logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

Nipte zege Jo15-2
    16 sep 2018
    Ron Hansen - JO15-2 2018-2019
    Het kan niet altijd top zijn.
    nipte-zege-jo15-2
    Een goed begin is het halve werk
    9 sep 2018
    Ron Hansen - JO15-2 2018-2019
    Verrassend goed uit de startblokken
    een-goed-begin-is-het-halve-werk

Op een tijdstip waarbij zelfs een f pupil,o nee JO8 pupil, nog moeite zou hebben om wakker te worden stonden we gereed voor vertrek voor de eerste beker wedstrijd van de JO15-2.

Met nauwelijks nog trainingsuren in de benen, het gras werkt ook dit jaar niet mee, en meteen twee langdurige blessures(sterkte met het herstel Nick en Tobias)moesten we aantreden tegen Wasmeer JO15-2.

Trainer Harris had de opstellingspuzzel goed in elkaar gezet en beiden waren we benieuwd hoe deze nieuwe samenstelling zich zou manifesteren.

Meteen na de aftrap bleek dat de jongens er zin in hadden en .... de eerste de beste aanval meteen 0-1 een diepe bal van Sonny op rechtsbuiten Mert die ,hij wist het zelf ook niet precies meer, met een lobschot diagonaal de keeper en de verdediging verraste. Een lekker begin en ik dacht nog nu zal Wasmeer wel wakker zijn.

Niets bleek minder waar nog geen 3 minuten later Jayden met een mooie diepte pass op Owen en de 0-2. weer een mooie goal.

In de 7e minuut (3e aanval) was het opnieuw raak een onderschepping van Vincent achterin en opnieuw een dieptepass ditmaal op links op Jeremiaha en dat was 0-3 hoezo effectief.

Wasmeer was duidelijk nog niet wakker en gooide wat meer energie in de strijd dat leverde tot aan de 17e minuut geen probleem op tot dat een slordige aanname de linksbuiten van Wasmeer in de gelegenhied stelde op snelheid op de goal af te gaan en te scoren 1-3 . Onze jongens waren echter niet onder de indruk van de tegengoal en toen in de 24 e minuut Owen in het 16 metergebied onderuit gehaald werd kregen we een penalty. Ramon schoot beheerst binnen 1-4.

We bleven heel goed voetballen alleen in de 16 breiden we teveel in een overvol strafschopgebied. Zodra we over de zijkanten kwamen had de tegenstander nauwelijk antwoord uit een van de vele voorzetten liep een speler van Wasmeer tegen de bal en zo het eigen goal in 1-5  dat was meteen de ruststand. Een goede eerste helft van onze kant waarin de meegegeven opdrachten vaak goed uitgevoerd werden.

Je verwacht dan in de 2e helft dat de tegenpartij wel door heeft hoe je speelt maar niets bleek minder waar .

Na wat schermutselingen op het middenveld en speldeprikjes van Wasmeer die allemaal door onze verdediging teniet gedaan werden een mooie combinatie , dubbelle een/twee, tussen Sonny en Ramon die klasse werd afgemaakt door Ramon 1-6.

Invaller Pearce deed ook van zich spreken in de 45e minuut was hij het eindstation (van eigenlijk  te veel schijven) en op aangeven van invaller Anouar werd het 1-7. In de 50e minuut was het opnieuw Ramon die zijn goede optreden beloonde met een mooie solo en de 1-8 liet aantekenen.

De honger bleek nog niet gestilt een geweldige diepte pass van links achter Tim(ik schiet niet zo goed met links) en een dito voorzet van Jeremiaha op Owen betekende de 1-9 . Vlak voor tijd maakte Jeremiaha er zelf ook nog 1-10 van en dat was lang geleden dat de trainer en leider dubbelle cijfers konden noteren.

Jongens een goede wedstrijd, complimenten, er is nog veel te verbeteren maar het ziet er veelbelovend uit. Volgende week waarschijnlijk een sterkere tegenstander kijken of we het dan ook kunnen.

grt Ron.

Eerste wedstrijd JO15-2 seizoen 2018/2019.

van links naar rechts

Owen-Tim-Sonny-Thijmen-Jeremiaha-Devante-Anouar-Vincent-Mert-Jayden-Niels-Ramon-Pearce-Sander.