https://www.svhuizen.nl/huizen-naar-halve-finales-beker/_430_n__163_NL_4272_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  In een finale die zeker de eerste helft het aanzien meer dan waard was, heeft Huizen met overtuigende cijfers de districtsbeker gepakt. Een verslag...
  overtuigend-huizen-pakt-districtsbeker
  Hoewel tegenstander AFC nog volop in de race was voor de derde periode, was het toch Huizen dat deze wedstrijd domineerde. Een klinkende uitslag was het gevolg. Een verslag…
  huizen-sluit-competitie-af-met-forse-overwinning-1-5
  Kanniewaarzijn: Huizen – CSW 4-3
  18 mei 2019
  Ron Tuijnman
  Hoewel men van CSW mocht verwachten dat men knokte voor de laatste strohalmen om de PD te ontlopen, was het een ontketend Huizen dat deze laatste thuiswedstrijd compleet over onze gasten heen denderde. Maar dan wel alleen qua voetbal… Een verslag….
  kanniewaarzijn-huizen-csw-4-3
  Roda `46 zet Huizen lelijk te kijk: 3-1
  11 mei 2019
  Ron Tuijnman
  Met de derde periode nog theoretisch op het vizier, reisde Huizen af naar Woerden om daar door de thuisclub vervolgens lelijk te kijk te worden gezet. Een verslag...
  roda-46-zet-huizen-lelijk-te-kijk-3-1
  2-1 en weer terug in het linker rijtje!
  20 apr 2019
  Ron Tuijnman
  Met een moeizame maar zwaar verdiende 2-1 overwinning op concurrent Breukelen heeft Huizen zich terug in het linker rijtje van de ranglijst gevoetbald. Een verslag...
  2-1-en-weer-terug-in-het-linker-rijtje
  Huizen naar halve finales beker!
  18 apr 2019
  Ron Tuijnman
  JOS/Watergraafsmeer gold als een sterke tegenstander. met enig ontzag werden de Amsterdammers dan ook tegemoet gezien. Huizen liet zich echter van zijn beste kant zien... Een verslag...
  huizen-naar-halve-finales-beker

  Beker
  Nog maar nauwelijks bekomen van het ‘Wonder van Turijn’, vanavond meteen weer aan de bak voor een bekerwedstrijd van die andere wonderploeg waar mijn hart naar uitgaat. Tegenstander het als geducht bekend staande JOS / Watergraafsmeer. De Amsterdammers zijn een smeltkroes van een enorme sloot aan fusies die tenslotte uitmondde in JOS/Watergraafsmeer. De club is ook veelgeroemd om zijn jeugdopleiding, maar als ik de lijst met beroemde spelers op Wikipedia doorneem, dan kom ik met Ruud Suurendonk en Fred Grim eigenlijk toch niet zo héél ver qua toppers.
  Vanavond ook het een en ander aan gekende namen in de opstelling van JOS/Watergraafsmeer. Zo zien we voormalig IJsselmeervogels steunpilaar Tony Tol in de basis. Verder tref ik op het wedstrijdformulier namen als Zeefuik, Esajas en Bergwijn aan, al betreft het hier in een aantal gevallen slechts ‘familie van’, denk ik. Op de bank treffen we Cor ten Bosch als hoofdtrainer van onze gasten. Een trainer van naam en faam in het Amsterdamse en onder meer trainer geweest van AFC zondag. Een trainer die gepokt en gemazeld is in het Amsterdamse.
  Bij Huizen weinig verrassingen. De gebroeders Lamme beginnen in de basis, De Wouters Vente en Bonke zijn geblesseerd en dat levert een bank op met wederom Joshua Lo-Asioe, Zakaria el Biyar, Jasper van Vark, Thomas Müller, Bob Brilleman en reservedoelman voor vanavond Tom Visser.
  Vanavond weer een arbitraal trio. Een van de grote minpunten van het voetballen op ons huidige niveau vind ik de clubgrensrechter. Ongeacht hoe de man ook zijn best doet, er hangt altijd een zweem van partijdigheid over zijn vlagsignalen.
  Geen Pupillen van de week of zo, dus na een mager applausje van het maar mondjesmaat opgekomen publiek gaan we dan van start…

