logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

Jeugdnieuwsbrief mei 2018
    13 mei 2018
    Brenda Schipper
    In deze nieuwsbrief informeren wij jullie o.a. over de afsluiting van het voetbalseizoen, tijdig bestellen van kleding en meer.
    jeugdnieuwsbrief-mei-2018
    Ben jij een voetballiefhebber en heb je een ambitie als trainer? Dan is dit je kans, sv Huizen start met een train-de-trainers traject.
    gezocht-voetballiefhebbers-met-trainers-ambitie

Volgend seizoen zal Ron Bunschoten de trainingen voor de niet-selectieteams van O12 t/m O19 in het nieuwe seizoen coördineren. Ron is al een groot aantal jaren actief als trainer bij s.v. Huizen, van zowel selectieteams als breedteteams. Dit seizoen is Ron trainer van de JO12-1, JO19-2 en JO19-3. Drie jaar geleden was Ron reeds coördinator van de JO12 t/m JO15 breedteteams.

OPROEP * OPROEP * OPROEP
    Deelname aan het train-de-trainers traject

Dit traject is gericht op de trainingen voor de niet-selectieteams JO12 t/m JO19 in het nieuwe seizoen.

Het train-de-trainers traject heeft als doel om trainers, trainingen en daarmee het  niveau van de spelers en de teams te ontwikkelen. Een fantastische uitdaging! In samenwerking met TJC (Technische Jeugd Commissie), selectietrainers en scouts, gaan we (potentiele) trainers opleiden, ondersteunen en begeleiden. Het is een traject waarbij in theorie en vooral in praktijk zowel voetbaltechnische als pedagogische aspecten aan bod komen. De trainers gaan onder begeleiding van Ron samen aan de slag om de trainingen vorm te geven. Waar mogelijk wordt de trainer gekoppeld aan een team en vindt er een wisselwerking plaats tussen de trainer en coach: het geleerde uit de training wordt in de wedstrijd toegepast en de successen en leer-punten uit de wedstrijd worden meegenomen naar de training.

Voor het train-de-trainers traject zijn we op zoek naar voetballiefhebbers die deze uitdaging aan willen gaan en opgeleid willen worden om volgend seizoen een team te trainen, zelfstandig, onder begeleiding van Ron of als assistent trainer.

Ouders, spelers, stagiaires (regel je stage-plek voor 2018-2019 nu), huidige trainers, assistent-trainers, ex voetballers…jullie zijn van harte welkom. Ervaring is niet perse nodig, enthousiasme wel! Ook ben je van harte welkom als je geen s.v. Huizen lid/speler/ouder/ex voetballer bent.

Dit traject start zo snel als mogelijk met als doel de trainers met ingang van het nieuwe seizoen te kunnen laten starten met een eigen team. Denk hierbij aan een avond in de week voor theorie en het bekijken van trainingen aan teams van verschillende leeftijden. De avond kan hierdoor wisselen.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mail of berichtje naar
    Ron Bunschoten: bunschotenr@casema.nl / 06-11768565.

De verkoopperiode van de Grote Clubactie 2017 is afgesloten en mede dankzij veel jeugdleden is het dit jaar een groot succes geworden.
    grote-club-actie-2017-wederom-een-groot-succes
    Dankzij de `vrienden van s.v. Huizen` hebben alle teams groen/gele bidons met rekje/krat ontvangen.
    nieuwe-bidons-incl-krat-rekje-voor-alle-teams
    Ajax komt naar Huizen
    22 sep 2017
    Brenda Schipper
    Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
    ajax-komt-naar-huizen
    Voetbalplezier op de velden van s.v. Huizen
    18 aug 2017
    Brenda Schipper