Handtekeningen gezet voor nieuwbouw
    30 jan 2013
    Handtekeningen gezet voor nieuwbouwDinsdag 29 januari j.l.is het contract getekend voor de nieuwbouw van de verenigingsaccommodatie van s.v. Huizen en de sporthal op de Wolfskamer.
    handtekeningen-gezet-voor-nieuwbouw

Dinsdag 29 januari j.l.is het contract getekend voor de nieuwbouw van de verenigingsaccommodatie van s.v. Huizen en de sporthal op de Wolfskamer. Directeur Tom Haagmans van bouwbedrijf Vaessen en wethouder Janny Bakker van de gemeente Huizen zetten hun handtekening onder het contract. Wethouder Janny Bakker: 'Dit is een heuglijk moment, deze volgende fase. We gaan echt  aan de slag om een mooi project te realiseren.'

Namens s.v. Huizen waren Wim Boor en Koos Drooger bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig. Het is de bedoeling dat het project uiterlijk augustus 2014 wordt afgerond.

Wethouder Janny Bakker en Tom Haagmans  (bouwbedrijf Vaessen) tekenen het contact.