https://www.svhuizen.nl/huizen-1-ruim-langs-sdo-combinatie/_430_n__139_NL_3992_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Huizen 1 ruim langs SDO Combinatie
  19 aug 2018
  Ron Tuijnman
  Een wat merkwaardige aanvangstijd en een wat merkwaardige tegenstander: terwijl de eerste selectie van SDO een bekerduel tegen Urk afwikkelt, speelt Huizen een oefenwedstrijd tegen een samengestelde SDO-combinatie. Een verslag…
  huizen-1-ruim-langs-sdo-combinatie

  Vreemd
  Op de website van SDO wordt met geen woord gerept over het oefenduel van hedenmiddag tegen Huizen. Wel vermeldt de website het bekertreffen op en tegen Urk. Toch wilde men in Bussum blijkbaar de gelegenheid om wat spelers te laten oefenen niet laten schieten en zo verschijnt SDO dan ook met een combinatie van spelers die niet voor de wedstrijdselectie tegen Urk werden opgeroepen. In de gelederen bij de Bussumers ook Veirano Slager en Colin Helstone leert mij de spelerslijst die coach Fabian Schaken mij overhandigt. Ooit speelden ze in het groen-geel van Huizen en zeker Veirano staat me bij als een van de smaakmakers bij de beloften. Blijkbaar zijn beide mannen toch ook in Bussum (nog) niet helemaal doorgebroken en mogen hier dus hun opwachting komen maken in dit veredelde SDO 2.
  Voor Arnold Klein en zijn staf een mooie gelegenheid om toch sommige spelers weer even minuten te laten maken en tegelijkertijd toch ook wat spelers rust te gunnen.
  Het is zes minuten voor aanvang akelig leeg en stil op de Wolfskamer. Op de tribune tel ik exact tien toeschouwers – als ik mezelf meetel. Ik schat in dat alle aanwezigen ruimschoots plek in de BSO zouden hebben kunnen vinden. Huizen wacht nog steeds op de eerste overwinning van het seizoen en dat heeft zo zijn weerslag op de publieke belangstelling, denk ik maar zo…
  Nu die korrels veilig zijn verklaard, heeft men maar meteen de gelegenheid te baat genomen om de voorraad gemalen autobanden nog wat aan te vullen: beide strafschopgebieden zijn getooid met grote zwarte vegen. Het is inmiddels uiteraard een voldongen feit, maar ik kan er nog steeds slecht aan wennen.
  Voor me neemt even later een illuster gezelschap plaats op de tribune: El Biyar, Benning, Önal, Buitenhuis en Klaassen, allen om diverse redenen vandaag tribuneklanten. Zoals gesteld: dat zou dus gewoon zonder gevolgen moeten kunnen vandaag.
  Gelukkig trekt rond het beginsignaal de publieke belangstelling wat aan en loopt de tribune toch nog iets voller. Maar je kon ruim zitten vandaag.

  Overwicht
  Met de brede selectie die Huizen momenteel heeft, konden Klein en zijn staf toch nog een presentabel team in het veld brengen: Wouter Bonke en Olivier Blaauw zijn inmiddels ook aangesloten bij de groep en kunnen nu lekker even wat ‘minuten maken’. Onder aanvoering van de gretig spelende Quincy van Waveren en de wat flegmatiek ogende Sebastian van Kammen zet Huizen van meet af aan druk op het doel van SDO-doelman Pepijn Pappot. De eerste corner is dan ook voor Huizen en als Van Kammen opnieuw de kans krijgt de bal voor te zetten, mondt dat uit in een vlammend schot dat maar ternauwernood gekraakt wordt door de defensie van de Bussumers.
  Ook Dennis Lamme doet een duit in het aanvallende zakje en stuurt met een fraaie steekbal Quincy van Waveren weg. De bal gaat Van Waveren echter voorbij en hij moet alle moeite doen om de bal alsnog in bezit te krijgen. De voorzet is dan weer naar Dennis Lamme die echter niet tot een voldragen schot komt.
  De bakens zijn gezet en het wachten lijkt op de onvermijdelijke treffer van Huizen. Olivier Blaauw sticht over de flank regelmatig gevaar en SDO defensie heeft de handen vol aan onze nieuwe vleugelaanvaller. Olivier heeft bepaald pech als hij een voorzet in één keer op de slof wil nemen en van een meter of drie half naast de bal maait. Nieuwigheid, zullen we maar zeggen.

