https://www.svhuizen.nl/huizen-boekt-eerste-competitiezege-op-rijnvogels-4-1/n2836c129
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  De eerste overwinning in de Derde Divisie is een feit. Na nederlagen in de eerste competitieduels werd een zware, maar goede week keurig afgesloten door Rijnvogels met ruime cijfers te verslaan...
  huizen-boekt-eerste-competitiezege-op-rijnvogels-4-1

  Ranglijst
  Nog steeds goed warm. Prima weer voor vakantiegangers, maar wat minder voor de mannen die op dat snikhete kunstgras aan de slag moeten. Vandaag komt dus Rijnvogels op bezoek en dat is meteen een pikant duel. In de eerste plaats staat ons de 5-0 vernedering nog vers in het geheugen toen Huizen op bezoek ging bij de Katwijkers en na een hoopvolle start vervolgens als een mak schaap naar de slachtbank werd geleid. Pikant ook vanwege de stand op de ranglijst: drie ploegen die puntloos onderaan zwabberen en hoewel we natuurlijk pas twee wedstrijden onderweg zijn is het geen pretje om de ene ploeg na de andere van je weg te zien lopen. En om dus maar eens met een gevleugelde uitspraak van een KNVB-BoBo te spreken ’moeten we er alles op zetten om vanaf nu iedere wedstrijd te winnen’, te beginnen dus met die tegen Rijnvogels.
  Met pas op plaats 10 de eerste ploeg die meer dan een enkel punt vergaarde, kan je dus wel stellen dat de winnaar van vanmiddag als een dobber omhoog zal schieten in de ranglijst.
  Na de slijtageslag van afgelopen woensdag waar Westlandia uit de beker werd gewipt, heeft Van de Pol vandaag wat verse krachten aan de start gebracht: Klaassen en El Biyar, die woensdag vanaf de bank moesten toekijken, hebben weer basisplaatsen gekregen. Denny van Loen, Jorik van Ruiswijk, Rudy Etwi, Nicolaï Verbiest en Desmond Mensen vergezellen reservedoelman Wilco Mackaay op de bank en daarmee illustreert Van de Pol zijn luxeprobleem: ieder van deze spelers kan worden ingezet zonder dat het elftal daar wezenlijk zwakker van wordt.
  Bij onze gasten nog geen Ricardo van der Vlugt die van het failliete Haaglandia is overgekomen. Verder valt mij een aantal namen op van spelers die ik uit het nabije verleden nog wel ken: de betrouwbare doelman Peter Messemaker, en natuurlijk ‘snelle’ Japie van Duijn die na omzwervingen via Quick Boys, PSV, Feyenoord, Quick Boys, ADO Den Haag, Spakenburg, Quick Boys en Noordwijk nu bij de Rijnvogels is neergestreken. Voorwaar een door de wol geverfde speler dus waar we rekening mee te houden hebben. Tenslotte zegt de naam Pieter van der Breggen me ook nog wat, al kan ik daar niet direct een beeld bij hangen.
  Op de tribune is een stel Rijnvogelssupporters op basis van onze bekerwedstrijd nogal optimistisch gestemd als ik het zo beluister.

  We zullen zien…

  Lekker!
  Meteen vanaf de aftrap ontspint er zich een open wedstrijd waarbij beide ploegen duidelijk de ambitie tonen uit de gevarenzone op de ranglijst te vertrekken. Al na twee minuten verslikt verdediger Mart Spierdijk zich in de bal en is Zakaria el Biyar er als de kippen bij om hem af te troeven. Hij weet de bal bij Siemen Eijkemans te krijgen. Deze gaat echter neer binnen de zestien, maar het was net even te ‘makkelijk’ en denk ik ook te vroeg in de wedstrijd en dus ziet scheidsrechter Ritmeester uit Maarssen er helemaal niets in. Maar de toon is al meteen gezet: Huizen geeft vanmiddag geen duimbreed toe! Gesterkt door het resultaat van woensdag en het daarmee getankte zelfvertrouwen begint Huizen allesbehalve ‘angstig’.
  Ook niet als Arno Dijkstra een hele brede 1-2 opzet met Romano van der Stoep. Het levert de gasten een corner op die verder zonder veel gevaar geruimd kan worden.
  In de zesde minuut zet Zakaria el Biyar weer goed door en weet in eendrachtige samenwerking met Iry Etwi een fraaie aanval op te zetten die echter smoort in een overmacht aan verdedigers. Huizen is gretig, Huizen is hongerig als een vos die trek heeft in een portie Rijnvogel…

