Acties

Hoofdsponsors

Voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar is er een 3-daags voetbalkamp op de velden van s.v. Huizen
voetbalplezier-op-de-velden-van-s-v-huizen
De inschrijving voor de techniektraining is gestart. De techniektraining van Voetbalschool JVO+ start op 22 september...
techniektraining-voetbalschool-jvo-start-22-september
Marc de Vries verlaat s.v. Huizen
gemengde-gevoelens-tc-bij-plotselinge-vertrek-marc-de-vries

Marc heeft ons afgelopen week te kennen gegeven alsnog de club te gaan verlaten omdat hij een once in a livetime uitdaging kan aangaan.

Hij wordt video analist bij Ajax. Een mooie stap van zijn carrière binnen het voetbal, die wij hem natuurlijk niet kunnen ontzeggen en die niet te combineren is met het trainen/coachen van O17-1.

De gemengde gevoelens zijn er binnen de TC, omdat wij als vereniging hiermee een echte, zelf opgeleide trainer met een groen-geel hart, moeten laten gaan om zich verder te ontwikkelen binnen de wereld waarin hij zo graag actief is.

Langs deze weg wensen wij Marc alle succes toe met zijn nieuwe baan.

TC s.v. Huizen

Huizen en Zuidvogels meisjes samen in een O19 team.
unieke-samenwerking-tussen-s-v-huizen-en-hsv-de-zuidvogels
Wendy Visser, de achtvoudig nationaal atletiek kampioene geeft wederom speciaal aan s.v. Huizen jeugdspelers looptrainingen. Begin en blijf fit en blessure vrij aan de nieuwe voetbalcompetitie!
inschrijving-looptraining-gestart
Wie neemt de cup met de grote oren mee naar school?
13-mei-2017-finale-mcl
De training voor de recr. teams van a.s. woensdagmiddag wordt wegens vakantie toch iets aangepast.
aangepaste-woensdagmiddag-training-3-mei
i.v.m. de meivakantie zijn er de eerste week geen trainingen voor de recr. teams jo8-9-10 en 11, ook zijn er 2 weken geen keeperstrainingen.
trainingen-woensdagmiddagen-26-april-en-3-mei