  De ban is gebroken
  Kort nadat Collin Veerkamp vanaf de achterlijn een puike trekbal heeft losgelaten die tergend langzaam voor de voeten van een Huizer of drie langs rolt, is het dan toch raak: Van Kammen staat weer aan de basis van een lekker lopende aanval, Quincy van Waveren zet goed voor en dan kan Olivier Blaauw van dichtbij de openingstreffer aan laten tekenen.
  Kort daarop lijkt het meteen al weer kassa voor Huizen als Quincy met een fraaie 1-2 vrij voor doelman Pappot wordt gezet. Koeltjes zoekt Van Waveren de verre hoek, maar zoekt die dus centimeters te ver.
  De aanvallen rollen als opkomend tij in de richting van Pappot en nu de ban gebroken lijkt, lijkt niets verdere treffers in de weg te kunnen staan. De speldenprikjes die SDO uitdeelt worden door Huizen met weinig moeite gepareerd. Als Colin Helstone neer gaat levert dat SDO een vrije trap op even buiten de zestien, maar de muur blijkt een te grote sta-in-de-weg voor de inzet van Tim Majoor.
  Nadat een schot van Olivier Blaauw de lat geeft gekust, zien we een prachtige sliding tackle van Timo Frederiks op Lucas van Esterik. Van Esterik gaat verbouwereerd neer, maar de sliding was er eentje uit het boekje!
  Hoewel Huizen de druk op SDO blijft handhaven, is de marge echter nog steeds maar uiterst dun en ligt het gevaar van een ongelukkige tegentreffer natuurlijk nadrukkelijk op de loer. Tim Majoor forceert een corner als Joshua Sterk een voorzet ongelukkig aan zich voorbij ziet vliegen. De bal wordt onderschept door Rinaldo O’Niel die met een snelle en verre spelhervatting de op snelheid liggende Quincy van Waveren lijkt te bedienen. Nu lijkt Huizen even de counter te hanteren. Doelman Pappot is echter alert en sprint zijn strafschopgebied uit en weet de bal voor de aanstormende Van Waveren weg te koppen. Dapper gekeept!
  Met net geen half uur op de klok verdubbelt Huizen dan de voorsprong als Van Kammen de bal achter de SDO-defensie steekt. De vlag gaat omhoog en we rekenen er eigenlijk niet op dat de goal goedgekeurd gaat worden. Olivier Blaauw heeft waarschijnlijk dat hele vlagsignaal niet gezien en prikt de bal keurig binnen. Als arbiter Bax dan het vlagsignaal wegwuift en ook na overleg met de grensrechter bij zijn beslissing blijft, is de 2-0 een feit.
  Even later kent Bax ook een vrije trap toe aan SDO waar voordeel wellicht ook op zijn plek had geweest en dan merk ik dat Bax op weinig nieuwe vrienden in het Bussumer deel van het publiek hoeft te rekenen. De bal zwaait voor en O’Niel eist de bal met een luide kreet op. Hij had echter niet op Tim Majoor gerekend die koppend de bal voor zijn vuisten wegkaapt. De bal krijgt gelukkig niet voldoende richting mee en eindigt zo zonder gevolgen tegen de reclameborden.

  Afgetekend
  De dartele Olivier Blaauw combineert dat het een lieve lust is en schuin voor het doel van Pappot krult hij de bal richting verre paal. De krul is echter de verkeerde kant op en hoewel we de bal lang feilloos binnen dachten te zien slaan, scheert het projectiel toch voorlangs. ‘n Smaakmakertje, die Blaauw!
  De 3-0 valt als Van Waveren en Van Kammen elkaar met speels gemak weten te vinden en deze laatste de bal rustig in de hoek achter Pappot schuift: 3-0 en de wedstrijd die eigenlijk geen moment een echte wedstrijd was is nu toch echt gelopen.
  Toch lijkt de goal iets bevrijdends te hebben voor SDO: het laatste kwartier komen de Bussumers nu ook wat meer aan voetballen toe. Veirano Slager doet een paar fraaie dingen op het middenveld maar ziet toe hoe het vervolg dan weer op niets uitloopt. Het is dan toch met name Collin Veerkamp die in de slotfase van de eerste helft doelman Pappot tot twee keer toe op de proef stelt, waar Rinaldo O’Niel een rustige middag beleefde.
  Op slag van rust valt dan ook nog de 4-0 als Dennis Lamme en Collin Veerkamp iets moois bedenken en daarmee de bal voor de voeten van Blaauw leggen. Voor open doel en Pappot uit positie heeft onze nieuwe aanwinst weinig moeite de bal binnen te prikken.

  Rust
  Bij de 3-0 was de wedstrijd eigenlijk wel al beslist, de 4-0 is dan ook vooral voor de statistieken en het zelfvertrouwen. Huizen heeft weinig problemen met het samengestelde team van SDO waarvan de hoofdmacht later knap op Urk overeind zou blijven met 2-2 en pas na strafschoppen het hoofd moest buigen voor de Urkers.
  Uiteraard zien we ook geen Huizen in de sterkst mogelijke opstelling: het rijtje voor me bevat toch voornamelijk spelers van wie ik verwacht dat ze serieuze basiskandidaten zullen zijn. Voor de achterban is het echter toch wel prettig dat Huizen nu eens aan de goede kant van de score blijft.
  Het is verder natuurlijk een ideale wedstrijd om spelers zoals Olivier Blaauw en Wouter Bonke speelminuten te laten maken zonder ze direct voor de leeuwen te hoeven gooien.

  Teleurstellend
  Vol verwachting strijkt Fred Kirchner naast me neer: hij was wat later en heeft de eerste helft gemist. Na een blik op het scorebord gaat hij vol verwachting zitten voor de tweede helft die Arnold Klein  met drie nieuwe spelers laat beginnen: Bob Brilleman, Tristen Kroese en Jurre van Mill maken hun opwachting.
  Ondanks de verse krachten is de ‘spirit’ er een beetje uit bij Huizen. Wouter Bonke raakt nog wel de buitenkant van de paal als hij een voorzet fraai in één keer op de slof neemt. Het is een van de schaarse hoogtepunten uit deze tweede helft. Kirchner had beter de eerste helft kunnen komen kijken en dan de tweede zijn ‘ding’ kunnen doen, want het werd een taaie zit. Het Huizer spel oogde bij vlagen wel frivool en speels, maar veel te veel van dat fraais mondde uit in foute passes en balverlies. Veerkamp slalomt na een goede pass van Van Esterik door het strafschopgebied, maar zijn schot belandt dan weer recht in de handen van doelman Pappot.
  Helaas ook een smerige overtreding van SDO als een speler over de bal heen op de enkel van Jeroen Lamme stapt. Het is einde wedstrijd voor onze aanwinst die na de wedstrijd met een flink ei op zijn  enkel het veld af zou strompelen.
  Quincy van Waveren laat in de slotfase nog maar eens een vlammend schot los op Pappot, waarna de doelman knap ook de rebound van Jurre van Mill onschadelijk wist te maken.
  En zo ging de wedstrijd na een veelbelovende eerste helft toch uit als de spreekwoordelijke nachtkaars.

  Arnold Klein
  We zijn het eens na afloop: de tweede helft bracht weinig vermaak en het was desondanks best wel lekker om de nieuw aangesloten spelers minuten te laten maken. “Dit was meer een trainingspartij elf-tegen-elf, zo moet je het eigenlijk zien,” verklaart Klein na afloop. “Daarmee kun je juist lekker de dingen verder inslijpen waar we nu mee bezig zijn. Als je naar het eerste kwartier kijkt hoe we naar voren trachten te voetballen, hoe we de mensen tussen de linies weten te krijgen, dan zie je toch dat we daar weer een stapje in gemaakt hebben. Dan komt er alleen nog het vervolg richting de goals en dan moet je ze eigenlijk nog meer op de pijnbank leggen. Maar goed: we zijn een team in ontwikkeling en dan is het heerlijk om even elf-tegen-elf in een wedstrijd te kunnen oefenen. Je ziet gewoon dat als je niet voldoende druk zet of niet goed met de bal omgaat waar je tekortkomingen liggen. Het is alleen jammer dat we nu nog zoveel spelers missen door vakanties en blessures. Ik zie net de enkel van Jeroen Lamme en dat is dan weer een smet op deze wedstrijd. Naar de uiteindelijke basiself werken, dat zal voornamelijk tijdens die drie bekerwedstrijden gaan gebeuren.
