https://www.svhuizen.nl/enqu-te-breedteteams-jo12-t-m-jo19/_753_n__25_NL_4343_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  De laatste competitie wedstrijden zijn gespeeld, hier en daar nog een toernooi, een gezellige samenzijn om het seizoen af te sluiten, kortom: het seizoen zit er op. Inmiddels wordt er ook al weer hard gewerkt voor het volgende seizoen met het samenstellen van de selecties, gevolgd door het formeren van de nieuwe breedteteams.
  Een mooi moment om even terug én vooruit te kijken.

  Bij de breedteteams in de leeftijdscategorieën JO12 t/m JO19 is het seizoen gestart met enthousiaste plannen om betere trainingen door een train-de-trainer traject en een betere wisselwerking tussen trainingen en wedstrijden te gaan realiseren. Dit staat uitgebreid op de site beschreven, zie https://www.svhuizen.nl/jeugd/breedteteams-jo12-jo19/_813____NL

  In praktijk is eens te meer gebleken hoe lastig het is om voor alle teams de bezetting van de begeleiding (trainers, coaches en leiders) te krijgen. En te behouden….

  We hebben door dat simpele gegeven de ambitie moeten bijstellen en dan gebeurd er natuurlijk in een heel seizoen ook een hoop met zoveel teams. Er is hard gewerkt om alle spelers te kunnen laten trainen, wedstrijden te kunnen laten spelen en daarnaast om stappen te maken. Een groot compliment is op zijn plaats voor de begeleiding die dat toch maar mooi voor elkaar heeft gekregen!

  Om een beeld te geven: het gaat om 10 teams die tezamen dit seizoen 280 trainingen hebben gevolgd en 236 wedstrijden hebben gespeeld. Er zijn in totaal 91 wedstrijden winnend afgesloten, 23 wedstrijden eindigden in een gelijkspel en er gingen 122 wedstrijden verloren. Er is 673 gescoord voor sv Huizen en 786x moest een tegendoelpunt geïncasseerd worden.
  De gemiddelde opkomst bij alle trainingen is 77%, bij de wedstrijden is dat gemiddelde uitgekomen op 87%.
  Voor details, check https://www.svhuizen.nl/straatvoetbal/het-zit-er-op/_813____NL_4340.
  Dat zijn dan de meetbare resultaten, we zijn natuurlijk ook benieuwd hoe het seizoen is ervaren.

  Voor deze breedteteams is een enquête beschikbaar gesteld. De spelers, ouders van de spelers en begeleiding (trainers, coaches, leiders) worden in de gelegenheid gesteld om te laten weten wat goed is gegaan c.q. gaat en wat voor verbetering vatbaar zou kunnen zijn. Belangrijk om weer van te kunnen leren en mee te nemen naar het nieuwe seizoen.
  De enquête is online te benaderen en in te vullen tot maandag 24 juni.

  De vragen die bij in een enquête eind vorig seizoen en halverwege dit seizoen zijn gesteld komen ook nu weer aan bod. Zodoende kunnen resultaten goed met elkaar vergeleken worden. Omdat we in dit seizoen ook nadrukkelijk meer aandacht hebben willen geven aan de (begeleiding tijdens de) wedstrijden, zijn er ook vragen met betrekking tot de wedstrijden te beantwoorden.
  In de tweede seizoenshelft is er ook een zogeheten extra traject van toepassing en ook daar zijn een aantal vragen aan besteed. Er is daarnaast ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de 3 kernvragen van de procesgroep sv Huizen in deze enquête mee te nemen.

  De resultaten en de gegeven toelichtingen zullen intern worden omgezet naar aandachts- en verbeterpunten. De terugkoppeling over de resultaten wordt verwerkt in algemene termen/scores gebeuren en zal, naar verwachting eind juni, op deze site worden gepubliceerd.

  Inmiddels zijn er al behoorlijk wat reacties ingezonden en daar zitten veel bruikbare tips bij! Het geeft maar weer aan hoe waardevol het is om niet alleen binnen de lijnen van het veld maar ook daarbuiten te proberen om door te ontwikkelen. Samen beter worden!

  Vrijwilligers gezocht
  14 jun 2019
  vrijwilligers-gezocht
  Overlijden Henk Bout
  26 feb 2019
  overlijden-henk-bout
  Wintertoernooi.
  12 jan 2019
  wintertoernooi
  Op zaterdag 29 dec en 5 jan organiseert sv Huizen weer het 3x3 en 4x4 toernooi voor de jeugd bij Tafeltennisvereniging Huizen.
  zaalvoetbaltoernooi-29dec-en-5jan
  Bijzondere leden
  27 nov 2018
  bijzondere-leden
  Start zalmactie 2018
  11 nov 2018
  start-zalmactie-2018
  Scouts voor de jeugd
  22 okt 2018
  scouts-voor-de-jeugd
  De commissie Voetbal
  19 okt 2018
  de-commissie-voetbal
  sv Huizen AVG-proof
  16 sep 2018
  sv-huizen-avg-proof
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden