https://www.svhuizen.nl/gewijzigde-manier-contributiebetaling/_430_n__25_NL_4350
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Beste leden van sv Huizen,

  Vanaf aankomend seizoen wordt de manier waarop contributie betaald moet worden gewijzigd. Dit gaat via ClubCollect; een online tool die de ledenadministratie verbetert en vereenvoudigd.

  Begin augustus ontvang je van ClubCollect per e-mail een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je voor eenmalige betaling of betaling in 4 termijnen.

  De  eenmalige betaling vindt plaats door zelf te betalen via Ideal of bankoverschrijving. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verloopt dit via automatische incasso en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. De uiterlijke betaaldata voor de termijnen zijn 28 augustus, 28 oktober, 28 december en 28 februari.

  ClubCollect biedt ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de financiële administratie.

  Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

  Wij zijn erg blij met deze stap en vragen dan ook jullie aandacht en hulp om dit te realiseren. Dit doe je door de mailing van ClubCollect in de gaten te houden en de instructies te volgen. Als je vragen hebt, kan je de sv Huizen altijd even benaderen via finad@svhuizen.nl.

  Met vriendelijke groeten,

  Bestuur sv Huizen

  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden