Fred Janssen Autogroep is al jarenlang een trouwe sponsor van s.v. Huizen. Onlangs verbond dit toonaangevende autobedrijf zich voor 3 jaar als Tenuesponsor aan de jeugdcategorie onder 9...
    fred-janssen-autogroep-nu-ook-sponsor-van-de-jo-9

Omdat de JO9 een grote categorie is die snel groeit is het interessant voor Fred Janssen Autogroep om juist deze spelertjes te sponsoren.
    “Ons vak is mobiliteit”, aldus directeur Paul van der Vooren. “We vinden het belangrijk om door onze sponsoring ook kinderen te laten bewegen en spelen”.

Het bestuur van s.v. Huizen is blij met de samenwerking met Fred Janssen Autogroep. “Naast sponsor is Fred Janssen ook een actief lid van onze Business Club Zuyderzee” zegt Sjaak Veerman, voorzitter van s.v. Huizen. “Wij hopen natuurlijk dat onze leden ook kopen bij onze sponsors. Met het uitgebreide aanbod van Fred Janssen Autogroep is dit ook alleszins mogelijk”.

Op de foto staan Sjaak Veerman (links, voorzitter s.v. Huizen) en Martijn Eijpe (Fred Janssen Autogroep).