  Ik had in de rust aan de groep meegegeven dat je met een 4-0 voorsprong gewoon lekker kunt gaan voetballen. Maar doe dat dan ook! Ik vond het de tweede helft erg statisch worden. Maar goed: dit elftal is natuurlijk ook nog erg jong met veel jongens onder de 23 erin. Daarvoor zijn dit soort wedstrijden toch leermomenten…”
  Aldus een toch niet ontevreden coach Klein.

  Olivier Blaauw
  Voor mij een van de smaakmakers vanmiddag: Olivier Blaauw. Bij kopduels kan je hem eigenlijk niet gebruiken, maar handig aan de bal, snel, leep en vandaag dus lekker twee keer gescoord.
  Je bent later aangesloten bij de groep. Hoever ben je nu?
  “Ik ben inderdaad deze week pas begonnen met trainen, maandag was mijn eerste training. Ik ben vorig weekend teruggekomen van vakantie. Conditioneel loop ik dan ook nog best een beetje achter op de rest en dat probeer ik natuurlijk snel in te lopen en vlug weer helemaal wedstrijdfit te zijn.
  Ik moet mezelf natuurlijk wel een beetje bewijzen hier bij Huizen, daarvoor moet ik gewoon mijn stinkende best doen elke wedstrijd. Maar het ging ‘wel aardig’ vandaag… Het balgevoel mag nog wel iets beter. Ik zat inderdaad een paar keer dicht bij een hattrick, maar dat moet gewoon nog groeien, dat komt niet gelijk.
  Ik heb voor Huizen gekozen omdat ik altijd al de ambitie had om nog wat hoger te gaan voetballen en te zien waar mijn plafond ligt. Huizen is dan een hele mooie club en is ook lekker in de buurt. Toen men mij vroeg bij Huizen te komen heb ik er nog wel even over nagedacht, maar heb ik toch de knoop doorgehakt om het te gaan  proberen en te kijken of het ook bij Huizen wil lukken. De eerste twee liggen er nu in, afgelopen dinsdag had ik er eigenlijk al eentje moeten maken en daar baal ik eigenlijk wat van, maar vandaag dus twee keer en dat voelt lekker!”

  Apenstaartjes kijk op de zaak
  Geen volwaardige tegenstander vandaag, maar toch een nuttig optreden van Huizen. Sowieso is het goed weer eens met winst van het veld te stappen, maar zoals ik al stelde: nuttige minuten voor de nieuw aangesloten spelers zonder dat ze meteen ‘volle bak’ moeten gaan.
  ‘n Tegenvaller is natuurlijk de blessure die Jeroen Lamme opliep. Een speler die zonder meer basiskandidaat genoemd mag worden. Gelukkig oogt de selectie breed en staan er genoeg mensen klaar om opengevallen posities in te nemen. Ik denk alleen wel dat dit ‘luxeprobleem’ best nog wat hoofdbrekens op zal gaan leveren voor Arnold Klein en zijn staf: moeilijke keuzes en lastige beslissingen. Toch zullen we alle kikkers in de kruiwagen moeten zien te houden, want we zitten ingedeeld in een zware competitie en krijgen een aantal tegenstanders van formaat. Blessures en schorsingen zijn zeker niet uit te sluiten. De breedte van de selectie zou best wel eens doorslaggevend voor het eindresultaat kunnen gaan worden…
  Dinsdagavond speelt Huizen om 20.00 uur in Kampen tegen Go Ahead Kampen. Helaas laat mijn thuissituatie het bezoeken van deze avondwedstrijd nog niet toe. Mocht u in de gelegenheid zijn mij even wat aantekeningen van deze wedstrijd te sturen, dan probeer ik er wel een verslag van te maken.

