Bekertoernooi Amateurs 2018/2019

Huizen en de Bilt zijn vanuit de poulefase door naar de 2de ronde. Huizen 1 trof het eerste van vv Nederhorst en deze wedstrijd werd gewonnen door Huizen. Daarmee is Huizen door naar de 3de ronde. Deze is gespeeld op zaterdag 10 november op sportpark de Wolfskamer om 14:30 uur. Huizen trof APWC, en heeft met 4 - 2 gewonnen, Huizen gaat dus door naar de vierde ronde, deze werd gespeeld op 23 februari.

Tegenstander Limmen werd met een overtuigende 3-0 zege uitgeschakeld waardoor Huizen zich voor de achtste finale plaatste. Daarin trof het het Heemsteedse HBC dat in blessuretijd alsnog het hoofd moest buigen voor een sterker Huizen: 2-3. Daarmee werden de kwartfinales van dit toernooi bereikt.

Ronde Datum Wedstrijd Uitslag
    2de Ronde dinsdag 23 oktober Nederhorst - Huizen 1-6