Acties

Hoofdsponsors

Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
ajax-komt-naar-huizen
Wolven en Meco Champions League is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De training is op vrijdagmiddag van 16.30-17.30 uur...
open-training-bij-wolven-en-mcl
Wij doen mee met de grote club actie! Vanaf 16 september gaan onze jeugdspelers weer op pad. Steun onze jeugd en koop een lot!
start-grote-club-actie
Maandag 23 oktober (herfstvakantie) voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar.
ajax-clinic-op-de-velden-van-s-v-huizen
Voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar is er een 3-daags voetbalkamp op de velden van s.v. Huizen
voetbalplezier-op-de-velden-van-s-v-huizen
Marc de Vries verlaat s.v. Huizen
gemengde-gevoelens-tc-bij-plotselinge-vertrek-marc-de-vries

Marc heeft ons afgelopen week te kennen gegeven alsnog de club te gaan verlaten omdat hij een once in a livetime uitdaging kan aangaan.

Hij wordt video analist bij Ajax. Een mooie stap van zijn carrière binnen het voetbal, die wij hem natuurlijk niet kunnen ontzeggen en die niet te combineren is met het trainen/coachen van O17-1.

De gemengde gevoelens zijn er binnen de TC, omdat wij als vereniging hiermee een echte, zelf opgeleide trainer met een groen-geel hart, moeten laten gaan om zich verder te ontwikkelen binnen de wereld waarin hij zo graag actief is.

Langs deze weg wensen wij Marc alle succes toe met zijn nieuwe baan.

TC s.v. Huizen

Wie neemt de cup met de grote oren mee naar school?
13-mei-2017-finale-mcl
De training voor de recr. teams van a.s. woensdagmiddag wordt wegens vakantie toch iets aangepast.
aangepaste-woensdagmiddag-training-3-mei
i.v.m. de meivakantie zijn er de eerste week geen trainingen voor de recr. teams jo8-9-10 en 11, ook zijn er 2 weken geen keeperstrainingen.
trainingen-woensdagmiddagen-26-april-en-3-mei