Hoofdtrainers jeugd sv. Huizen
    29 mei 2020
    hoofdtrainers-jeugd-sv-huizen

Binnen de TCJ zijn we achter de schermen ontzettend hard aan het werk, om voor het nieuwe seizoen alles goed neer te zetten. De coronaperikelen hebben ertoe geleidt, dat we een aantal andere zaken later konden oppakken. Echter, hebben we niet stilgezeten en kunnen we de hoofdtrainers van onze jeugdopleiding, voor het nieuwe seizoen, aan u voorstellen.

Hoofdtrainer JO19-1: Sidney Schipper
    Met Sidney op de JO19-1, hebben we een zeer gelouterde trainer op de groep. Naast zijn ervaring binnen Huizen, beschikt hij over veel voetbalkennis. Hij heeft aangegeven een volgende stap te willen zetten in zijn trainerscarrière en met een JO19-1 in de 3e div. was deze keuze snel gemaakt!

Hoofdtrainer JO17-1: Haris Bantvawala
    Haris is een échte ‘Huizertrainer’ en krijgt volgend seizoen de JO17-1 onder zijn hoede. Met zijn rijke clubkennis en ongelofelijke drive, krijgt hij in het nieuwe seizoen de kans om zich als hoofdtrainer te ontplooien. Hij gaat deze uitdaging met beide handen aanpakken.

Hoofdtrainer JO16-1: Ruud Bontan
    Ruud is met zijn ongelofelijke passie een echte voetballiefhebber. Hij zorgt ervoor dat zijn teams altijd met diezelfde passie strijden in het veld. Deze lichting is nieuw in onze opleiding en wij wensen Ruud daarom ook veel succes.

Hoofdtrainer JO15-1: Marc de Vries
    Met Marc de Vries trekken we een échte Huizer aan. Hij heeft in het verleden al, met succes, meerdere selectieteams getraind van sv. Huizen. Wij zijn verheugd dat hij weer terug is op het oude nest. Succes, Marc!

Hoofdtrainer JO14-1: Nassir Maachi
    Hij nam, in de winterstop, de JO13-1 over van Arthur Kalimkoev en toen al zagen wij dat Nassir een toptrainer blijkt te zijn. Met zijn ervaring als profvoetballer en zijn enthousiastme, zorgt hij ervoor dat spelers extra gemotiveerd worden.

Hoofdtrainer JO13-1: Vincent van Maarschalkerweerd
    Vincent was afgelopen seizoen de trainer van de JO12-1. Hij heeft ervoor gezorgd dat alle spelers hele grote stappen hebben gemaakt in hun ontwikkeling. Hij zal meegaan met ‘zijn jongens’ en heeft er onzettend veel zin in.

Hoofdtrainer JO12-1: Stijn Honing
    Stijn doet de opleiding ALO en is elke dag met sport bezig. Hij heeft als trainer al laten zien, dat hij beschikt over talent. Volgend seizoen mag hij zijn talent laten zien aan de spelers van de JO12-1.

Hoofdtrainer JO11-1: Noël Maas
    Noël beschikt over een enorme dosis motivatie! Met zijn didactische kwaliteiten maakt hij elke speler in zijn team beter. Ook Noël zal met zijn ploeg meegaan en zal dus wederom mooie stappen gaan maken.

Hoofdtrainer JO10-1: Jeffrey Mirrer
    Gedreven en super gemotiveerd staat Jeffrey, ras Huizer, voor zijn groep. Met zijn manier van werken vliegen de spelers, elke training, maar al te graag over het veld. Ook Jeffrey groeit met zijn team mee.

JO9-1: Erwin van Berkel

Eén brok ervaring staat er voor de JO9-1. Erwin is, als voormalig topvoetballer, voor deze lichting geweldig als trainer. Hij weet precies wat deze lichting nodig heeft om beter te worden.

JO8-1: Mitchel Ruiters

Mitchel is met zijn ongelofelijk spirit de perfecte trainer voor deze mooie lichting voetballers. Hij kan ze precies aanleren wat ze nodig hebben namelijk; plezier gecombineerd met veel voetbaltechniek!

Wij wensen onze hoofdtrainers ontzettend veel plezier met hun uitdaging voor het seizoen; 2020-2021. Wij zullen spoedig alle andere trainers presenteren voor u, zodat u meteen een goed beeld krijgt van wie welk team traint.