https://www.svhuizen.nl/haringparty-en-visbakken-voor-bcz-en-sponsors-een-groot-succes/n498c33
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Haringparty en visbakken voor BCZ en sponsors een groot succes Onder de naam `Dikke Maatjes Party` organiseerde de BusinessClub Zuyderzee en de sponsorcommissie van s.v. Huizen op 11 juni j.l een gezellige avond als afsluiting van het seizoen
  haringparty-en-visbakken-voor-bcz-en-sponsors-een-groot-succes

  Onder de naam "Dikke Maatjes Party' organiseerde BusinessClub Zuyderzee en de sponsorcommissie van s.v. Huizen op 11 juni j.l een gezellige avond als afsluiting van het seizoen.

  Op deze avond stond haring en ter plaatste gebakken verse vis centraal. Ruim 70 belangstellenden waren op de uitnodiging afgekomen en lieten zich de vis goed smaken. Natuurlijk werd er tevens op uitgebreide schaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot zakelijk netwerken.

  De vis voor dit evenement werd geleverd door Versvishandel Jan van As; een begrip bij visetend Nederland. Jan van As, Jaap van de Gein en Jan Rene van Wessel bakten de overheerlijke vis, terwijl Gerrit van As de haring 'aan de kar' schoonmaakte. Het geheel werd opgeluisterd met gezellige live muziek. De heer Jakob Doorn van Versvishandel van As hield een presentatie over het bedrijf en over wat er zoal komt kijken bij de vangst en het bereiden van de diverse visproducten

  Het bestuur van de BCZ en de sponsorcommissie van s.v. Huizen kijken met veel plezier  terug op deze avond en willen Versvishandel van As en de genoemde medewerkers bij deze nogmaals hartelijk bedanken.