  Wow!
  En we gaan fanatiek van start! Beide ploegen trekken fel van leer in de openingsfase en Jos/Watergraafsmeer mag van geluk spreken dat Olivier Blaauw een bal ongelukkig op de hak krijgt bij een actie aan de zijlijn. De eerste kans is voor Raven Bergwijn van Jos die de bal uit een voorzet op het dak van het doel doet belanden. Ook een verre doelpoging van Quincy van Waveren verdwijnt over het doel van doelman Edwin Sudibyo.
  Raymond Fafiani lanceert na zes minuten een prachtige crosspass op Richmond Bossman die de bal wonderschoon controleert, maar toch niet kan voorkomen dat de bal achter loopt.
  Aan Huizer zijde zien we na tien minuten een heerlijke aanval als Dennis Lamme op- het middenveld fraai snel doorschakelt en passt op Quincy van Waveren die over de rechterkant goed opstoomt en zijn voorzet keurig bij Hidde van der Veldt doet belanden . Op een meter of twee van de doellijn probeert Hidde de bal achter doelman Sudibyo te jagen, maar de doelman is attent en blokkeert de inzet.
  En zo ontspint zich een heerlijke voetbalduel waarin beide ploegen de aanval zoeken waar het kan. Maar het Huizen dat de show aan het stelen is: eendrachtig wordt er afgejaagd, de combinaties rijgen zich aaneen, gedisciplineerd wordt er verdedigd en we zien een Huizen dat we helaas nog maar veel te weinig dit seizoen hebben gezien. Het gevreesde Jos/Watergraafsmeer moet meer en meer het initiatief aan de thuisploeg laten en Huizen heeft duidelijk goed opgelet gisteravond: zó moet je voetballen als je succes wilt hebben…

  Tjakka!
  Na ruim twintig minuten is het dan raak als Danny Benning een adembenemend zuivere pass op Hidde van der Veldt loslaat. Hidde doet alles goed en alleen voor doelman Sudiboyo jaagt hij de bal genadeloos binnen: 1-0 en daar was geen greintje geflatteerds aan!
  Uiteraard is JOS/Watergraafsmeer niet van zinnens zich bij deze achterstand neer te leggen en meteen probeert men de bakens te verzetten. Dat lijkt succes te hebben als Bergwijn een heerlijke actie op de hoek van het strafschopgebied uitvoert en spits Allon Koene alleen voor Brian Willemse zet. De gelijkmaker?! 
  NEE!
  Opnieuw bewijst Willemse zijn stijgende vorm en pareert de harde inzet. Een kopbal van diezelfde Koene op een voorzet van Reggie Schaap gaat even later voor de goal van onze dappere doelman langs zonder doel te treffen.
  Het loopt ons even dun door de broek als Willemse mistast op een hoge voorzet van Bergwijn. De bal wordt terug gelegd en Malcolm Esajas weet de bal dan voor een open goal over te werken. Huizen kruipt door het oogje van de naald en mag alleen vrouwe Fortuna danken dat JOS hier niet op gelijke hoogte kwam…

  Nekslag!
  Het is in deze fase het aandringende JOS/Watergraafsmeer dat de toon zet. En dan ineens is daar een corner voor Huizen. Van Kammen speelt kort op Quincy van Waveren, de bal gaat snel terug naar Van Kammen en de voorzet is perfect voor Jeroen Lamme die na zijn uitstekende debuut van vorige week nu ook goed naar Matthijs de Ligt heeft gekeken en met een knallende kopstoot JOS/Watergraafsmeer een ferme draai om de oren geeft: 2-0!
  Aandringen voor de gelijkmaker en dan verder op afstand gezet worden is een enorme mentale dreun voor de Amsterdammers, dat meteen een einde maakt aan de overtuiging waarmee onze gasten naar de gelijkmaker op zoek waren.
  Danny Benning draaft dan door tot in het strafschopgebied en probeer met een puntertje Sudibyo te verschalken, maar de Amsterdamse doelman is op zijn post en maakt de inzet simpel onschadelijk.
  Na een goede voorzet vanaf de flank jaagt Esajas de bal dan nog een keer over en is het rust.

