in de tweede helft door zullen gaan zetten en ik verwacht eigenlijk Smit tussen de lijnen na de rust.

  Noodweer
  De tweede helft zien we beide ploegen echter ongewijzigd terug. Troost breekt dan met een fraaie sliding een aanval van Berkum af en zet daarmee meteen onze aanval weer op. Malolepszy haalt dan hard uit, maar ziet zijn schot gestuit door een verdediger die zich in de baan van het schot werpt.
  Een vlotte aanval van Quincy van Waveren, Hidde van der Veldt levert een voorzet op die echter een eenvoudige prooi voor doelman Van Hoof vormt.
  inmiddels worden de spelers geteisterd door ferme hagel- en regenbuien. Ik benijd de mannen niet daar op dat natte veld in de snijdende wind, gezandstraald door hagelstenen.
  Hidde van der Veldt ziet een goede actie langs de lijn bijna bij de eerste paal afgerond worden, maar de Berkummer defensie weet de inzet te kraken.
  Dan hebben we een uur gespeeld en grijpt Assink toch in: de wat ongelukkig spelende Malolepszy wordt vervangen door Kevin Smit en na de spelhervatting jaagt Danny Benning de bal met een van zijn vreselijke pegels maar eens van afstand op de goal van Van Hoof. Het schot mist echter richting en gaat ruim naast.
  Een aanval leidt dan even later via een crossbal op Quincy van Waveren en een voorzet tot een kopbal van Hidde van der Veldt. De bal gaat naast, maar het léék tenminste weer even op voetbal.
  Aan de andere kant zien we dan een corner van Berkum waarbij drie aanvallers bij hun overstapjes op de inzet van een vierde aanvaller rekenen. Maar zoveel aanvallers hebben de Zwollenaren helemaal niet en de bal rolt wat kolderiek voor de voeten van onze defensie die meteen een tegenaanval opzet. Het was typerend voor deze wedstrijd.
  Huizen neemt echter met de wissel meer en meer het initiatief in deze wedstrijd over. Berkum komt er eigenlijk niet meer aan te pas en met name Quincy van Waveren en Hidde van der Veldt lijken in hun element in hun ‘traditionele’ rollen.
  Ook Berkum-coach Arno Hoekstra brengt dan spits Youp Kok binnen de lijnen om nog iets te forceren in de slotfase. Wie scoort wint, is de heersende stemming op de tribune. En met een traditie van late zeperds zijn we er dan toch niet gerust op. Was er immers niet die eerste voetbalwet? Iets met zelf verzuimen te scoren en dan… We zitten er toch wel wat ongemakkelijk bij en kijken met een scheel oog continue naar de klok.

  Overwicht
  En Huizen neemt dus meer en meer het heft in handen. Een fraaie combinatie brengt Önal in een positie die kansrijk oogt. In plaats van voor zijn eigen succes te gaan legt onze spits echter toch weer af en dat was dus één combinatie teveel. Wellicht zat de rol van middenvelder hem nog wat te vers in de benen?
  Weer een fraaie aanval van Huizen dat met de minuut lekkerder lijkt te gaan draaien. Troost staat weer aan de basis en de bal gaat goed via Önal door naar Hidde van der Veldt die de bal goed met het hoofd meeneemt. De Berkummer defensie heeft letterlijk handen en voeten nodig om de aanval af te stoppen, alleen ziet arbiter Virancikli er geen opzettelijk hands in en laat doorspelen.
  Weer een snelle aanvalsopzet met nog een kwartier te spelen. Quincy van Waveren heeft na een fraaie crosspass een goede actie in de benen en jaagt de bal helaas weer wat wild over de goal van Van Hoof.
  Jorben Nieuwehuis geeft dan aan de andere kant nog eens speldenprikje als zijn schot naast de goal van O’Niel vliegt, maar de angel lijkt uit de aanval van Berkum te zijn en het is Huizen dat de klok slaat in deze slotfase. Önal komt dan bij de tweede paal inglijden op een diagonale voorzet en komt dan millimeters tekort om de bal binnen te werken. Ook Renee Troost bemoeit zich meer en meer met de aanvalsopzet van Huizen. Hij neemt dan echter aan waar een direct schot meer op zijn plaats had geweest en dus gaat ook deze kans verloren.
  En dan lijkt het noodlot alsnog toe te slaan voor Huizen: vleugelspits Chris van der Meulen loopt simpel weg uit de rug van onze verdediging en op een meter of twee van de goal heeft hij alleen O’Niel nog tussen hem en een leeg goal. De zenuwen slaan hem denk ik in de knieën want zijn inzet is slap en recht op O’Niel af. En alles wat onze doelman op dit moment verwachtte, dus niet een slappe inzet recht op hem af. En dus lijkt O’Niel alsnog geslagen. Met een katachtige reactie weet hij zich echter te herstellen en de bal alsnog voor de lijn te bemachtigen. Ook Bacuna probeert het even later nog even met een eenvoudig kopballetje dat echter geen probleem voor de rustig keepende O’Niel vormt.
  De laatste minuten tikken weg en Huizen zet nog maar eens een keer aan om de alsnog de zegen binnen te harken. Quincy van Waveren gaat nog maar eens door en wordt op het laatste nippertje ten koste van een corner gestuit. Een kopbal van de zwaar gedekte Klaassen mist opnieuw de juiste richting, een schot van Troost vliegt over de goal van Van Hoof. Nog een keer gaat Quincy van Waveren er langs en weer levert dat een corner op. Berkum kreunt en steunt en na een kunststukje van Joey Papamelodias die met schitterende lichaamsschijnbewegingen drie Berkummers te kijk zeet, besluit arbiter Virancikli dat het genoeg is geweest en gaan we dus met een puntje de kleedkamers in.

