Handtekeningen gezet voor nieuwbouwDinsdag 29 januari j.l.is het contract getekend voor de nieuwbouw van de verenigingsaccommodatie van s.v. Huizen en de sporthal op de Wolfskamer.
    handtekeningen-gezet-voor-nieuwbouw

Dinsdag 29 januari j.l.is het contract getekend voor de nieuwbouw van de verenigingsaccommodatie van s.v. Huizen en de sporthal op de Wolfskamer. Directeur Tom Haagmans van bouwbedrijf Vaessen en wethouder Janny Bakker van de gemeente Huizen zetten hun handtekening onder het contract. Wethouder Janny Bakker: 'Dit is een heuglijk moment, deze volgende fase. We gaan echt  aan de slag om een mooi project te realiseren.'

Namens s.v. Huizen waren Wim Boor en Koos Drooger bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig. Het is de bedoeling dat het project uiterlijk augustus 2014 wordt afgerond.

Wethouder Janny Bakker en Tom Haagmans  (bouwbedrijf Vaessen) tekenen het contact.

Huizen heeft zijn derde versterking voor volgend seizoen vastgelegd. Hamza Konus, momenteel spelend voor Nieuw Utrecht, speelt vanaf volgend seizoen op de Wolfskamer.
    huizen-legt-met-hamza-konus-21-derde-versterking-vast
    Tarik Divarci (30) keert terug op De WolfskamerEen bekende speler keert terug op de Wolfskamer: Tarik Divarci. Tarik heeft in het verleden al 4 seizoenen bij s.v. Huizen gespeeld na zijn prof periode bij NEC en Telstar.
    tarik-divarci-30-keert-terug-op-de-wolfskamer
    Met ingang van volgend seizoen maakt Sam Doeve deel uit van de eerste selectie van s.v. Huizen. Met de middenvelder van VVOG heeft de TC haar eerste versterking binnen voor het seizoen 2013-2014.
    huizen-trekt-sam-doeve-24-aan
    Verdediger Wouter Vente (21) vertrekt na dit seizoen bij s.v. Huizen. Vanaf volgend seizoen zal hij uitkomen voor topklasser Spakenburg. Vente is een vaste waarde in de defensie van Huizen.
    wouter-vente-naar-spakenburg
    Op vrijdag 1 februari start de cursus van 10 lessen, de lessen worden op vrijdag gegeven (16.30-17.30 voor eerste jaar F- en E-pupillen en 17.15-18.45 uur voor selectie F-E en alle groepen van de D-pupillen).
    nieuws-over-de-techniektraining
    Joeri Volkers wordt komend seizoen hoofdtrainer van s.v. Huizen. Hij volgt daarmee Tijs Schipper op, die aan het eind van de huidige competitie de club gaat verlaten.
    joeri-volkers-hoofdtrainer-s-v-huizen-seizoen-2013-2014
    Donderdag 13 december 2012 j.l. heeft de gemeenteraad van Huizen een positief besluit genomen inzake de verstrekking van het krediet voor de bouw van een sporthal en de nieuwe verenigingsaccommodatie van s.v. Huizen.
    gemeenteraad-besluit-positief-over-verstrekking-krediet
    Ton Ojers is toegetreden tot de Technische Commissie (TC) van s.v. Huizen. De bekende trainer en voetbalanalist heeft aangegeven veel zin te hebben in deze functie bij de club die hem na aan het hart ligt.
    ton-ojers-in-tc-van-s-v-huizen
    Hoofdtrainer Tijs Schipper heeft het bestuur van s.v. Huizen en de Technische Commissie laten weten dat hij zijn aan het eind van dit seizoen aflopende contract niet wil verlengen.
    tijs-schipper-verlaat-s-v-huizen
    De AH Sponsormunten actie is inmiddels 3 weken bezig en dat is goed te zien. De spaarpotten in de Oostermeent en Oude Dorp worden steeds voller.
    ah-spaarpotten-bijna-vol
    Aan die oproep hebben vele leden en vrijwilligers van onze club gehoor gegeven. Zaterdag 15 december j.l. waren ruim 100 mensen bijeen in de kantine van s.v. Huizen.
    zonder-respect-geen-voetbal