  De Zuiderzeecup is een sterk bezet toernooi waarin Huizen twee tegenstanders trof die beide twee klassen hoger spelen. Was Huizen daarmee kanonnenvoer? Geenszins! Een verslag...
  huizen-verdienstelijk-vierde-in-zuiderzeecup
  Met een stevige 0-4 nederlaag verwees het Rotterdamse XerxesDZB Huizen onverbiddelijk naar de eerste klasse... Hallo Zuid, Daar zijn we weer...!
  eerste-klasse-is-een-feit-huizen-xerxesdzb-0-4
  D-day: Huizen-DFS
  26 mei 2018
  Ron Tuijnman
  Een seizoen lang stond Huizen stijf onderaan. Een seizoen lang leek degradatie de enig logische uitkomst. Na een bewonderenswaardige eindspurt kon het op die laatste beslissende speeldag nog rechtstreekse degradatie voorkomen door een ticket voor de nacompetitie te veroveren.
  d-day-huizen-dfs
  We leven nog! HZVV-Huizen 2-4
  19 mei 2018
  Ron Tuijnman
  Huizen had vandaag maar één taak: zelf winnen van HZVV in Hoogeveen. Een verslag...
  we-leven-nog-hzvv-huizen-2-4
  Nadat Huizen tot het gaatje moest in Aalten om een zwaar bevochten punt uit de strijd te kunnen slepen, moest het nu dan aantreden tegen titelkandidaat Berkum. Een verslag...
  naar-het-slappe-koord-berkum-huizen-2-1
  Karakter! AZSV - Huizen 2-2
  10 mei 2018
  Ron Tuijnman
  Een punt dat smaakte naar een overwinning. Na een schier kansloos ogende 2-0 achterstand knokte Huizen zich met een bewonderenswaardige strijdlust naar een punt dat mogelijk nog wel eens cruciaal zou kunnen blijken in de strijd tegen rechtstreekse degradatie.
  karakter-azsv-huizen-2-2
  Gladiolen: NSC - Huizen 2-4
  25 apr 2018
  Ron Tuijnman
  Ondanks dat Huizen het laatste half uur van de wedstrijd met tien man kwam te staan, wist het juist in die fase afstand te nemen van het aandringende NSC. Een verslag...
  gladiolen-nsc-huizen-2-4
  Een prima wedstrijd spelen en toch de pottenbak ingaan. Het overkwam Huizen tegen AZSV. Een verslag...
  die-ellendige-eerste-wet-huizen-azsv
  Strohalm: Urk - Huizen 1-3
  14 apr 2018
  Ron Tuijnman
  Een wilskrachtig spelend Huizen gaf Urk niet de gelegenheid op eigen veld te domineren. Onder het motto één voor allen, alleen voor één hielden de groen-gelen de thuisploeg onder druk en trokken de wedstrijd naar zich toe. Een verslag...
  strohalm-urk-huizen-1-3
  Je kunt het een zespuntenwedstrijd noemen als je in een rechtstreeks duel tegen je naaste concurrent voor degradatie uit moet komen. Winnen is dan een eerste vereiste. Maar helaas. Een verslag...
  cruciale-nederlaag-huizen-csv-apeldoorn-3-4
  Een derby zonder hoogtepunten...
  31 mrt 2018
  Ron Tuijnman
  Hoewel Huizen de punten meer dan nodig heeft, wist het tegen Zuidvogels toch niet verder te komen dan een 0-0 `nederlaag`. Niet dat Huizen erg veel aanspraak op een overwinning mocht maken, werd de 0-0 toch als een nederlaag ervaren....
  een-derby-zonder-hoogtepunten
  Een kwartiertje hoop: Huizen - Ajax 0-5
  25 mrt 2018
  Ron Tuijnman
  Huizen wist een kwartier lang de hoop op een resultaat levend te houden tegen titelkandidaat Ajax. Het mondde uiteindelijk uit in een vernederende 0-5 nederlaag. Een verslag...
  een-kwartiertje-hoop-huizen-ajax-0-5
  Voetje voor voetje: Huizen-Putten 3-0
  10 mrt 2018
  Ron Tuijnman
  Voetje voor voetje schuifelt Huizen dichter naar de aansluiting toe. Zou het dan toch? Een verslag...