  Gretig
  Gretig is ook Siemen Eijkemans die in zijn gretigheid nog wel eens over het hoofd zag dat er altijd minimaal één veldspeler tussen hem en het doel moet staan op het moment van spelen. Zo ook in de achtste minuut als Zakaria hem weergaloos bedient door een woud van spelers heen, maar buitenspel dus… Het overkwam onze sympathieke aanvalsleider met enige regelmaat vanmiddag.
  Meteen uit de spelhervatting wordt Rijnvogelsspits Romano van der Stoep gevonden die de bal fraai controleert. Gelukkig is Leroy Oehlers attent en weet de schotpoging te kraken en geeft zo Johan Verkerk de kans er het lange lijf voor te gooien. Gevaar bezweken: de gretigheid is prima, ook achterin!
  Doelman Messemaker moet met een klein kwartier gespeeld ver zijn goal uit om een diepe pass van Danny Benning te onderscheppen. Hij redt het op het nippertje en ver uit zijn goal klaart hij de klus. De bal valt echter rond de middenlijn voor Huizer voeten en de mogelijkheid voor een ‘mega-lob’ ligt open. Helaas kost het controleren van de bal te veel tijd en wordt de poging vervolgens niet meer aangedurfd – maar het zou absoluut in de sfeer van de wedstrijd gepast hebben om zo de score te openen!

  Bingo!
  Na een wat merkwaardige beslissing van arbiter Ritmeester – die zijn assistent overrulede en een doelschop omturnde naar een corner – kopt Mart Spierdijk naast en moet dit dus ook voor een objectieve toeschouwer een frisse aantrekkelijke pot voetbal zijn geweest. Als supporter ben je altijd wat teveel gefocust op het presteren van je eigen helden om dat helemaal objectief te kunnen zien, maar er gebeurt veel op het veld waar twee strijdlustige ploegen elkaar naar de kroon steken. Wouter Vente zet een aanval op met Aron Klaassen die Vente weer bereikt. De voorzet gaat goed naar Guido de Graaf die de keuze heeft uit een riskante volley of controle op de borst. Hij kiest helaas voor het laatste en komt daardoor tijd tekort om nog tot een volwaardige schotpoging te komen.
  Het vormt echter wel de opmaat voor de openingstreffer die na exact een kwartier spelen valt. De weer sterk spelende Aron Klaassen zet de bal goed voor de goal van Messemaker waar Guido de Graaf de bal nu wel in één keer op de slof neemt en de verre hoek vindt: 1-0!
  De treffer hing al enige tijd in de lucht, maar het geeft toch een golf van opluchting op de tribune dat Huizen nu dan toch loon naar werken krijgt.
  Nu vasthouden en uitbouwen! Eerst is het dan toch de beurt aan Rijnvogels als Van Duijn een vrije schop mag nemen nadat een Rijnvogel met veel misbaar tegen het kunstgras is gegaan bij een op het eerste gezicht correcte charge van Leroy Oehlers. De overigens verder vlekkeloos fluitende Ritmeester trapt echter in deze opvoering en kent de vrije schop toe. De bal krult vervaarlijk naar de verre paal en Verkerk gooit al zijn lengte in de strijd om de bal voor de paal weg te tikken. Tot ieders verbazing is dat laatste arbiter Ritmeester echter ontgaan en mag Verkerk gewoon een doeltrap nemen...
  Het leidt dan weer tot een tegenaanval van Huizen: de bal gaat hoog richting rand zestien en Messemaker moet ver uitkomen. De klasbak tikt de bal dan gewaagd en met één hand over de aanstormende spelers heen en weet zo redding te brengen.

  Afstand
  Even houden we de adem nog in als Romano van der Stoep de bal goed insteekt op Arno Dijkstra die daarmee een vrij veld voor zich lijkt te hebben. Dan ontspint er zich een fel sprintduel met Zakaria el Biyar waarbij de meters als sneeuw voor de zon verdwijnen. Net even buiten de zestien besluit Dijkstra - zwaar gehinderd door El Biyar - de uitkomende Verkerk met een lob te verschalken. Maar onze doelman is groots, niet alleen figuurlijk, maar zeker ook letterlijk en het imposante lijf lijkt zich tot mythische proporties te rekken als hij de bal uit de lucht plukt voor hij verder onheil voor Huizen kan aanrichten.
  Dan mag Huizen even later een corner nemen. De bal wordt in de mêlee gespeeld en dat levert opnieuw een corner op. Dan besluit Zakaria el Biyar de bal kort op Joey Papamelodias te spelen. Diens inzet wordt weer in de volle doelmond gepompt en als twee Huizers elkaar schotpoging frustreren lijkt de aanval op niets uit te lopen. En dan is daar als een duveltje uit een doosje Zakaria el Biyar die achter het piepkleine gaatje in dat woud van verdedigers de verre hoek vindt: 2-0!

  Slordig
  Scheidsrechter Ritmeester grijpt de aftrap meteen aan om er een drinkpauze van te maken. Als het spel dan wordt hervat lijkt Huizen wat ‘in de war’. Het spel oogt verkrampt en slordig. Is men bang voor een herhaling van woensdag toen een 2-0 voorsprong ook verloren ging? Wie het weet mag het zeggen… Maar ineens wil het niet meer ‘lopen’ bij Huizen. De verbetenheid bij de mannen is hartverwarmend: men zet een tandje bij om zich te herpakken, maar helaas leidt die overijverigheid wel tot de tegentreffer in de 26e minuut: in hun ijver redding te brengen zet de ene verdediger een sliding in waar de ander net opruiming wil bieden en daarmee geven ze de bal zo vrij mee aan Dijkstra die de bal eenvoudig binnenschuift: 2-1!
  Ik roemde de inzet van de mannen al en met ongebroken elan zoekt Huizen de aanval weer. Nog geen minuut later heeft dat als succes als Leroy Oehlers goed door lijkt te breken, maar op het laatste moment wordt gestuit. De bal caramboleert dan voor de voeten van Zakaria el Biyar die een scherp oog heeft voor de mee opgekomen Siemen Eijkemans. Als vervolgens de pass dan ook helemaal ‘af’ is, is Eijkemans de lepe spits die wel raad weet met zo’n kans en van dichtbij werkt hij de bal onberispelijk achter de kansloze Messemaker: 3-1. Onze gasten hebben amper een minuut van de aansluiting kunnen genieten. Dat moet toch wel een stevige mentale dreun zijn voor een ploeg in zwaar weer…

  Herstel
  Het slordige spel verdwijnt dan weer langzaam maar zeker uit het spel van Huizen dat zich lijkt te herstellen van die slordige periode na de drinkpauze. Een fraaie combinatie via Iry Etwi, El Biyar en Guido de Graaf is daar een van de voortekenen van – al weet Messemaker door goed ingrijpen een vroegtijdig einde aan dit feestje te maken. Ook een al even fraaie onderschepping van Danny Benning die vervolgens Etwi wegstuurt mag er voetballend ‘zijn’. De bal gaat snel en fraai breed op de mee opgekomen El Biyar. Helaas voor Huizen zag een verdediger deze voorzet ook aankomen en weet hem voor Zaka bij de bal kan te ruimen.
  Ook achterin lijkt Huizen zich nadrukkelijk te herpakken na die slechte fase: een scherpe voorzet wordt op bijna arrogante wijze teruggekopt op de borst van Wouter Vente die rustig controleert en de bal wegspeelt alsof hij met een spelletje voetvolley bezig was.
  De Graaf schiet dan nog een keer ruim over na een weer goed opgezette aanval en diezelfde De Graaf komt dan centimeters tekort om een voorzet uit een combinatie van Etwi en Klaassen doeltreffend af te ronden.

  Rust
  Al met al valt er weinig op de 3-1 af te dingen waar we mee de rust in gaan. Huizen is gewoon de beter voetballende ploeg - al was er wel een fase waarin het leed aan aanvallen van hopeloos gestuntel, afgewisseld met hoogstandjes en tomeloze werklust. Met enige regelmaat snijden onze voorwaartsen als een warm mes door de boter van de Rijnvogels-defensie.
  Het is te hopen dat men ook de tweede helft het hoofd erbij houdt en blijft ‘voetballen’ in plaats van de voorsprong te gaan verdedigen. Huizen is heer en meester op het veld en behoudens een onzorgvuldigheidje achterin kwam de voorsprong eigenlijk geen moment in gevaar. Ook zal deze tweede helft moeten blijken in hoeverre de wedstrijd van woensdag zijn sporen conditioneel zal hebben achtergelaten…