  Erik Assink
  Met: “Kijkend naar de stand zeg ik: puntje gewonnen. Kijkend naar de gehele wedstrijd zeg ik twee punten laten liggen…” geef ik Assink een voorzetje voor zijn commentaar op de wedstrijd. Assink vond de beide ploegen echter toch wel aardig aan elkaar gewaagd. Als er echter één ploeg enig recht op de overwinning mocht hebben, dan was dat volgens Assink inderdaad toch wel Huizen geweest. Wellicht had het scoren van één van die twee enorme kansen in de beginfase al voldoende geweest voor die overwinning, maar ook de slotfase was nadrukkelijk in Huizer voordeel. Een vroege goal had wellicht wat meer ruimte voor onze buitenspelers kunnen geven en had wellicht een heel andere wedstrijd opgeleverd. Nu speelde Berkum met een dubbele dekking op onze vleugels en Berkum is best wel kwetsbaar als ze niet voldoende mensen achter de bal houden. Maar goed, die goal scoor je dan niet en dan krijgen zij ook twee heel aardige kansen waar O’Niel uitstekend op reageert. Daarna kabbelde de wedstrijd wat heen en weer. Beide ploegen wilden wel aanvallen en speelden in een hoog tempo. Met name het laatste half uur waren wij toch wel wat dichter bij een voorsprong dan Berkum.
  Assink begon dus inderdaad met Murat Önal op het middenveld. Doordat Kevin Smit beperkt inzetbaar was werd hij hier wel toe gedwongen om toch de positie van aanvallende middenvelder goed bezet te houden. Normaliter zou Assink inderdaad met Smit begonnen zijn, dan past die rolverdeling goed en er is een stukje vastigheid ontstaan met Kevin die het op die positie heel aardig deed de laatste weken.
  Verder is Assink goed te spreken over strijd die de mannen hebben geleverd tegen een tegenstander die dan wel de laatste wedstrijden wat minder was, maar die toch continue in de buurt van de top 3 heeft gespeeld. Wij hebben nog geen tien minuten met onze beoogde formatie kunnen spelen door allerlei blessures. Dat is geen excuus, maar wel een feit.
  Hoewel er nog zat op aan te merken valt, ziet Assink toch steeds meer progressie in het voetbal van zijn ploeg. Steeds vaker wordt er gekozen voor voetballende oplossingen in plaats van ‘lange halen gauw thuis’. Er zit gewoon beweging in van toevalstreffers naar voetballend uitgespeelde kansen. In de rust was hij nog wel wat kritisch geweest naar een aantal mensen toe over zaken die in zijn ogen niet helemaal goed waren gegaan die eerste helft. Dat varieerde van inspelen op het juiste been tot het goed aannemen van een bal, het op tijd omschakelen, meedoen, meedenken, alert zijn op – zo’n bal op de paal moet Hidde van der Veldt gewoon binnenjoekelen! Maar verdedigend hebben we het uiteindelijk best wel goed gedaan, want we hebben eigenlijk amper cornerballen of vrijetrappen tegen gekregen waar zij met hun lengte eigenlijk best wel voordeel hadden kunnen halen.
  Assink was ook erg blij met de rentree van Renee Troost die veel rust bracht in het spel. Samen met de onvermoeibare Klaassen die erg veel nuttig loop- en stoorwerk verrichtte was dat een prettig middenveld. Je kunt niet allemaal ‘voetballers’ hebben, je moet er ook een paar poetsers bij hebben.

