Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Het KING en TGS Straatvoetbaltoernooi 22

  Gepubliceerd op:

  Het zit er weer op en wat was het een feest. Na 3 jaar zonder het Straatvoetbaltoernooi konden we gelukkig van start. Wat was het prachtig weer! En wat een deelnemers lijst! Van jong en oud! Geweldig...

  Hoe verliep de dag? In de ochtend begonnen we het toernooi met de allerkleinsten waar ook de kinderen van Zuidvogels bij aanwezig waren. Na de prachtige opening van Vonkeltje, Stronkeltje en Robin van Oud Valkeveen konden we echt beginnen met het KING jeugd Straatvoetbaltoernooi.

  Het KING jeugdstraatvoetbaltoernooi tot en met 12 jaar waar ook 12 teams aan meededen begon een uurtje later. Daar ging het er fel en sportief aan toe.

  Maar dan om 12:30. Het TGS Straatvoetbaltoernooi, goed om alle voorgaande deelnemers weer terug te zien en uiteraard nieuwe gezichten te zien strijden voor de felbegeerde cup!

  Snel, attractief voetbal. Dat hebben we gezien. Soms hard, maar nooit over het randje. Vanaf de allerkleinsten tot aan de allergrootsten. Daarvoor willen wij alle deelnemers bedanken!!

  Zoals gezegd zat het weer mee en konden we na het toernooi nog lekker genieten van het lekkere eten van restaurant ‘Argentina’ uit Hilversum en de muziek van DJ Robbie Luke en het live optreden van Marco Tomassen terwijl de kinderen zich nog vermaakten met het springkussen, stormbaan en de nodige waterpret.

  Vanaf deze plek willen wij ook onze sponsoren bedanken. Zonder hen hadden wij dit niet kunnen organiseren. Dus bij deze nogmaals bedankt; King nonwovens, Argentina restaurant, Bouwbedrijf Jaivy de Groot en in het bijzonder onze hoofdsponsor TGS ‘de specialist in sanitair’.

  Ook willen wij onze vrijwilligers bedanken voor deze dag. Scheidsrechters, EHBO, keuken- en barpersoneel, onze omroepster Ellen en Gert van der Roest voor het klaarzetten van de velden.

  Verder willen wij de gebroeders Baas, Robert en Richard, bedanken voor het organiseren van dit grootse evenement. In vorige jaren al veel vaker betrokken bij dit spektakel en dit jaar hebben ze het weer opgepakt. Volgend jaar zijn ze er weer bij en gaan we verder op deze ingeslagen weg.

  Tot volgend jaar! Straatvoetbaltoernooi 2023 wil je niet missen!!

  Activiteitencommissie s.v. Huizen

  Gerelateerde artikelen