https://www.svhuizen.nl/even-voorstellen-robert-baas/n4740c25
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Even voorstellen Robert Baas
  11 jan 2021
  s.v. Huizen
  even-voorstellen-robert-baas
  Beste leden en voetballiefhebbers,
   
  Ja, daar sta je dan. Even voorstellen voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben Robert Baas en ik ben 39 jaar. Ik loop al een tijdje mee binnen de club. Vanaf mijn 5de levensjaar tot mijn 34ste te hebben gespeeld bij de mooiste club van Nederland ;-). Vanaf de Fjes tot het 2de en af en toe bij het eerste. Ik vond het uitgaan ook erg leuk! Is het daar mis gegaan? Is dat achteraf een goeie keuze is geweest 😉. Ik denk het wel... 
   
  Nu heb ik het stokje overgedragen aan mijn 2 zoons. Benjamin Baas (11 jaar - speelt nu in de 12-1) en er staat er nog 1 te trappelen namelijk Robin Baas (5 jaar - eerst op zwemles en dan voetballen).
  Samen met mijn vriendin Marianne en de kinderen wonen we in Huizen. We staan op het punt te gaan verhuizen dus we zijn daar erg druk mee deze tijd!
  Op dit moment ben ik teamcoach van de 12-1 en heb mij de afgelopen jaren ingezet als trainer van zowel de wolven als de teams die mijn zoon heeft bewandeld.
  Ik ben in het dagelijks leven Product Marketing Manager van Zig. Dit doe ik alweer 3 jaar.
  Zig zit in Huizen, dus heerlijk werken in je woonplaats. Ik kijk ook letterlijk op het sportpark vanaf ons kantoor. Dit kantoor is gevestigd naast de Lidl in Huizen. In het oude Philips gebouw (Lumen).
  Hiervoor heb ik 13 jaar bij Amsterdam Airport Schiphol gewerkt.
  Wie en wat is Zig?
  Wij verbinden woningcorporatie met  (aankomende) huurders met behulp van slimme, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software. Dit doet Zig al 13 jaar met een enthousiast team van ruim 85 specialisten. Meer dan 150 vastgoedorganisaties en 5200 medewerkers ervaren dagelijks de voordelen van onze software. Wij bedienen meer dan 1,5 miljoen huurders en woningzoekende met onze software. Wij zijn ook marktleider is ons segment.
  En nu een plekje in het bestuur als bestuurslid "Algemene zaken". De komende periode zal precies duidelijk worden wat dit precies gaat inhouden. Maar dat ik er enorm veel in heb dat lijkt mij duidelijk. Huizen is een mooie club en ben blij om mijn steentje te kunnen bijdragen in alle opzichten.
  Sportieve groet,
  Robert Baas