Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Food to Enjoy verlengt sponsorovereenkomst

  Gepubliceerd op:

  Onder de naam Food to Impress is directeur/eigenaar Joost Westland al jarenlang, naast trouwe supporter, sponsor van s.v. Huizen.

  Food to Impress is een aparte entiteit die zich bezighoudt met levering aan de horeca in het algemeen; de entiteit Food to Enjoy houdt zich specifiek bezig met levering aan consumenten.

  De recent nieuw afgesloten 4-sterren sponsorovereenkomst heeft de naam Food to Enjoy waarbij op zowel de consument als ook op de zakelijke (horeca) relatie wordt gefocust.

   

  De sponsorcommissie van s.v. Huizen is zeer content met de verlenging van drie jaar, die op 1 Augustus 2021 ingaat, waarbij in parallel ook het lidmaatschap van Businessclub Zuyderzee (BCZ) is verlengd.

  Speciaal te vermelden is dat Food to Enjoy over alle gekochte artikelen een 5% korting aanbiedt welke periodiek aan s.v. Huizen wordt uitgekeerd.

  Een ultiem voorbeeld van een win-win situatie waarvoor we Food to Enjoy hartelijk bedanken.

  Joost Westland en zijn team staan voor u klaar om al uw vragen over hun producten te beantwoorden; we hopen dat veel leden en belangstellenden hiervan gebruik zullen maken.

  Bestel nu je producten

  Koopt u uw versproducten en wijnen bij Food to Enjoy dan ontvangt de club buiten het vastgestelde sponsorbedrag een extra percentage. Bij de betaling via de webshop, vink dan de s.v. Huizen aan.
  Zo help je jezelf aan topproducten, ons als leverancier en s.v. Huizen.


  Alles wat je eet en drinkt moet smaak en karakter hebben.

  Geselecteerd met een scherp oog voor kwaliteit, duurzaamheid en diervriendelijkheid. Afkomstig van vakmensen met een passie voor vers, smaak en beleving. Van onze traditionele, huis gerookte zalm tot prachtige ambachtelijke delicatessen uit Italië.

  Als familiebedrijf helpen we je graag persoonlijk. Wij doen, wat we beloven: kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs.

  De producten van Food to Enjoy zijn nu beschikbaar voor de particuliere markt. Eerlijke prijzen voor (h)eerlijke producten!

  Gerelateerde artikelen

  28 juli 2021

  Walking Footballers verliezen nipt van ‘t Harde

  21 juni 2021

  Arnold Klein en het seizoen dat maar geen seizoen wilde worden