Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Eén team, één taak!

  Gepubliceerd op:

  Afgelopen vrijdag werd ‘officieus’ het startsein gegeven voor het nieuwe voetbalseizoen, middels een heuse metamorfose aan het ballenhok!

  De welbekende slogan: Eén team, één taak (!), is een onderdeel dat we binnen ons trainerskorps veel aandacht gaan geven! Samenwerken is het devies en dat gaan we dit seizoen dan ook uitstralen. Met afgelopen vrijdag als startsein.

  Ondanks dat er nog veel trainers op vakantie zijn/waren, was er een handjevol trainers die zich aanmelden om samen de eerste stap te zetten naar een overzichtelijke start voor het seizoen! Met als resultaat een superstrak gereorganiseerde ballenhok.

  “Het ziet er weer superstrak uit!” Waren de woorden van OC-voorzitter Erik Bakker, die met zijn inspirerende drive de aanzet gaf tot deze daad. Door zijn inzet en enthousiasme komt er steeds meer structuur in de organisatie. Hij maakt zich hard voor; nieuwe ballen, extra goaltjes, loopladders en andere benodigdheden waarmee trainers steeds professioneler kunnen werken. 

  De grote schoonmaak

  Ook de trainers Peter Schipper, Haris Bantvawala, Tristen Kroeze, Ferry Hendrikse en Vincent Maarschalkerweerd hielpen mee met de ‘grote schoonmaak’! Laatst genoemde reed zelfs direct vanuit Italië om mee te helpen…Super Vincent! Zij zorgden ervoor dat alle doeltjes voorzien werden van nieuwe netten, alle ballen netjes verdeeld werden in de hokken, petjes en pionnen netjes gesorteerd werden én dat er een nieuwe indeling kwam vanwege 6 extra doeltjes die trainers kunnen gebruiken!

  Bij deze willen wij alle trainers, + Gert van de Roest en consorten, enorm bedanken voor de inzet tijdens deze officieuze aftrap. Last but not least, willen we ook Marleen Brasser ontzettend bedanken voor het wassen én opvouwen van alle hesjes. Deze ruiken weer fris en liggen schoon in de hokken van alle trainers! Elke trainer kan dus weer fris starten aan het nieuwe seizoen, waarbij we als één team, één taak gaan uitoefenen namelijk: Onze jongens en meiden veel voetbal plezier en leermomenten geven.

  Wij wensen iedereen heel veel succes dit seizoen! 

  Opleidingscommissie sv. Huizen

  Gerelateerde artikelen

  13 augustus 2021

  Assistent Scheidsrechter gezocht voor de O23