  Rust
  De 2-0 bij rust is een terecht afspiegeling van het Huizen dat een onherkenbare indruk maakt. Het valt fraai aan met schitterende combinaties, het jaagt collectief af en het lijkt wel ‘herboren’. DIT is het Huizen dat ik graag zie, als fan, als verslaggever, maar vooral ook als voetballiefhebber. Ik hou van het type voetbal dat Ajax en nu dus ook Huizen op de mat legt: afjagen, combineren, dominant en aanvallend voetbal. Waarom dit nu tegen deze toch echt niet misselijke tegenstander ineens wél zo voortreffelijk lukt, is mij een volstrekt raadsel. Het lijkt wel alsof iedereen gisteren de kunst heeft afgekeken en nu ineens het ‘Ligt’ heeft gezien. Onverzettelijkheid gecombineerd met artisticiteit, sambavoetbal met een vleugje Braziliaans verdedigen… Genieten! Ik kan het niet anders uitdrukken, maar het was ronduit genieten deze eerste helft. Natuurlijk speelt daar die lekkere tussenstand een belangrijke rol, maar echt, het was een genot om naar te kijken.
  Na rust verwacht ik dat Cor ten Bosch zijn mannen met hel en verdoemenis gedreigd zal hebben en dat JOS/Watergraafsmeer met een openingsoffensief aan de tweede helft zal gaan beginnen. Het zal zaak zijn daar ongeschonden doorheen te voetballen. Is die storm eenmaal geluwd, dan is er voor Huizen denk ik geen vuiltje meer aan de lucht…

  Storm!
  En inderdaad heeft Cor ten Bosch zijn mannen van onder uit de zak gegeven. Nummer 22 - geen naam op het wedstrijdformulier – en Thimo de Jager staan aan de zijlijn te trappelen om de plekken in te gaan nemen van Allon Koene en Richmond Bossman.
  En Huizen moeten inderdaad terug. Is het bewust dat men er voor kiest pas in een laat stadium de aanvalsopzet te onderbreken of worden we gewoon door de dadendrang van JOS/Watergraafsmeer gedwongen achteruit te gaan? In ieder geval komt Huizen niet verder dan het tegenhouden en afbreken van de Amsterdamse aanvalsopzetten, maar van enige opbouw is in deze openingsfase geen sprake meer.
  En dan valt de beslissing…
  Een aanval die typerend was voor het fraaie spel van Huizen met name vóór de rust – hoewel men ook nu de draad weer wat lijkt op te pakken. Via een hakje van Dennis Lamme komt de bal bij Blaauw die de bal fraai aflegt op de bij de tweede paal mee opgekomen Sebastian van Kammen die dan heel koel afdrukt en zijn uitstekende wedstrijd met een goal bekroont: 3-0 en de strijd lijkt gestreden…
  Van Kammen speelde vandaag subliem. De man van de ‘slimme meters’ speelde een hele slimme wedstrijd en onderstreepte dat nog maar eens toen hij in de 61e minuut een werkelijk misselijkmakend fraaie pass bij Quincy van Waveren deed belanden. Subtiel, alsof het een hapje kroket was, legde hij de bal met een stiftje in de loop van onze nijvere vleugelspits die helaas zijn krulbal daarna over de kruising zag zeilen. Het had een beter lot verdiend…
  Willemse onderscheidt zich opnieuw door een ferme schuiver te pakken en Benning jaagt de bal nog een keer rakelings over. Maar de strijd is gestreden en de wedstrijd is gelopen. Stefan Schipper komt voor onze gasten nog in het veld voor Reggie Schaap, bij ons komen Müller, Lo-Asioe en El Biyar nog in de ploeg, maar aan het beeld van de wedstrijd zal het niets meer veranderen. Huizen wint dik verdiend deze kwart finale en mag zich halve finalist noemen…

  Arnold Klein
  Wat heb je die jongens gegeven voor de wedstrijd?” vraag ik plagerig.
  “Macaroni van Bertje Brons!“ lacht onze hoofdcoach tevreden. “Als je naar Zuidvogels hebt gekeken, dan had je kunnen zien dat we ongeveer op dezelfde manier gespeeld hebben. We hebben vandaag met Hidde van der Veldt voor een iets aanvallender variant gekozen. Hidde ging in de spits en Blaauw er iets achter waardoor we voorin een aanvaller meer hadden dan in vergelijking met de wedstrijd tegen Zuidvogels…”
  Maar deze prachtige combinaties, dit als team afjagen, dat heb ik afgelopen zaterdag écht niet gezien…”
  “Maar zo goed kunnen we ook eigenlijk wel voetballen! Ik ben zelf naar de wedstrijd van JOS afgelopen zondag geweest om ze te zien voetballen. Ik wist dat we qua snelheid wat te winnen hadden met lange ballen achter hun defensieve linie en daar kwam ook de eerste goal van Van der Veldt uit voort.
  Na de 1-0 vond ik dat we wel weer een beetje uit elkaar werden gespeeld. Daar hadden we het op het middenveld beter beloopbaar moeten maken. Maar laten we ook niet vergeten dat JOS/Watergraafsmeer echt een goed voetballende ploeg is! Ik weet niet of dit écht de beste wedstrijd onder mijn leiding is geweest, maar dit was wel een wedstrijd waarin we heel erg goed vanuit de organisatie gevoetbald hebben, waarin we uitstekend vanuit de omschakeling gevoetbald hebben om te gebruik te maken van de zwakke momenten van de tegenstander.
  Soms zit je je te verbijten op de bank omdat je wéét wat deze ploeg kan. Dan vraag je je soms af wanneer dat er eens een keer uit komt. Vandaag leek het wel alsof ineens alle puzzelstukjes ineens op de juiste plek vielen. Nu is het afwachten of dit doorwerkt naar zaterdag als we tegen Breukelen moeten. Je moet met deze ploeg altijd maar afwachten of ze het dan wéér kunnen brengen.
  JOS was niet alleen op papier een pittige tegenstander, zeker na de 1-0 gingen ze wat makkelijker voetballen. Ze krijgen dan de kans op de 1-1 en die missen ze dan en dan is die 2-0 de nekslag voor die ploeg.”
  Ik was even bang voor het begin van de tweede helft. Ik denk die Cor ten Bosch scheldt zijn ploeg de huid vol en dan komen ze geladen het veld op…
  “Nou, ik heb helaas het een en ander door de muren heen mee kunnen krijgen, en dat was inderdaad niet mals. Ik had de mannen dan ook voorbereid op wat er zou kunnen gebeuren na de rust. Hij wisselde wel, maar het systeem veranderde niet echt. Eigenlijk werd het door die wisselingen voor ons alleen maar makkelijker.
  Maar goed: het was een leuke wedstrijd om naar te kijken en we winnen thuis weer eens een keer, een mooie generale voor aanstaande zaterdag!”

  Apenstaartjes kijk op de zaak…
  Ik snap er geen jota van! Als je niet anders zou weten, dan zou je niet willen geloven dat dit hetzelfde elftal was dat afgelopen zaterdag zich de kaas van het Huizen=r broodjes had laten snoepen.
  Wat er met de mannen aan de hand was weet ik niet, maar het was een genot om naar te kijken. De wilskracht spatte er vanaf, de eendracht droop uit alle kieren en gaten, ineens liepen er combinaties vloeiend over het veld waar miscommunicatie en misverstanden drie dagen geleden nog aan de orde van de dag waren.
  Het sterk geachte JOS/Watergraafsmeer werd hautain en met een niet mis te verstane 3-0 hoofdschuddend de kleedkamer in gezonden.
  En dan voel ik me dus toch een beetje belazerd…
  Dit had ik iedere week willen – en dus volgens mij ook KUNNEN zien…
  Waarom mannen?
  Waarom lukt het nu ineens wél en hebben we dit seizoen vooral een moeizaam ploeterend Huizen moeten bekijken?
  Ik heb wel vaker aangeven dat goed voetbal begint met veel loopwerk: als je niet aan de bal bent, dan moet je je de takken rennen om een plekje te vinden waar je de bal wél kunt krijgen. En dan wordt soepel combineren ineens een feest, dan loopt het ineens weer wél. Het probleem is echter vaak dat je dat extra renwerk alleen weet  op te brengen als het allemaal een beetje loopt. En dus ontstaat er een soort vicieuze cirkel: het loopt niet dus loop je niet en dus loopt het niet…
  Ook bij balverlies geldt dat: ik zag vandaag spelers van JOS die gewoon met drie man afgejaagd werden en daardoor niet aan voetballen toekwamen. Ook hier geldt weer: als het loopt, dan loop je wel om af te jagen en dus komt de tegenstander niet aan voetballen toe en loopt hét lekker…
  Ik hoop dat jullie zaterdag tegen Breukelen weer diezelfde verbetenheid, die zelfde saamhorigheid aan de dag kunnen leggen. Als je zó speelt, hoef je écht voor niemand bang te zijn!

  Huizen - JOS/Watergraafsmeer 3-0 (2-0)

   
  21. Hidde van der Veldt 1-0
  32. Jeroen Lamme 2-0
  54. Sebastian van Kammen 3-0

   

  Opstelling Huizen:
  Brian Willemse, Danny Benning, Renee Troost, Quincy van Waveren (68. Zakaria el Biyar), Sebastian van Kammen, Jordey Buitenhuis, Aron Klaassen (79. Joshua Lo-Asioe), Hidde van der Veldt (82. Thomas Müller), Dennis Lamme, Jeroen Lamme, Olivier Blaauw

  Opstelling JOS/Watergraafsmeer:
  Edwin Sudibyo,Jorik Hollewand, Frank Abbring, Ricmond Bossman (45.???), Tony Tol, Allon Koene (45. Thimo de Jager), Raymond Fagiani, Reggie Schaap (63. Stefan Schipper), Malcolm Esajas, Hanne Hagary, Raven Bergwijn

   

  Het werd een echte derby met veel strijd en veel loopwerk. Hoewel het optisch verschil niet groot was, maakt doelman Frank Mol duidelijk wie er zich met deze uitslag bekocht mocht voelen... Een verslag...
  dorpsderby-onbeslist-zuidvogels-huizen-1-1
  Huizen wilde graag sportief revanche nemen voor die belabberde wedstrijd in Amsterdam. Maar dat ging moeizamer dan verwacht... Een verslag...
  puntjes-sprokkelen-huizen-wv-hedw-2-2
  Zondag derde klasser HBC bleek een lastiger te kraken noot dan de competities zouden doen vermoeden. Een verslag…
  met-de-hakken-over-de-heemsteedse-sloot
  Victorie bij Victoria: 0-3
  23 mrt 2019
  Ron Tuijnman
  Als we de media mochten geloven beloofde het een heet middagje in Hilversum te worden. Het werd echter een regelmatige zege voor onze mannen. Een verslag...
  victorie-bij-victoria-0-3
  Harde windvlagen maakten voetbal onmogelijk, laat staan goed voetbal. Toch wist Huizen er het beste van te maken. Een verslag...
  huizen-wint-van-bol-en-de-elementen-1-3
  Adel verplicht: Huizen - Limmen: 3-0
  1 mrt 2019
  Ron Tuijnman
  Natuurlijk moet je als eersteklasser een derde klasser gewoon opzij zetten voor de beker. Maar het moet nog wél even gebeuren! Een verslag...
  adel-verplicht-huizen-limmen-3-0
  Als Cola zonder prik: DHSC - Huizen: 2-1
  23 feb 2019
  Ron Tuijnman
  Een krachteloos aanvallend Huizen stapte wederom met lege handen de bus in. De zorgen houden aan... Een verslag...
  als-cola-zonder-prik-dhsc-huizen-2-1
  Zorgelijk: Huizen - Zwaluwen 1-2
  16 feb 2019
  Ron Tuijnman
  Bungelend tussen hoop en vrees startte Huizen aan de wedstrijd tegen Zwaluwen `30 uit Hoorn. Een verslag...
  zorgelijk-huizen-zwaluwen-1-2
  De opdracht was simpeler dan de uitvoering blijkbaar: winnen en in de race blijven voor promotie. Drie flagrante blunders achterin sloegen alle hoop op promotie de bodem in... Een verslag...
  huizen-1-flatert-en-ziet-promotiekansen-verdampen
  Een wedstrijd die meer verdiende...
  2 feb 2019
  Ron Tuijnman
  Tegen koploper ARC ontspon zich een heerlijke wedstrijd met goed voetbal en 100% kansen voor beide doelen. Toch werd de toeschouwer de enige winnaar in dit duel... Een verslag.
  een-wedstrijd-die-meer-verdiende
  Drie punten, maar wel met een luchtje...
  19 jan 2019
  Ron Tuijnman
  Huizen trad aan tegen rode lantaarndrager Victoria. Het veldoverwicht was imponerend, maar toch had Huizen een doelpunt `met een luchtje` nodig om de drie punten veilig te stellen. Een verslag...
  drie-punten-maar-wel-met-een-luchtje
  Zuidvogels morele winnaar 1e derby
  8 dec 2018
  Ron Tuijnman
  Ze kwamen voor een punt en kregen ook een punt. Daarmee waren onze buren de morele overwinnaars van dit weekend. Een verslag...
  zuidvogels-morele-winnaar-1e-derby
  Een valreep telt ook gewoon mee…
  1 dec 2018
  Ron Tuijnman
  Huizen kwam in en tegen Breukelen na een kwartier keurig op voorsprong tegen de zwaar verdedigend ingestelde tegenstander. Maar na de 1-1 uit een penalty leek Huizen nog lang tegen onnodig puntverlies aan te lopen. Een verslag…
  een-valreep-telt-ook-gewoon-mee
  Sluw Roda pakt punt op Wolfskamer
  24 nov 2018
  Ron Tuijnman
  Een sluw en gedisciplineerd spelend Roda 46 verliet de Wolfskamer met een zwaar bevochten punt in de tas. Ook deze keer lagen individuele fouten ten grondslag aan het Huizer puntverlies... Een verslag...
  sluw-roda-pakt-punt-op-wolfskamer
  Van twee honden en iets van een been...
  17 nov 2018
  Ron Tuijnman
  Een puntje achterstand op koploper AFC en dus in de laatste speelronde nog kans om er alsnog met de eerste periodetitel vandoor te gaan. Maar dan moest er wel even van ARC in Alphen aan de Rijn gewonnen worden....
  van-twee-honden-en-iets-van-een-been
  Huizen bekert verder
  10 nov 2018
  Ron Tuijnman
  Na een eerste helft die veel van een oefenpartij weg had leek Huizen onbezorgd met een 2-0 voorsprong de rust in te gaan. Maar APWC had na rust slechts vier minuten nodig om weer op gelijke hoogte te komen... Een verslag...
  huizen-bekert-verder
  Vlaggetjesdag kost Huizen twee punten
  4 nov 2018
  Ron Tuijnman
  Clubliefde is een mooi ding. Maar als de grensrechter van de tegenpartij die liefde wat al te nadrukkelijk in zijn vlagsignalen tot uitdrukking brengt, dan komt dat de wedstrijd over het algemeen niet ten goede. Een verslag...
  vlaggetjesdag-kost-huizen-twee-punten
  Huizen koploper!
  27 okt 2018
  Ron Tuijnman
  Na een 0-3 die enerzijds maar zo nog veel hoger uit had kunnen vallen, maar anderzijds veel moeizamer tot stand kwam dan de uitslag zou doen vermoeden, heeft Huizen de kopppositie op de ranglijst gepakt!
  huizen-koploper
  Huizen bekert verder
  23 okt 2018
  Ron Tuijnman
  Op voorhand zou een derde klasser geen obstakel mogen zijn in de districtsbeker. Maar Nederhorst was uiteraard toch niet voor niet zover gekomen. En dus trad Huizen deze oktoberavond aan tegen een gemotiveerd Nederhorst... Een verslag
  huizen-bekert-verder
  `Helaas was Huizen vandaag een maatje te groot voor ons,` verzuchtte BOL-trainer Bart Hoogland na afloop in zijn korte maar reële analyse in de businessruimte... Een verslag...
  eerste-thuisoverwinning-voor-dominant-spelend-huizen
  Huizen schiet in eigen voet
  14 okt 2018
  Ron Tuijnman
  Na de twee keurige overwinningen op rij waren de verwachtingen hoog gespannen tegen het Amsterdamse AFC. het liep echter heel anders dan gehoopt en verwacht... Een verslag
  huizen-schiet-in-eigen-voet
  Dominant Huizen ook langs CSW
  6 okt 2018
  Ron Tuijnman
  Een prima spelend Huizen lijkt de weg naar boven gevonden te hebben. Ook het ongeslagen CSW werd in Wilnis aan de zegekar gebonden. Een verslag...
  dominant-huizen-ook-langs-csw
  Na de valse start van vorige week was vandaag Zwaluwen `30 uit Hoorn de tegenstander. Huizen wilde zich nadrukkelijk revancheren voor die valse start, maar tyrof daarbij een tegenstander die op eigen terrein ook wat goed te maken had uit de eerste competitiewedstrijd. Een verslag...
  n-zoete-revanche-op-zichzelf-zwaluwen-huizen-1-6
  Huizen trapt af met een zeperd: 1-3
  22 sep 2018
  Ron Tuijnman
  Tegen het Mijdrechter Argon opende Huizen dit seizoen in de eerste klasse. Na een behoorlijke start kreeg Huizen het deksel op de neus en zagen we door persoonlijke fouten onze tegenstanders zelfs uitlopen tot 0-3. Een verslag...
  huizen-trapt-af-met-een-zeperd-1-3
  Huizen laat kans op revanche liggen...
  16 sep 2018
  Ron Tuijnman
  Huizen verzuimde revanche te nemen voor de eerder in deze voorbereiding geleden nederlaag tegen tweedeklasser De Bilt. Hoewel Huizen eigenlijk de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was, wist het dit overwicht niet in doelpunten uit te drukken. Een verslag…
  huizen-laat-kans-op-revanche-liggen
  Huizen ook langs SO Soest
  9 sep 2018
  Ron Tuijnman
  De uistlag doet een andere wedstrijd vermoeden dan we vandaag op de Wolfskamer beleefden. Lang bleef SO Soest in d erace voor een resultaat. Uiteindelijk trok Huizen dan toch aan het langste eind met een verdiende overwinning. Een verslag...
  huizen-ook-langs-so-soest
  Huizen maakte goede start voor de beker
  2 sep 2018
  Ron Tuijnman
  In en tegen Woudenberg werkte Huizen haar eerste officiële wedstrijd van dit seizoen af. De tweede klasser wist twintig minuten stand te houden, maar toen werd de ban gebroken door een superieur voetballend Huizen. Een verslag...
  huizen-maakte-goede-start-voor-de-beker
  Huizen laat UVS ontsnappen
  26 aug 2018
  Ron Tuijnman
  Met drie volstrekt onnodig tegentreffers hield Huizen tegenstander UVS uit Leiden in de wedstrijd. Het blijft oefenen natuurlijk, maar met deze uitslag deed Huizen zichzelf bepaald tekort...
  huizen-laat-uvs-ontsnappen
  Huizen naar troostfinale Zuiderzeecup
  9 aug 2018
  Ron Tuijnman
  Natuurlijk hoop je ook qua resultaat op een flitsende start van het nieuwe seizoen, maar met een deelnemersveld dat zo sterk is, is een nederlaag natuurlijk niet uitgesloten na anderhalve week training. Een verslag...
  huizen-naar-troostfinale-zuiderzeecup