Afgelopen zaterdag was sv. Huizen, op Sportpark De Wolfskamer, de gastheer van het voorbereidingstoernooi voor JO19 teams. Met DVS ’33, asc. Nieuwland, Roda ’46 en Sparta Nijkerk hadden de jongens van sv. Huizen JO19-1 een mooi deelnemersveld.

In vier wedstrijden van 25 minuten, onder een prachtige zon en een heerlijke zomerse temperatuur, werd er gewonnen van 4e divisionisten Sparta Nijkerk (2-0) en asc. Nieuwland (5-0), 2e divisionist Roda ’46 (1-0), maar was DVS ’33 helaas met 1-0 te sterk voor de ploeg uit Huizen. Toch mocht sv. Huizen JO19-1 zich de winnaar noemen van het ‘Divisietoernooi’.

Voor de uitslagen en eindstand klik hier.

Met dit resultaat kan er gezegd worden dat het een geslaagde middag is geweest voor Huizen JO19-1. Dat uiteraard niet had gekund zonder de hulp van de  vrijwilligers en scheidsrechters, hulde! Namens de organisatie, bedankt.