Houweling en Partners is s.v. Huizen al jaren trouw
    10 nov 2020
    Denise Bakker Sponsorcommsissie
    houweling-en-partners-is-s-v-huizen-al-jaren-trouw

Al meer dan 20 jaar is NOAB fiscaal advies- en administratiekantoor Houweling en Partners verbonden aan onze club als sponsor. En ook nu weer verlengen zij de overeenkomst voor 3 jaar tezamen met hun deelname aan de Businessclub Zuyderzee.

Het reclamebord heeft een nieuwe plek gekregen. Prominent bij de ingang van ons mooie sportcomplex hangt onderstaand bord.

Nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden van onze sponsor? Kijk dan eens op hun website en maak vrijblijvend een afspraak. Wellicht kunnen zij iets voor u betekenen.

s.v. Huizen dankt Houweling en Partners voor het vertrouwen en kijkt uit naar de voortzetting van de sponsoring.