Bekertoernooi Amateurs 2018/2019

Huizen en de Bilt zijn vanuit de poulefase door naar de 2de ronde. Huizen 1 trof het eerste van vv Nederhorst en deze wedstrijd werd gewonnen door Huizen. Daarmee is Huizen door naar de 3de ronde. Deze is gespeeld op zaterdag 10 november op sportpark de Wolfskamer om 14:30 uur. Huizen trof APWC, en er werd met 4 - 2 gewonnen, Huizen gaat dus door naar de vierde ronde, deze isgespeeld op 23 februari.

Tegenstander Limmen werd met een overtuigende 3-0 zege uitgeschakeld waardoor Huizen zich voor de achtste finale plaatste. Daarin trof het het Heemsteedse HBC dat in blessuretijd alsnog het hoofd moest buigen voor een sterker Huizen: 2-3. Op 17 april kwam JOS Watergraafsmeer op bezoek om het tegen Huizen op te nemen in de kwartfinales, deze wedstrijd won Huizen overtuigend met 3-0.

De halve finale werd gespeeld op donderdag 2 mei, hierin trof Huizen SDO uit Bussum. Met een 3 - 1 overwinning op SDO heeft sv Huizen de finale bereikt. De andere halve finale was Zuidvogels tegen Fortuna-Wormerveer. Fortuna-Wormerveer heeft deze havle finale gewonnen. De finale van de KNVB-Beker district West I is dus Huizen - Fortuna-Wormerveer. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 8 juni bij Legmeervogels in Uithoorn: Sportpark Randhoorn - Randhoornweg 100, 1422NE Uithoorn.

Ronde Datum Wedstrijd Uitslag
    2de Ronde dinsdag 23 oktober Nederhorst - Huizen 1-6
    3de Ronde zaterdag 10 november Huizen - APWC 4-2
    4de Ronde donderdag 28 februari, 20:00 uur