  Een bui die niemand zag hangen
  Rijnvogels coach Van Heek brengt dan bij aanvang van de tweede helft Ugur Kaya binnen de lijnen. Dit gaat ten koste van aanvoerder Sander van der Horst. Een middenvelder voor een middenvelder, dus niet bepaald een gewaagde wissel om de wedstrijd te doen kantelen.
  En Huizen gaat dan ook door op de zelfde voet waarmee het de eerste helft heeft afgesloten: Benning zet voor na een slim genomen vrije schop. Een verdediger is verrast en mist de bal waardoor de bal ineens voor de voeten van De Graaf belandt. Deze is echter té verrast om adequaat te kunnen handelen en de kans gaat dan ook roemloos verloren. Maar de toon is weer gezet: Huizen wil nog wel!
  Rijnvogels knokt met de moed der wanhoop, Kaya schiet en krult zijn bal naar de hoek. Verkerk is echter op zijn post. En dan kijk ik ineens verwonderd op vanwege een enorme herrie. Het lijkt of er commotie op de tribune ontstaat, maar een oorzaak kan ik aanvankelijk niet ontdekken. Dan realiseer ik me dat de herrie veroorzaakt wordt door pijpenstelen die het dak van de tribune teisteren. Verwonderd kijk ik naar het zonovergoten veld en ik herinner me toevallig van gisteravond bij de quiz 1 tegen 100 dat daar een term voor bestaat ‘Kermis in de hel’, oftewel: een plensbui bij heldere hemel! Ik had van die uitdrukking dus tot gisteravond nog nooit gehoord en nu zie ik het fenomeen dan in levende lijve…
  De mannen op het veld trotseren de hoosbui gelaten en doen hun ding. Bij een corner wordt Spierdijk voldoende gehinderd om zijn kopbal kracht en scherpte te doen missen. Klaassen zet geweldig door en maakt zich op voor een schot. Hij krijgt de bal echter niet lekker voor de voet en ook zijn poging de bal dan maar naar Eijkemans te spelen gaat de figuurlijke mist in.
  Johan Verkerk weet simpel een inzet van invaller Kaya onschadelijk te maken als Huizen ineens weer zo’n aanval van onbeholpen stunteligheid heeft.
  Een minuut later lijkt Huizen zich al weer te herpakken als Iry Etwi de bal goed inzet en Messemaker opnieuw met één hand redding moet brengen. Kort daarop verstuurt Zakaria el Biyar een fenomenale pass in de loop van Eijkemans die op zijn beurt de bal scherp voorzet. Messemaker betoont zich opnieuw een struikelblok door zich dapper voor de voeten van Zakaria te storten.

  Genadeklap
  De grootste kans voor onze gasten doet zich voor in de 63e minuut als Van Duijn goed doorgaat en voorzet op de inlopende Van der Stoep: de bal is perfect, de schietkans open en al even perfect, het schot is kneiterhard en vliegt tot onze opluchting rakelings langs de voor ons goede kant van de paal!
  Toch lijkt Rijnvogels deze periode wat meer grip op de wedstrijd te krijgen. Niels van Veen komt dan Dijkstra vervangen. Kort daarop gaat Van Duijn weer als een speer door onze defensie en legt de bal goed op Van der Stoep. Vanuit de draai schiet hij goed in, maar vindt weer Verkerk op zijn weg die de bal gestrekt uit de hoek haalt.
  En met nog tien minuten te gaan deelt Huizen dan de genadeklap uit, of moet ik zeggen: deelt Zakaria de genadeklap uit, want hij verovert de bal op eigen helft, passeert, versnelt, passeert, passeert, passeert en staat oog in oog met de verbouwereerde Messemaker die hij vervolgens als een volleerd prof volstrekt kansloos laat met zijn beheerste schuiver:  4-1…
  Dit zijn de acties waarvoor je je zuurverdiende eurootjes bij de kassa neertelt, dit is wat voetbal de moeite waard maakt… Zwijg en geniet…
  Met Desmond Mensen voor de moegestreden De Graaf lijkt de wedstrijd gespeeld en legt Rijnvogels het moede hoofd in de schoot. Vermeldenswaardig is nog wel de actie van de uitblinkende Zakaria die weer sterk opduikt en oog in oog met Messemaker zelfs de 5-1 op de schoen heeft. De loopactie is perfect, de beweging is geweldig, de schuiver is prima, maar mist helaas op centimeters na het doel…
  En zo haalt Huizen een volstrekt verdiende eerste zege binnenboord!

  Henk van de Pol
  “Nee, ik ben niet ineens heel anders trots op die jongens,” pareert onze hoofdtrainer mijn stelling dat ie wel beretrots moet zijn vandaag. “Ik vind al een hele tijd dat dit gewoon een hele goede groep is. Maar we hebben natuurlijk wel een fantastische week achter de rug waarin we woensdagavond 120 minuten spelen en er nu zo’n wedstrijd achteraan gooien.”
  “Zeker als je een week geleden nog aangeeft dat Huizen conditioneel nog niet op 100% zit…”
  “Maar dat zie je ook. Als we de tweede helft wat ‘zuiniger’ zijn aan de bal, dat we er nog meer uit hadden kunnen halen. Rijnvogels heeft heel erg veelmoeten reizen de laatste week, die moesten naar Groene Ster – dat is 3½ uur heen en 3½ uur terug met de bus - en afgelopen woensdag en afgelopen zaterdag weer in de bus en nu dan weer hierheen, dat vreet aan een ploeg dus ik denk dat zij er wel last van hebben gehad. Daarbij hebben we een brede selectie en konden wij het ons permitteren om spelers niet te laten spelen afgelopen woensdag. Vijf jongens die woensdag niet in de basis startten, die startten vandaag wel.
  Maar goed: voor het vertrouwen, het mentale van die jongens is het gewoon heel lekker dat we vandaag dit resultaat neerzetten, dat geeft vertouwen dat we ‘het’ gewoon kunnen..
  Aaaag, het gaat nu toch nog niet over concurrentie, Ron,” briest Henk als ik opmerk dat we een goede slag geslagen hebben tegen deze tegenstander. “Dat gaat me allemaal veel te ver, we zijn pas drie wedstrijden op pad. We hebben nu geen concurrenten, dat komt zometeen wel als we in de tweede helft van de competitie zitten en we kunnen zien welke ploegen we onder ons moeten zien te houden. Daar kan je nu echt totaal nog niks van zeggen met zoveel wedstrijden te gaan. Met vierendertig wedstrijden denk ik dat je wel 42 punten nodig hebt, minimaal! De stand zegt me dus niks, maar mentaal is het voor de groep wel lekker dat we niet meer onderaan staan, er komt weer zoiets van ‘verrek, we kunnen het!’ over de ploeg, dat is een mentaal iets.”

  Zakaria el Biyar
  Vandaag had onze kleine vleugelspits een groot aandeel in het resultaat. Niet alleen prikt hij er zelf twee in, maar hij geeft ook nog eens de ‘killing pass’ voor een derde.
  “Dank u wel,” klinkt het bescheiden als ik hem complimenteer met die voortreffelijke vierde goal waarmee hij de wedstrijd in het slot gooide.
  “Ik dacht: die zit er helemaal doorheen op dat moment en dan zo’n actie….”
  “Ja, de eerste helft was het goed warm. We komen dan goed op voorsprong en op twee nul. Dan geven we weer een stomme goal weg waardoor ze terug in de wedstrijd konden komen. We straften dat weer gelijk af gelukkig met een goede voorzet en Siemen Eijkemans die de 3-1 binnenschiet.
  Daarna gingen we goed de rust in en konden we alles weer goed op orde krijgen. De opzet was om zo snel mogelijk de 4-1 te maken waarmee je dan zo goed als veilig zou zijn. Het is dan heel mooi als je zo’n solo dan ook succesvol af kunt werken – met een stiftje ook nog…
  Nee, ik was totaal niet blij dat ik woensdag niet gespeeld heb. Ik ben een speler die alles wil spelen. Ik kan me er wel in vinden in dat besluit van de trainer om me een beetje te sparen, maar het zit gewoon niet in mijn aard om daar blij mee te zijn. Ik heb ook nog nooit echt in de KNVB-beker gespeeld en dat lijkt me toch ook wel heel mooi.
  Kort voor tijd zag ik weer een hoek vrij en omdat ik de vorige met een stiftje gemaakt had koos ik nu voor de schuiver, maar helaas dus net buitenkant paal. Jammer! Ik zag me al met die bal naar huis gaan! Haha! (als een speler een hattrick maakt is het de gewoonte dat hij de bal mee naar huis mag nemen, Red.)”

