https://www.svhuizen.nl/het-laatste-fluitsignaal/n4759c33
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Het laatste fluitsignaal….
  27 mrt 2021
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  het-laatste-fluitsignaal

  Bij deze zin denk je niet snel aan een begrafenisonderneming, maar als je de tekst goed leest, snap je de titel:

  Met het laatste fluitsignaal eindigt een tijd van sportief met elkaar zijn. Met blije momenten als een doelpunt is gemaakt, met verdrietige momenten met een tegendoelpunt, met verrassende momenten als die voorzet toch net is gelukt en soms met emotionele momenten als het een beetje tegen zit. Maar zoals verwacht mag worden; altijd met respect en waardering voor elkaar.

  Na het laatste fluitsignaal begint de derde helft. Dan wordt er nagepraat over de memorabele momenten en sluiten we af door vooruit te kijken naar de toekomst. Want het leven gaat ook gewoon door.

  s.v. Huizen is zeer verheugd Rebel’s begrafenisonderneming te verwelkomen als nieuwe sponsor. Voor drie jaar lang zijn wij een overeenkomst aangegaan en hopen natuurlijk om een mooie samenwerking. En met twee actieve generaties Rebel in het amateursvoetbal zit dat vast wel goed.

  Wilt u meer weten over de werkwijze van Rebel’s begrafenisonderneming of nieuwsgierig geworden naar de gehele tekst van Het laatste fluitsignaal? Kijk dan op de website.

  Wij danken de familie Rebel voor de sponsoring!