Bekertoernooi 2019/2020

Met het bereiken van de de halve finale's in het bekertoernooi 2018-2019 speelt Huizen 1 mee in de voorrondes van de Toto KNVB-Beker, in de eerste voorronde treft het Goes. Daarnaast speelt Huizen mee in de poulefase van de districtsbeker, hierin treft het Hierden, Almere FC en Batavia '90. Hieronder het programma voor Huizen 1 voor beide toernooien:

Voorronde TOTO KNVB-BEKER

1ste Ronde zaterdag 17 augustus Huizen-Goes 2 -3

Huizen  heeft verloren en is daarmee uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker toernooi.

Programma KNVB-Beker amateurs - POULEFASE

1ste Ronde zaterdag 31 augustus Hierden - Huizen 0 - 2
    2de Ronde zaterdag 7 september Huizen - Almere FC 4 - 1
    3de Ronde zaterdag 14 september Batavia '90 - Huizen 3 -3

Huizen is poulewinnaar geworden in de poulefase van de ditrictsbeker.De volgende ronde is gespeeld op dinsdag 22 oktober, Huizen trof het eerste elftal van NiTA uit Nieuwer Ter AA. Huizen wist NiTA met 4-2 te verslaan en is door naar de volgende ronde. In de tweede ronde trof Huizen CVV Vriendenschaar uit Culemborg, Huizen wist deze te winnen met 1 tegen 4. In de volgende ronde was Loosdrecht de tegenstander, deze wedstrijd is op 22 februari gespeeld op sportpark de Wolfskamer in Huizen. Huizen wist deze wedstrijd met 3 tegen 1 te winnen. Klik hier voor het wedstrijdverslag van Ron Tuinman.

Op woensdag 25 maart speelt Huizen in de achtste finale tegen AFC 2,

Programma / uitslagen KNVB-Beker amateurs