  voetje-voor-voetje-huizen-putten-3-0
  De verwachtingen waren vooraf niet hooggespannen tegen de kampioen van de eerste periode. Toch lieten de Huizer mannen zich daar niet door imponeren en knokten voor wat ze waard waren. En dat bleek uiteindelijk meer dan menigeen had gedacht!
  heroisch-knokkend-huizen-boekt-langverwachte-driepunter
  Het noodlot lijkt Huizen nadrukkelijk op de hielen te zitten. In een wedstrijd waarin Huizen volgens vriend en vijand minimaal een punt had verdiend, trok het toch weer aan het kortste eindje...
  de-hoek-waar-de-klappen-vallen-huizen-eemdijk
  Ook tegen Urk wist Huizen de punten niet in huis te houden. In een matige wedstrijd werd het 0-3 voor de Urker hoofdmacht. Een verslag...
  huizen-laat-zich-opnieuw-aftroeven-tegen-urk
  Huizen moest koste wat het kost winnen tegen Sparta Nijkerk. Erop of eronder was het motto. Een verslag...
  pover-huizen-verliest-cruciaal-duel-van-sparta-nijkerk
  Huizen 1 geflatteerd onderuit
  28 jan 2018
  Ron Tuijnman
  Tegen koploper Genemuiden was een kleine nederlaag niet geheel onterecht geweest. De 4-0 die het scorebord na afloop aangaf was volgens vriend en vijand echter erg geflatteerd. Een verslag...
  huizen-1-geflatteerd-onderuit
  In de openingswedstrijd van de tweede seizoenshelft moest Huizen het opnemen tegen het op de derde plaats staande Staphorst. Een verslag...
  huizen-knokt-zich-naar-een-verdiend-punt
  Klaar voor de start?
  17 jan 2018
  Ron Tuijnman
  Huizen deed wat het doen moest in de laatste oefenwedstrijd voor de hervatting van de competitie...
  klaar-voor-de-start
  Na een winterstop van vier weken rolt de bal weer. In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar wist Argon met 0-2 te winnen.
  huizen-start-2018-met-oefen-nederlaag-tegen-argon
  Een ferme nederlaag in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Huizen kan de wonden gaan likken na de ferme 5-1 nederlaag op de Toekomst. Een verslag...
  huizen-in-laatste-wedstrijd-van-2017-keihard-onderuit
  `n Koude Kermis: CSV - Huizen
  3 dec 2017
  Ron Tuijnman
  Indachtig de overwinning waarmee Huizen dit seizoen vriendschappelijk tegen de Apeldoorners opende waren de verwachtingen toch wel optimistisch. Het pakte anders uit...
  n-koude-kermis-csv-huizen
  Huizen pakt puntje
  26 nov 2017
  Ron Tuijnman
  In een boeiende wedstrijd met doelkansen voor beide ploegen heeft Huizen een punt gepakt tegen het hoog geklasseerde Berkum.
  huizen-pakt-puntje
  Heen en weer naar Aalten
  19 nov 2017
  Ron Tuijnman
  Anderhalf uur heen en even zo lang weer terug voor wat uiteindelijk slechts tien minuten voetbal zou opleveren... Een verslagje...
  heen-en-weer-naar-aalten
  Opnieuw nederlaag voor Huizen
  11 nov 2017
  Ron Tuijnman
  75 Minuten aanvallen, een tegenstander die met tien man wankelt en dan toch nog met lege handen de bus in... Een verslag.
  opnieuw-nederlaag-voor-huizen
  In een onderhoudende wedstrijd heeft Huizen uiteindelijk toch geen kans gezien een punt mee te nemen uit Opheusden... Een verslag
  dfs-uiteindelijk-toch-maatje-te-groot-voor-huizen-4-2
  Eén zwaluw maakt nog geen zomer, maar op deze druilerige herfstdag lieten we ons de eerste driepunter goed smaken! Een verslag...
  eerste-zege-huizen-1-ruime-overwinning-op-hzvv
  Tegen het in de tweede (!!) klasse spelende Geinoord van David Toxopeus ging Huizen ook nu weer in de laatste minuut hard onderuit... Een verslag...
  huizen-weer-in-de-laatste-minuut-hard-onderuit
  Huizen wint in doelpuntenfestival
  18 okt 2017
  Ron Tuijnman
  In een benefietwedstrijd tegen de Hilversumse Selectie wist Huizen zijn tweede winstpartij van dit seizoen te noteren... Een verslag...
