https://www.svhuizen.nl/huizen-bekert-verder-ten-koste-van-loosdrecht/n4542c168
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Storm Ellen maakte goed voetbal nagenoeg onmogelijk. Toch zag Huizen kans om met 3-1 een degelijke bekeroverwinning binnen te slepen tegen tweedeklasser Loosdracht. Een verslag...
  huizen-bekert-verder-ten-koste-van-loosdrecht

  Ellen
  Storm Ellen blaast me zo ongeveer uit mijn sokken als ik naar de kantine strompel en ik vraag me in arren moede af hoe die mannen vanmiddag daar over dat veld zullen moeten gaan rennen en dan die bal ook nog fatsoenlijk van A naar Beter moeten zien te krijgen. Het lijkt me op voorhand een schier onmogelijke opgave. Ik vrees dat de geluksfactor straks een grote rol zal gaan spelen in het verloop van wat we te zien gaan krijgen. De ploeg die het meest kan volstaan in een tactiek die gebaseerd is op ‘weg-is-weg’ lijkt me op voorhand de beste papieren in handen te hebben. Ook op diezelfde voorhand, lijkt het me dat Loosdrecht dat als tweede klasser en dus als underdog start, daar het meeste profijt van zal hebben. Voeg daarbij strijdlustige opmerkingen van Loosdrechtcoach Versluis in de lokale pers en ik maak me op voor een stevig middagje blaasvoetbal.
  Na vorige week durf ik me vandaag niet meer te bezondigen aan speculaties over opstellingen en tactiek. Volgens afspraak keept Brian Willemse de bekerwedstrijden en zal Rob Knul wel in de spits staan, maar verder durf ik niet te gaan. Mike van ’t Land ontbreekt en ook Jeroen Lamme zit er vandaag niet bij vanwege persoonlijke verplichtingen. Dat zal ‘m als ex-Loosdrechter niet lekker zitten, schat ik zo in. Op de bank verder Martina, Hensen, Blaauw, Ziessen, Kooij en debutant Lucas van der Woude – eerstejaars A-junior (ik ben nog van het oude stempel).
  Bij onze gasten een bekende naam: Gilliam Hund de alleskunner die in het verleden enkele seizoenen het geel-groen om de schouders droeg. Verder geen namen die me iets zeggen. Van Gijs Moerman van de Gooi & Eemlander krijg ik de naam van Aboubakr Ouaddouh nog mee als een speler waar we met enige verwachtingen naar mogen kijken.

  (Foto's: Henk Heijnen Fotografie)

  Stormachtig
  Huizen wil er geen gras over laten groeien. Geen pupillen van de week deze keer en dus stormt Huizen via Van Kammen en Van der Veldt zelf maar naar voren. De bal gaat naar Knul en diens uithaal levert de eerste corner op. De stormwind staat echter dwars over het veld met een lichte voorkeur voor de kant vanwaar Loosdrecht speelt. De corner zeilt dan ook hard voor de goal van doelman Julius van der Linden en kan daar geruimd worden.
  Maar ook Loosdrecht wil Huizen een poepie laten ruimen. In de zesde minuut mag Khalid el Jebli een vrije trap nemen als die Ouaddouh zich lekker uit heeft mogen leven aan de achterlijn. De bal lijkt over de lijn te gaan maar dat ontgaat de arbitrage blijkbaar want arbiter Xander Stoffer laat doorspelen. De aanval lijkt dood te lopen, maar als de bal dan weer vanaf het middenveld wordt ingebracht moet Huizen even aan de noodrem met die vrije trap tot gevolg. Met deze wind is dat zo even buiten de zestien met het windje in de rug een serieuze kans te noemen. De bal zwaait echter niet rechtstreeks op de goal van Willemse, maar landt op het hoofd van de inlopende Nick Doppenberg. Diens kopbal gaat echter recht in handen van onze doelman die hier dus niet warm of koud van wordt.
  Even later breekt El Jebli opnieuw gevaarlijk uit. Tim Boterenbrood houdt er echter goed het oog in en als de trukendoos opengaat blijft hij goed naar de bal kijken en is een simpel tipje met de teen genoeg om alle moois van El Jebli in de kiem te smoren en kan Van der Veldt de bal verder opruimen.

  Openingstreffer
  Met een minuut of tien op de klok stuurt Krux dan Tim Boterenbrood op avontuur. De passeerbewegingen zijn fraai en Amin Said komt fanatiek ingestormd om hem de doorgang te versperren. Boterenbrood is echter niet echt iemand die je makkelijk de voet dwars zet en dat merkt Said als hij kermend tegen de gemalen autobanden smakt. De bal is inmiddels in de zestien van Loosdrecht beland en de Loosdrechters zetten alles op alles om de treffer te voorkomen. Tenslotte wordt de bal met een wilde trap geruimd en kan de arme Said dan behandeld worden. Huizen geeft dan de inworp niet terug aan Loosdrecht. Een discutabel moment, want voor beide lezingen was wel wat te zeggen. Persoonlijk had ik ook de indruk dat Hund de bal gewoon in paniek ruimde, maar ook na het zien van de herhalingen op voetbaltv durf ik daar geen vergif meer op in te nemen. Opvallend is wel dat Hund op geen enkele manier aangaf dat hij de bal vanwege de blessure buiten trapte.
  Huizen voetbalt dus door en de bal gaat via Dennis Lamme naar de sprintende Kogeldans. De bal wordt teruggelegd en als doelman Van der Linden de eerste inzet nog weet te pareren is Rob Knul er als de kippen bij om de bal alsnog over de lijn te werken: 1-0 en de Loosdrechter poppen dus aan het dansen. Nadat men aanvankelijk gewoon doorvoetbalde na de ‘gestolen’ inworp, zijn die druiven nu ineens vreselijk zuur en lijkt trainer Versluis lichtelijk over de rooie verhaal te willen gaan halen bij de Huizer bank. Gelukkig komt het niet zo ver en weet arbiter Stoffer hem wat tot bedaren te brengen.

  Mokerslag
  We zijn dan slechts vier minuten verder als die gemoederen weer wat bedaard zijn en Kogeldans weer op volle snelheid richting cornervlag raast op een splijtende pass van Krux. Via een middenvelder van Loosdrecht lijkt de bal eenvoudig te ruimen voor – ik meen – Chamiel Hok a Hin, maar de Loosdrechter verslikt zich in de bal en levert hem pardoes in bij Kogeldans. Die weet er wel raad me en opnieuw zo’n heerlijke voorzet waar deze keer Hidde van der Veldt perfect de voet tegenaan zet en zo de 2-0 laat aantekenen. Een bittere pil voor de Loosdrechters die zich deze wedstrijd heel anders zullen hebben voorgesteld.
  Het is nu Huizen dat op zoek is naar de coup de grace voor het wankelende Loosdrecht. Boterenbrood komt weer sterk op en levert een voorzet af die gedragen door de wind over de grabbelende Van der Linden zeilt. Bij de tweede paal lijkt Van kammen de bal simpel binnen te kunnen knikken, maar helaas vliegt de bal langs de verkeerde kant van de paal en blijft Loosdrecht een derde treffer binnen twintig minuten bespaard.
  Ook een voorzet van Jasper van Vark levert nog even een hachelijke situatie op. De bal komt echter net even achter Van der Veldt die in een uiterste poging de bal nog te controleren zo ongeveer uit zijn liezen gescheurd moet zijn.
  Diezelfde Van der Veldt wordt dan in de 24e minuut aangespeeld in de hoek van het strafschopgebied. De voetbeweging is bedrieglijk simpel waarmee hij de bal richting eerste paal stuurt waar Rob Knul gretig opduikt, voor zijn man komt en de bal langs de goede kant van de paal prikt:3-0 Een echte spitsengoal!

  Rust
  Kogeldans bleek niet alleen belangrijk bij twee van de drie goals, maar ook kort voor rust staat hij bij de tweede paal doelman Willemse uitstekend bij als de bal van dichtbij wordt ingezet en voorkomt zo dat Loosdrecht nog voor rust een tegentreffer weet te produceren.
  En dus gaat Huizen met een comfortabele 3-0 rusten. De omstandigheden zorgen wel voor wat ongelukkige momenten, vooral aan de zijlijn bij de kantine waar de wind vrij spel heeft met bal en spelers, maar al met al valt het spelpeil van beide ploegen me zeker niet tegen.
  Loosdrecht zal zich deze eerste helft zeker anders hebben voorgesteld. Als die volgens coach Versluis een ‘graadmeter’ moet zijn hoever Loosdrecht van het niveau van de eerste klasse af is, dan zal hem dat bepaald zorgen hebben gebaard. De vroege tegentreffer en met name de tweede die daar vlot bovenop kwam zal de Loosdrechters toch wel wat illusies op een resultaat hebben ontnomen. Illusies die ze na de uitschakeling van Breukelen toch zeker wel gehad zullen hebben.
  Uiteraard is er geen noodzaak voor wissels aan Huizer zijde. Wellicht kan men Kooij inbrengen om Rob Knul nog wat te sparen? Voor alsnog zie ik geen spelers die aanstalten maken aan de aftrap van de tweede helft te gaan verschijnen.

  Tegentreffer
  Die tegentreffer komt er dan toch als Loosdrecht vijf minuten na de rust een vrije trap mag nemen. Doppenberg en Ouaddouh zetten zich achter de bal als Huizen denkt de bal achterin lekker rond te kunnen spelen. Als dat verkeerd gaat en Loosdrecht een inworp mag nemen, dan wordt Elaarjaoui in de mangel genomen. De bal lijkt door Doppenberg genomen te gaan worden, maar hij spint weg en leidt daarmee de aandacht even af. Ouaddouh brengt de bal in en dan duikt daar Gilliam Hund bij de tweede paal op om Willemse kansloos te laten en de 3-1 aan te laten tekenen.
  Het is typerend voor het Loosdrecht dat met een hernieuwd elan uit de kleedkamers is gekomen. Knap en tekenend voor het karakter van die ploeg.
  Huizen laat zich echter niet van de wijs brengen en drie minuten later ziet Van Kammen een ferme pegel over gaan als Van der Veldt weer goed de hoek in is gegaan en de bal via via voor brengt. Vooralsnog geen vuiltje aan de lucht voor huizen, ondanks die vroege tegentreffer.
  Dat vuiltje had er wel maar zo kunnen komen als arbiter Stoffer de bal op de stip had gelegd toenSamir Didouch  in de hoek van het strafschop gebied op de hakken werd getikt. Stoffer ziet er echter geen kwaad in en laat doorspelen. Het was een lichte overtreding, maar voor mijn gevoel ging de verder in mijn ogen prima fluitende Stoffer hier lichtelijk in de fout. De vraag was wellicht ook of de overtreding net binnen of net buiten de zestien werd gemaakt, maar goed: mag het Huizen ook eens een keertje mee zitten?
  Drie minuten later heeft Dani Schmitz een fraaie actie in huis en bezorgt - weliswaar met enig fortuin - de bal bij de inlopende Tim Boterenbrood die diagonaal vanuit de hoek van het strafschopgebied koers zet op zijn enige obstakel naar de 4-1: doelman Julius van der Linden. Boterrenbrood zoekt zijn hoek uit en drukt af. De hoek is echter verkleind door Van der Linden en weet zo de inzet te pareren. De rebound wordt dan opgepikt door de defensie en Huizen weet de marge dus niet opnieuw naar drie goals te tillen.
  Ook Brian Willemse moet zich dan nog even onderscheiden als een vrije trap rand zestien hem tot een fraaie reactie dwingt. We hebben over onze doelmannen dit seizoen bepaald niet te klagen!

  Wissels
  Dan brengt Loosdrecht Todd Acquah binnen de lijnen voor Luuk van Huisstede. Inmiddels lopen Blaauw en Kooij zich aan Huizer zijde ook al geruime tijd warm. Arnold Klein vindt het echter nog geen tijd voor wissels.
  We zijn inmiddels een kwartier voor tijd aanbeland als Kogeldans weer onstuitbaar oprukt en de goal van Van der Linden onder vuur neemt. Met een knappe reflex ranselt de Loosdrechter goalie de bal echter fraai onder de lat vandaan.
  Ook een kopbal van Krux uit een vrije trap belandt naast de goal van Van der Linden.
  Met nog een minuut of tien te gaan brengt coach Versluis een dubbele wissel: de nummers 2 en 17 worden ingebracht voor Elaarjaoui en Said. Zeventien was Pim Schakel, maar rugnummer 2 ontbrak op mijn versie van het wedstrijdformulier.
  Bij Huizen lopen Kooij en Blaauw zich nog steeds op te warmen en vanaf de tribune wordt Klein aangespoord deze brave strijders nu eindelijk eens binnen de lijnen te brengen.
  We schrijven de vierentachtigste minuut als Klein dan eindelijk overstag gaat en Kooij en Blaauw binnen de lijnen brengt voor Van der Veldt en Dani Schmitz. Ook Van der Woude mag nog even aan het eerste ruiken nadat Knul de opstormende Kooij nog fraai had weggestuurd. Kooij staat er in zijn eentje voor en dan besluit hij niet direct te schieten, maar de bal nog even proberen vrij te leggen met een tikje opzij. Dat had hij beter niet kunnen doen, want daardoor kon de verdediger voor zijn schot springen en meer dan een achterwerk raakt Kooij dan ook niet. Het is Jasper van Vark die zijn plekje in die slotminuten afstaat aan de debutant.
  We zitten inmiddels in de extra tijd als Loosdrecht rand zestien nog een keer een vrije trap mag nemen. Die gaat hard naast en dan is de koek op en mogen we constateren dat we terecht doorbekeren…