  Leroy Oehlers
  Ook Leroy kan vandaag terugzien op een sterke wedstrijd. Met name de eerste helft was onze onvermoeibare verdediger nadrukkelijk in positieve zin aanwezig.
  “Mwoah… Ik voelde nog wel wat vermoeidheid, maar dat komt misschien ook door het weer, of dat ik nog niet helemaal aan mijn optimale conditie zit,” antwoordt Leroy als ik hem vraag in hoeverre hij nog ‘last’ had van de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag. “Maar ik denk dat iedereen wel aan zijn eindje was in die laatste minuten. Ik merkte sowieso wel dat mijn conditie nog niet helemaal 100% was. Ik had zelf het gevoel dat ik woensdag en vandaag echt nodig had om daar weer stappen in te maken. Ik heb nu het gevoel dat ik op een 90% van mijn optimale conditie zit. Ik verwacht na volgende week weer helemaal in topconditie te zijn. Je zag vandaag ook wel weer dat ik weer aan het opkomen ben en dat ik weer op mijn oude niveau kom.”
  “Nu dus geen pijntjes of zware benen?”
  “Haha… Geen pijntjes, wel zware benen… Maar niet zoals vorige week, toen was het nog veel meer aanpoten dan nu…
  Woensdag speelde ik voor mijn gevoel inderdaad een mindere wedstrijd, maar vandaag ging het weer lekker. Het is ook een heerlijk gevoel om nu goed van een ‘concurrent’ te winnen. We wisten als groep dat we veel wedstrijden moesten spelen deze twee weken en daar hebben we rekening mee gehouden. Je zag ook afgelopen woensdag dát er rekening mee was gehouden. Daar zijn we als groep goed mee bezig en daarom voelt het ook erg goed om deze week twee keer te winnen. Iedereen heeft in de voorbereiding zijn kansen gekregen en de staf heeft bekeken wat er wel en niet mogelijk is en iedereen wist dus waar hij aan toe was – iedereen hoort er gewoon bij en ook die resultaten in de voorbereiding horen daar gewoon bij. Maar dat heeft totaal niet aan de groep geknaagd…”

  Apenstaartje kijk op de zaak
  Een heerlijke overwinning...
  Een nuttige overwinning...
  Een overwinning die vertrouwen geeft, niet alleen door de uitslag, maar ook door de manier waarop en het moment waarop. Ondanks een loodzware bekerontmoeting midweeks er toch twee dagen later weer staan en deze lastige klip keurig omzeilen is een prestatie waar Henk van de Pol best met enige trots op terug mag kijken.
  Hoewel Henk natuurlijk volstrekt gelijk heeft met het relatieveren van de positie op de ranglijst, is het tóch fijn om even afstand te nemen van die onderste regionen . Blijf je onderaan bungelen, dan keert dat zich toch op enig moment tegen je, ondanks alle mathematische beschouwingen waar je nog kunt eindigen. Het publiek gaat morren, de spelers verliezen het geloof in eigen kunnen, dan deugt de trainer dus ineens weer niet, dan moet dat roer ineens weer om, allemaal ellende waar je als club, als team, als trainer en ook als supporter niet op zit te wachten. En daarom is het heel erg lekker dat Huizen zich even de middenmoot in heeft gevoetbald. Deze punten pakken ze ons alvast niet meer af, dit zelfvertrouwen zit lekker in de tas naar volgende week, kortom:  een gouden weekje voor Van de Pol en zijn mannen.
  Het was weer fijn langs de lijn!
  Volgende week bindt Huizen de strijd aan in en tegen Capelle. Ik kan haast niet wachten… Ik hoop dat u met mij onze mannen in Capelle een hart onder de riem zult willen komen steken!

   

  Scoreverloop:
  16. Guido de Graaf 1-0
  23. Zakaria el Biyar 2-0
  27. Arno Dijkstra 2-1
  28. Siemen Eijkemans 3-1
  80. Zakaria el Biyar 4-1

  Kaarten:
  -

  Opstelling Huizen:
  Johan Verkerk, Danny Benning, Wouter Vente, Joey Papamelodias, Leroy Oehlers, Aron Klaassen, Bilal Laoikili (c) (65. Nicolaï Verbiest), Iry Etwi, Guido de Graaf (81. Desmond Mensen), Zakaria el Biyar, Siemen Eijkemans (65. Denny van Loen).

  Opstelling Rijnvogels:
  Peter Messemaker, Sonny ten Hoope, Joey Zandbergen, Sander van der Horst (c) (46. Ugur Kaya), Kevin Wijmer, Pieter van der Breggen, Arno Dijkstra, Mart Spierdijk (Thom de Vries), Jim Havenaar (69. Niels van Veen), Romano van der Stoep, Jaap van Duijn.

  Foto's Henk Heijnen