  huizen-wint-in-doelpuntenfestival
  In een heerlijke derbysfeer deelden Huizen en Zuidvogels de punten. Toch was was niet iedereen tevreden mee...
  huizen-laat-buren-in-slotfase-ontsnappen
  Met een `gestolen` puntje had Huizen vrouwe Foruna weer eens aan haar zijde. In de slotfase bracht invaller Hidde van der Veldt ons naast Sparta Nijkerk. Een verslag...
  de-teerling-is-geworpen-sparta-nijkerk-huizen-2-2
  Een weer als vanouds knokkend Huizen zag in de slotminuut een 1-0 voorsprong worden omgebogen tot een 1-2 nederlaag. Zuur, maar een nederlaag met lichtpuntjes…
  in-het-zicht-van-de-haven-huizen-genemuiden-1-2
  De malaise duurt voort: Huizen - NSC 1-4
  17 sep 2017
  Ron Tuijnman
  Met een uitermate teleurstellende 1-4 werd Huizen op eigen veld de oren gewassen door NSC. Een verslag...
  de-malaise-duurt-voort-huizen-nsc-1-4
  Eemdijk bezorgt Huizen ferme kater: 3-2
  10 sep 2017
  Ron Tuijnman
  Met 0-2 tegen tien Eemdijkers wist Huizen toch de overwinning uit de handen te laten glippen... Een verslag...
  eemdijk-bezorgt-huizen-ferme-kater-3-2
  Huizen komt een vroege rode kaart van Vente niet te boven, maar moet vertrouwen putten uit een prima eerst helft...
  tiental-van-huizen-komt-tekort-tegen-excelsior-31
  In een bloedeloze wedstrijd die eigenlijk in 0-0 had moeten eindigen, liet Huizen zich in de slotfase toch verrassen en moest het de Barendrechtse hoofdklasser Smitshoek met een 0-1 overwinning van de Wolfskamer zien vertrekken…
  huizen-verliest-typische-0-0-wedstrijd
  Huizen heeft de voorlaatste oefenwedstrijd in winst weten om te zetten. Op De Wolfskamer waren de groen-gelen met ruime cijfers te sterk voor zondaghoofdklasser Leonidas...
  fris-spelend-huizen-zet-leonidas-opzij-5-2
  Lang leek Huizen op zijn tweede overwinning in deze oefencampagne af te stevenen. In de dying seconds sleepten de Katwijkers echter toch nog de gelijkmaker uit het vuur...
  wilskrachtig-huizen-laat-katwijk-op-valreep-ontsnappen
  Na de nederlaag tegen VVOG, heeft Huizen ook in de tweede wedstrijd van de Zuiderzeecup niet weten te winnen. Competiegenoot Urk trok met 0-2 aan het langste eind...
  ook-urk-te-sterk-voor-huizen-in-zuiderzeecup
  Huizen naar troostfinale Zuiderzeecup
  9 aug 2017
  Ron Tuijnman
  Lang leek Huizen in de eerste wedstrijd om de Zuiderzeecup op weg naar een resultaat, maar uiteindelijk trok toch VVOG aan het langste eind...
  huizen-naar-troostfinale-zuiderzeecup
  Na een prima eerste helft waarin Huizen enkele 100% kansen liet liggen, was het uiteindelijk toch SDCP dat met 3-1 als winnaar van het veld stapte...
  sdc-putten-trekt-aan-langste-eind-in-oefenduel
  Technisch sterk Magreb `90 klopt Huizen
  1 aug 2017
  Ron Tuijnman
  Dinsdagavond stond voor Huizen de tweede oefenwedstrijd op het programma. Op De Wolfskamer bleek Derdedivisionist Magreb `90 met 1-4 te sterk...
  technisch-sterk-magreb-90-klopt-huizen
  Huizen wint eerste oefenwedstrijd ruim
  29 jul 2017
  Ron Tuijnman
  De eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen zit in de benen. In Apeldoorn won Huizen ruim met 0-3 van CSV Apeldoorn, een ploeg die Huizen ook in de competitie treft...
  huizen-wint-eerste-oefenwedstrijd-ruim