  Arnold Klein
  “Loosdrecht is een heel anders voetballende ploeg dan Woudenberg,” verzucht Klein als hem wordt voorgehouden dat deze wedstrijd wel erg verschilde van die van vorige week toen Woudenberg weliswaar met 1-0 werd verslagen, maar waarin we voetballend als toeschouwers bepaald niet aan onze trekken waren gekomen. “ Loosdrecht wilde tenminste óók nog zelf voetballen en dan krijg je al vlug een leukere wedstrijd. Nu konden we druk zetten op een voetballende ploeg. Natuurlijk speelde de wind vandaag een rol. Zodra je even buiten de beschutting van de tribune was dan sloegen de stormvlagen je om de oren. Dan moet je zorgen dat je daar geen dom balverlies gaat lijden. Daar hebben we ons de tweede helft ook goed onderuit gespeeld. Jammer van die domme overtreding waar de goal uit valt. Daar op die positie moet je zo’n overtreding gewoon niet maken als je er met twee man bovenop staat. Verder werd er niet scherp gedekt. Ook tegen Spakenburg kregen we al drie goals tegen uit standaardsituaties en nu dus wéér een. Dat moet beter.”
  Je liet Blaauw en Kooij zo ongeveer een kwartier, twintig minuten warm lopen. Waarom wachtte je zo lang met ze in te brengen?
  “Ik laat spelers het liefst niet zo heel lang warm lopen. Ik laat ze liever meteen even na de rust warm lopen en ze dan weer op de bank te zetten zodat ze na wat rekken en strekken bij de dug-out meteen ingezet kunnen worden. Nu wist ik wel dat ik ze ging brengen, maar moet ik alleen even het juiste moment afwachten. De wedstrijd was er ook niet naar om eerder te wisselen. Natuurlijk was Knul wisselen een optie geweest, maar die heeft ook wedstrijdritme nodig, dus ik gaf er de voorkeur aan om hem de volle negentig minuten te laten spelen. En laten we wel wezen: voorin hebben we natuurlijk een aantal spelers die zoekende zijn naar de grote vorm en dan zijn dit soort wedstrijden juist heel fijn om die spelers lekker te laten  voetballen en daarmee weer wat zelfvertrouwen te tanken. Ik heb me ook erg gestoord aan een negatief stuk in de Gooi en Eemlander over één van mijn spelers. Dat mag je zo niet doen, dan moet je het over het hele elftal hebben en er niet één uitpikken.
  Ja, we zijn lekker door. We hebben die tweede helft lekker zakelijk uitgespeeld en met deze wind was goed spel gewoon niet goed mogelijk. De spelers gaven dat ook aan dat het lastig was om geen ‘ziekenhuisballen’ te geven. Ik had ook mijn twijfels toen ik hier aan kwam lopen, maar ik vind dat beide ploegen gewoon naar hun  kunnen hebben gevoetbald en goed zijn omgegaan met de omstandigheden. Ook Loosdrecht dat dus ambities heeft om te promoveren. Ik denk dat de promotie van tweede- naar eerste klasse lastiger is dan van eerste- naar hoofdklasse. Ploegen die in de kop van de eerste klasse meedraaien hebben al best het nodige voetballend te brengen en dat maakt het verschil met de hoofdklasse dus wat minder. Je ziet dat ook aan een De Bilt dat promoveerde en het nu toch wat lastig heeft.
  Volgende week zijn we vrij en gaan we ook niet oefenen. Even wat rust in de ploeg brengen en ons dan goed voorbereiden op de ontmoeting tegen Zwaluwen. Ja, ook een pittige, maar ik vind dat er in deze competitie alléén maar pittige wedstrijden zijn. Wij zullen zelf goed voor de dag moeten komen. Het is gewoon een hele rare competitie: tegen Monnickendam speelden we een hele goede wedstrijd en spelen we ‘maar’ gelijk, tegen Woudenberg spelen we een draak van een wedstrijd en stappen we met drie punten van het veld. We hebben gewoon een jonge ploeg en we moeten in bepaalde fases van een wedstrijd ook gewoon zakelijk kunnen zijn om de punten binnen te slepen. Vandaag heb ik een Huizen gezien dat de nodige energie heeft getoond en ook bij vlagen leuk voetbal heeft gespeeld en dus die tweede helft gewoon ‘zakelijk’. En dat is wat we de komende weken meer zullen moeten gaan brengen.
  Lucas van der Woude traint al een tijdje met ons mee. Hij is pas zeventien en er zijn meer spelers van de A-junioren die met ons meetrainen. Daar zit op korte termijn best enige aanwas voor onze selectie in.
  Ik help jeugd coördinator Ferry Hendrikse inderdaad mee bij de beloften. Ook daar is sprake van veel saamhorigheid. We winnen met 8-0 en goal één tot en met acht werden met zijn allen gevierd. We zijn samen teammanagers, coaches, materiaalmannen in één.”
  Het stoort mij al jaren dat er zo weinig entourage en ondersteuning vanuit de club is voor de beloften. Voor een vereniging die zich er op voorstaat dat het beleid gericht is op de eigen jeugd zou je toch verwachten dat er iemand te vinden is om dat scorebord te bedienen en een muziekje op te zetten? Hoe serieus neem je als club je eigen jeugd dan nog, als je het vlaggenschip van die jeugd zo in de kou laat staan?
  “Dat is inderdaad wel een kritiekpuntje dat ook bij ons leeft. Maar er zijn nog wel meer dingen die voor onze beloften wat beter geregeld kunnen worden. Op dit moment wordt het gedaan zoals we het nu doen, we roeien maar even met de riemen die we hebben. We zijn wel zeer content dat er iemand is die de was wil doen voor deze ploeg.
  Maar ik denk dat als je als club je jeugdige talenten binnenboord wilt houden, dat daar dan een klein stukje extra aandacht aan besteed dient te worden. Ik kan niet voor de club invullen of daar vrijwilligers voor zijn die dat soort zaken voor hun rekening willen nemen. Maar ik ben het met je eens dat de entourage momenteel niet optimaal en inspirerend is voor onze jonge talenten. Doordat ik ook meedraai in de begeleiding van de talenten heb ik daardoor ook een beter zicht op welke talenten er aan zitten te komen. De samenwerking met Ferry Hendrikse verloopt verder prima!”

