Goede 2e helft Jo13-2
    Nat ,natter natst
    goede-2e-helft-jo13-2

- (0-4) 0-4

Vandaag de 2e wedstrijd van de Jo13-2 deze keer tegen Hoogland Jo13-3, omstandigheden meer dan vochtig.

De wedstrijd ging het eerste kwartier leuk gelijk op zonder dat beide teams echte kansen kregen.

Dan helaas na 20 minuten spelen een ongevaarlijk schot vanaf rechts door de spits van Hoogland vanaf de zijkant leek de bal ver naast te gaan en ook onze keeper maakte geen aanstalte om iets te doen 0-1 tot ieders verbazing, Later bleek onze keep even vergeten te zijn dat hij in een groot goal stond.

Door deze goal gingen we wel op zoek naar de gelijkmaker maar werden hierdoor slordiger en hielden ons niet meer aan de afspraken Hoogland profiteerde hier optimaal van en voor we het wisten stond er 0-4 op het scorebord,

Ondertussen waren alle 22 spelers scheids en grensrechters behoorlijk doorweekt van de stortbuien en was de rust meer dan welkom.

Een korte peptalk , wat kleine positieaanpassingen en vol goede moed begonnen we aan de 2e helft.

We kregen wat meer grip maar voor echte kansen zorgde dit niet, het spel was te onrustig en de passing onnauwkeurig.

Bij Hoogland was ondanks de 5 wissels die ze hadden het beste er ook wel af  en de kansjes die ze kregen werden door Niek en de verdedigers onschadelijk gemaakt.

We kregen nog drie grote mogelijheden om ons eerste goals te maken maar waren te gehaast zo bleef het 0-4.

Jo13-2 een matige eerste helft en een redelijke 2e helft we hebben nog veel te doen en zullen hard moeten werken om resultaten te gaan halen

Ron