  Renee Troost
  Na lange afwezigheid door blessures speelde hij vandaag dan eindelijk weer eens een hele wedstrijd ion onze hoofdmacht. Naast zijn goede optreden vanmiddag reden voor mij om hem weer eens voor mijn microfoontje te halen.
  “Haha, nee, voor mezelf ging het ook lekker,” beaamt hij als ik hem voorhoudt dat het best wel lekker ging voor ons als ‘buitenwacht’. “Vorige week begon ik ook, maar toen werd die wedstrijd al snel gestaakt, daar was ik eigenlijk zelf wel blij omdat ik zo nog een weekje extra kreeg om verder aan te sterken. Ik heb vandaag gelukkig geen last gehad. Het was wel even wennen aan het wedstrijdritme – en dat kwam ook door het steeds wisselende weer waar we ons steeds opnieuw op moesten instellen. Daardoor heb ik zeker in het begin alle ballen ‘op zeker’ genomen en heb pas de tweede helft wat meer risico in mijn spel gelegd. Maar voor de eerste keer heb ik er eigenlijk wel een goed gevoel over. Natuurlijk voel je wel dat je acht weken niks gedaan hebt. Ik heb nu vijf trainingen volledig meegedaan, dus conditioneel moest ik de draad ook weer zien op te pakken. Deze wedstrijd vergde daarbij ook veel van de middenvelders die grote afstanden af moesten leggen. Voor mijn gevoel kon ik het gelukkig wel opbrengen om een volle wedstrijd te blijven staan. Ik denk dat als ik straks weer gewoon iedere week drie keer train, dat die conditie ook weer zo op peil is. Gelukkig voel ik nu ook geen terugslag, dus ik hoop nog vaak van waarde voor de ploeg te kunnen zijn!”

  Aron Klaassen
  Een ‘uitermate nuttige’ wedstrijd gespeeld, houd ik onze middenvelder voor. “Ja, ik denk dat ik wel begrijp wat je bedoelt. Ik heb veel duels in verdedigend opzicht gewonnen en het ging verder ook wel redelijk, ja” constateert hij bescheiden. “De tweede helft gingen ook de combinaties wat lekkerder. Het was wel even wennen, want met Murat Önal op het middenveld is het toch anders pelen dan met Kevin Smit, al vind ik dat Murat het op zich erg goed deed. Je ziet dan wel dat hij erg veel loopwerk heeft moeten verrichten waardoor hij het tegen het eind van de wedstrijd een beetje lastig kreeg. Maar ook met Renee er achter is het gewoon lekker spelen. Jordey Buitenhuis deed het in de verdediging ook prima, dus ik had wel het gevoel dat het allemaal goed ‘stond’. Berkum heeft behoudens twee kansen eigenlijk geen mogelijkheden meer gehad.
  Berkum is een goede ploeg natuurlijk. We hebben wel kansen gehad om ze op de knieën te krijgen, ik miste nog een kopbal, Murat die net een teentje tekort komt om binnen te kunnen tikken, de 0-0 is dan ook op zich wel terecht, maar áls er iemand had moeten winnen, dan waren wij dat wel geweest…”

  Apenstaartjes kijk op de zaak
  Een punt gewonnen of twee verloren? Kijkend naar de ranglijst neig je dan toch naar het eerste, maar gevoelsmatig – en kijkend naar het beeld van met name het laatste half uur – neig ik toch wat naar het laatste. En met een driepunter hadden we extreem goede zaken gedaan vandaag. Ook NSC pakte een punt zodat we op die vermaledijde laatste plek blijven hangen. Die stand gaat langzaam maar zeker tegen je werken, vrees ik. Eigenlijk moten we de inhaalwedstrijd tegen AZSV wel winnen om in het spoor te blijven. Maar met die wedstrijd minder gespeeld blijf je tot half februari achter de feiten aanhollen.
  Rare uitslagen verder: laagvlieger CSV Apeldoorn pakt koploper Excelsior met 0-2 in, het thuis zo ongenaakbare DFS gaat tegen Staphorst ineens met 0-3 onderuit. Sparta Nijkerk - met oud Huizen speler Imdat Ilguy aan het trainersroer - weet ineens Ajax met lege handen de bus in te sturen…
  Het is hoe dan ook zaak om nu punten te pakken en dan is dat ene puntje tegen het hoog geklasseerde Berkum toch eigenlijk wel een bonuspuntje.
  Volgende week moeten we dan uit naar dat ontketende CSV Apeldoorn. In de voorbereiding speelden we die nog met 0-3 van de mat. Ik vrees dat we komende zaterdag toch echt heel erg op onze tellen moeten passen tegen deze verraderlijke ploeg die ons met die 0-3 wel eens lelijk zand in de ogen gestrooid zou kunnen hebben. Met 13 punten op een keurige elfde plek geven de Apeldoorners aan dat dit geenkatje is om zonder handschoenen aan te pakken. Assink en zijn mannen zijn gewaarschuwd!
  Ik hoop dat u ook dan weer massaal naar Apeldoorn afreist om deze thriller te aanschouwen!

  Huizen – Berkum 0-0 (0-0)

  Opstelling Huizen:
  Rinaldo O’Niel, Danny Benning, Renee Troost, Quincy van Waveren, Murat Önal, Jordey Buitenhuis, Thomas Malolepszy (61. Kevin Smit), Hidde van der Veldt, Aron Klaassen, Desmond Mensen, Joey Papamelodias

  Opstelling Berkum
  Dominic van Hoof, Jason Huisman, Jordi Lemmens, Jorben Nieuwenhuis, Johnsen Bacuna, Ruud Wellenberg (68. Youp Kok), Marc van der Meulen, Chris van der Meulen, Dennis Horstman, Björn Bakker, Jeroen van Brummen

  Foto's: Henk Heijnen Fotografie