  Rob Knul
  Meteen na de wedstrijd gaat Knul de medische ruimte in om daar op de fiets een cooling down te doen.
  Ik sprak je begin van het seizoen toen je nog geblesseerd was en toen beloofde je dat ook voor Huizen er nog wel de nodige goals in zou prikken. Ik denk dat je aardig op weg bent die belofte waar te maken…
  “Tja, ik heb in het verleden ook altijd en overal gescoord, dus ik had genoeg vertrouwen dat dat hier ook wel zou gaan gebeuren. Natuurlijk heeft die blessure best wat roet in het eten gegooid wat dat betreft, maar als ik gewoon weer mijn minuten kan gaan maken, dan komt dat zeker goed. Natuurlijk gaan van de tien kansen er geen tien in, maar dan sta ik er gewoon wéér en ik denk dat dan zeker de helft er wel ingaat, ja. Ik denk dat ik daar wel de spits naar ben…”
  Dat was met name bij de derde goal goed te merken toen je sterk voor je man kwam en ‘m binnen prikte…
  “Dat was inderdaad een echte spitsengoal, ja. Het was een goede voorzet van Hidde van der Veldt. Ik had laatst al in de kleedkamer gezegd: zo wil ik ze graag hebben en dan moet ik gewoon zorgen dat ik er ben en zorg ik ook dát ik er ben…
  De blessure houdt zich goed. Vorige week had ik voor het eerst negentig minuten gespeeld en had ik maandag wel wat last van van alles en nog wat, maar niet alleen van die blessure. Het was gewoon ook weer even wennen aan negentig minuten in de weer zijn. Nu had ik in het achterhoofd dat we een weekendje vrij zouden zijn en dat ik dus meer dan genoeg hersteltijd zou krijgen. We trainen ook wat minder deze week, dus ik dacht dat ik wel wat extra belasting aan zou kunnen.
  Haha! Nee, ik had niet in de rust zoiets van haal me er maar uit met twee goals en 3-0 voor. Daar ben ik veel te veel sportman voor. Ik had stille hoop er nog wel een paar bij te kunnen prikken, daar ben je tenslotte toch spits voor, he?”
  Aldus onze sympathieke aanvalsleider. Eeuwig zonde dat we hem zo vaak met blessures hebben moeten missen. Onwillekeurig gaat je fantasie toch met je op de loop als je aan al die bloedeloze gelijke spelen en schlemielige nederlagen denkt tegen ploegen waar die Knul absoluut het verschil tegen had kunnen maken…

