Feestelijke afsluiting voor de Wolven
    2 dec 2019
    feestelijke-afsluiting-voor-de-wolven

Onze jongste groep voetballertjes hebben in de afgelopen Najaarscompetitie elke woensdagmiddag getraind en hebben om de week op zaterdag wedstrijdjes in hun eigen Wolvenbak gespeeld.

Zaterdag 30 november 2019 was het voor de Wolven de Finaledag voor de Najaarscompetitie. Duitsland ging de strijd aan met Italië. Met een heerlijk zonnetje werd er enthousiast gevoetbald door de kinderen.

Uiteindelijk won Italië en mochten ze allemaal op de foto met de grote Wolven League beker! Na afloop van de wedstrijdjes was er voor alle kinderen drinken en wat lekkers en een mooie medaille als aandenken.

Wil je ook een keer komen mee voetballen? De Wolven competitie is voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar.

Op a.s. woensdag 11 december is er een Open Training. Tijdens de training maak je kennis met je teamgenoten, de trainers en natuurlijk het voetballen! Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Ben je enthousiast geworden, dan kun je je gelijk inschrijven als lid via de website www.svhuizen.nl.

Voor de leeftijd 4 t/m 6 jaar zijn de 1e 12 maanden contributievrij. Wel betaal je eenmalig inschrijfgeld als lid a 17,50 euro.

Opgeven of nog vragen; mail dan naar wolven@svhuizen.nl.