  Apenstaartjes kijk op de zaak
  Na afloop opperden sommigen zuur dat het maar een matige wedstrijd was geweest en dat Loosdrecht niets te zoeken zou hebben in de eerste klasse. Ik waag dat toch te betwijfelen. De omstandigheden maakten goed voetbal ten enenmale onmogelijk. Zittend in de beschutting van de tribune wisten de rukwinden toch de blaadjes uit mijn blocnote te scheuren. Op het veld moet het dus helemaal een drama zijn geweest. Maar dat zie er zo op die tribune dus niet aan af, dan zie je slechts ballen die ogenschijnlijk houdbaar toch over de zijlijn rollen, passes van enkele meters die niet op hun bestemming eindigen en ballen die van de voet springen. Onze tweede goal was daar een voorbeeld van, die arme Hok A Hin werd de bal letterlijk van de voet geblazen.
  Binnen de gegeven omstandigheden vond ik het niveau zeer wel acceptabel en werd het lang zo beroerd niet als ik vooraf had gevreesd.
  Ook Loosdrecht vond ik zo beroerd nog niet. Het staat denk ik dan ook niet voor niets bekend als een voetballende ploeg. Je zag wel dat we regelmatig ballen uit de duels mee wisten te krijgen die normaliter verloren zouden gaan. Maar je moet niet vergeten dat Loosdrecht een hele ferme opdoffer kreeg met die twee snelle goals die al na een kwartier aan alle illusies een einde leken te maken.
  Al met al een zakelijke en nette overwinning. Lekker weer eens een ploeg te zien die het net weer weet te vinden. Huizen deed wat het aan haar stand verplicht was en trok de zege keurig over de eindstreep. En dat moet je onder deze omstandigheden toch eerst maar eens voor elkaar zien te krijgen.
  Lekker was ook de goede vorm die ik bij Hidde van der Veldt, Sergae Kogeldans en uiteraard Rob Knul meende te constateren. Hidde vond het net weer eens en was nadrukkelijk betrokken bij de derde goal. Ook Kogeldans bleek een ware plaag voor de Loosdrechter defensie en was ook betrokken bij de tweede goal.
  Over twee weken wacht ons het sterke Zwaluwen in Hoorn. Een wedstrijd waarin we die weer opnieuw glorende hoop op promotie levend moeten zien te houden. Zwaluwen haalde dit weekend in tegen WV-HEDW en zag in een tumultueuze slotfase de 0-2 verdampen, waarbij Calvin den Boer en Koen Verlaat met rood bestraft werden. Die twee zijn dus sowieso geschorst tegen Huizen naar het zich laat aanzien.
  Ook bij WV-HEDW een rode kaart. De ploeg lijkt in zwaar weer te verkeren momenteel en dus moet Huizen daar van zien te profiteren. Het zal hoe dan ook een mega-kluif worden voor de mannen van Klein. Ik hoop dat u met mij deze titanenstrijd in Hoorn zult willen meebeleven, we kunnen uw steun daar uitstekend gebruiken!

  Huizen – Loosdrecht (beker) 3-1 (3-0)

  11. Rob Knul 1-0
  15. Hidde van der Veldt 2-0
  24. Rob Knul  3-0
  50. Gilliam Hund  3-1


  Opstelling Huizen:
  Brian Willemse, Joshua Lo-Asioe, Tim Krux, Dennis Lamme, Rob Knul, Sebastian van Kammen, Sergae Kogeldans, Hidde van der Veldt (84. Olivier Blaauw), Dani Schmitz (84. Laurens Kooij), Jasper van Vark (89. Lucas van der Woude), Tim Boterenbrood

  Opstelling Loosdrecht:
  Julius van der Linden, Gilliam Hund, Amin Said (81. Pim Schakel), Aboubakar Ouaddouh, Luuk van Huisstede (71. Todd Acquah), Youssef Elaarjaoui (81. Onbekende speler met nummer 2), Samir Didouch, Jamal Hofwijks, Khalid El jebli, Nick Doppenberg, Chamiel Hok A Hin