https://www.svhuizen.nl/eemdijk-bezorgt-huizen-ferme-kater-3-2/n3514c139
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Eemdijk bezorgt Huizen ferme kater: 3-2
  10 sep 2017
  Ron Tuijnman
  Met 0-2 tegen tien Eemdijkers wist Huizen toch de overwinning uit de handen te laten glippen... Een verslag...
  eemdijk-bezorgt-huizen-ferme-kater-3-2

  Kronkels
  Onder de rook van Spakenburg-Bunschoten ligt het sportpark De Kronkels, een beetje verscholen tussen de bedrijven van een industrieterrein met dezelfde naam. Als ik de parkeerplaats opdraai is het zonnetje letterlijk even gaan schijnen na een druilerige ochtend bij de open dag bij Huizen waar ik later vandaag nog verslag van zal proberen te gaan doen.
  Ook bij Eemdijk gonst het van de activiteiten en men heeft van de open dag bij deze eerste thuiswedstrijd van het seizoen echt een feestje getracht te maken. Het bakje kibbeling dat ik daar verorber is in ieder geval zeker een feestje.
  Het is even een klein doolhofje waar ik doorheen moet voor ik bij het sponsorhome aankom waar men bij Eemdijk de gegadigden van opstellingen en koffie voorziet. Voor de ‘deur’ tref ik Wouter Vente en Rene Troost die zich ook tegoed doen aan zo’n bakje kibbeling. Niet echt een sportmaaltijd, dus ik constateer dat deze twee steunpilaren vandaag geen minuten zullen gaan maken. Troost tobt nog met een blessure, maar gaat maandag voorzichtig weer met herstel- en assistent-trainer Bert Brons aan de slag, Vente zit zijn eerste wedstrijd schorsing uit na zijn rode kaart van vorige week. De regelgeving van de KNVB roept in deze meer vragen op dan ze beantwoordt: taal noch teken vanuit Zeist aangaande deze schorsing en we gaan er dus maar vanuit dat Wouter geschorst is. In een tijdperk van verregaande automatisering zou je toch wat meer actualiteit van de grootste sportbond van Nederland verwachten. En waarom er aparte kaartenregelingen voor profs en amateurs bestaan, is mij ook nog steeds een groot raadsel: een doodschop is een doodschop, of je er nou vorstelijk voor betaald wordt of niet. Ook dat is een rare kronkel van onze bond.
  De opstelling leert me dat Desmond Mensen naar ik inschat de openvallende positie van Vente zal gaan innemen. Op het middenveld doet Lucas Pelgrum dat voor de positie van Troost. Verder houdt de staf vast aan de basis van vorige week.
  Bij de ‘Diekers’ vinden we bekende namen als Jan de Graaf (ex- Huizen) en Gerben Jan Ruizendaal (ook ex-Huizen). Ook tref ik er de namen aan van Argjend Selimi en Deen van Embricqs aan die toch wat afsteken tussen de De Graafs, de De Harders en de Hartogs, want authenticiteit staat bij de Eemdijkers blijkens de opstelling hoog in het vaandel. Selimi speelt al voor het derde jaar voor de ‘groenen’ en is afkomstig van IJsselmeervogels, Embricqs kwam deze zomer via Ajax en Breukelen naar Eemdijk.
  Een lastige ploeg, dat Eemdijk. Ik bewaar er lang niet altijd even plezierige herinneringen aan en kan me eerlijk gezegd de laatste overwinning niet meer goed voor de geest halen. Een stugge ploeg die de mouwen weet op te stropen. Als zo’n ploeg dan ook nog twee ‘voetballers’ binnen de lijnen weet te brengen in de vorm van het zojuist genoemde tweetal, dan durf ik de term ‘angstgegner’ wel te gebruiken. Ik ben er dan ook op voorhand niet echt gerust op als ik op de tribune plaatsneem en me de wespen van het lijf probeer te houden.

  Heen en weer
  De opening is snel en beide ploegen gaan naarstig op zoek naar de eerste klap voor die spreekwoordelijke daalder. Nadat Eemdijk de eerste vrije schop van de wedstrijd mocht nemen is het Quincy van Waveren die snel oppikt en er tussenuit trekt. Zijn spurt levert uiteindelijk een voorzet op waarbij enkelen menen dat er hands is gemaakt. Helaas behoorde scheidsrechter Oosting niet tot die enkelen en we gaan dus gewoon verder.
  Ik constateer dat Desmond Mensen inderdaad een positie centraal achterin heeft ingenomen. Een logische zet in mijn ogen.
  De fanatiek coachende Eemdijk-coach Patrick Loenen moet dan in de tiende minuut zowat een driedubbele hartverzakking ondergaan als de bal voor de goal van Ruizendaal verschijnt en de bal tot driemaal aan toe wordt ingezet om de doelman en zijn getrouwen testen. De bal lijkt een paar keer maar voor het intippen, maar Ruizendaal en zijn mannen weten het gevaar uiteindelijk met veel kunst- en vliegwerk te keren. Als Lucas Pelgrum dan uiteindelijk de laatste rebound rakelings over de goal jaagt, dan moet die arme Patrick Loenen vlak onder ons zo ongeveer aan de beademing.
  We gaan er dus maar eens goed voor zitten, want dit smaakt naar meer. De volgende kans is echter voor onze gastheren: de lastige Selimi breekt door en forceert zo een corner. De bal zwaait voor en dan zijn het de Huizers die even het hart vasthouden als Mauro Franken de bal maar voor het binnenwerken lijkt te krijgen. De opluchting is groot als hij de bal net mist.
  Huizen dan weer: een mooie en goed opgezette aanval levert nu voor ons een corner op. Klaassen probeert de bal tot in de doelmond te verlengen en moet toezien hoe Ruizendaal de bal wegvangt voor een aanvaller er het hoofd tegenaan heeft kunnen zetten.
  Selimi dan weer: vanuit de draai test hij Rijnvis en merkt dat ook wij een sterke doelman in de ploeg hebben. Ook Jan de Graaf probeert het nog maar eens vanuit de draai en deze keer gaat het leer gevaarloos voorlangs.
  Rijnvis moet dan wel stijlvol aan de bak als Deen van Embricqs er goed langs gaat en een voorzet afgeeft waar onze goalie zich even voor moet strekken.
  Dan wordt Huizen weer wat slordig achterin en dat biedt Celimi de gelegenheid door te breken over de flank. Het schot is hard en venijnig, maar Rijnvis staat op zijn post.

  Donderslag
  En dan dondert het boven de Kronkels. Niet figuurlijk, maar letterlijk. Het mooie weer heeft plaatsgemaakt voor donderkoppen en scheidsrechter Oosting is een verstandig man en dirigeert de mannen naar binnen als de flits en de klap wel erg kort op elkaar volgen. Heel gevat klinken er dan uit de speakers diverse deuntjes met regen als centraal thema en we wachten gelaten op de dingen die komen gaan.
  Na een kwartiertje kunnen we dan weer verder en de volgende flits is van Selimi die er weer vandoor gaat. Ook deze keer gelukkig zonder gevolgen, maar dat die Selimi ‘a pain in the neck’ is, dat is inmiddels wel duidelijk.
  De klok geeft inmiddels 36 minuten aan als Murat Önal onreglementair gestuit wordt en Quincy van Waveren zich even buiten de hoek van zestien achter de bal zet. Met een misselijkmakende zwabber lijkt zijn pegel eerst over te gaan, dan gestopt te worden door Ruizendaal, om vervolgens alsnog in de uiterste hoek achter de grabbelende keepershandschoenen als een donderslag tegen het net te ratelen: 0-1!
  Een wonderschone goal, maar heel eerlijk gezegd wel lichtelijk tegen de veldverhoudingen in. Uiteraard geen Huizer die daarom maalt: deze is vast binnen!
  Kort voor rust lijkt Eemdijk dan toch al weer op gelijke hoogte te gaan komen als Selimi de liggende Rijnvis al omspeeld heeft. Hij komt wat erg schuin voor de goal uit en trekt de bal dan ook voor waar Jan de Graaf de bal maar voor het inschieten heeft. De Graaf haalt van een meter of vier verwoestend uit en met ware doodsverachting neemt de eenzaam op de doellijn geposteerde Desmond Mensen de bal op het hoofd en de verbijsterde De Graaf ziet tot zijn ontzetting dat de bal over de goal spat. Negen meter vijftien tot je beschikking hebben en dan uitgerekend die vijftig centimeter reikwijdte uitkiezen waar zich het hoofd van Mensen in bevindt…

  Rust
  Als dan ook Selimi nog een keer volkomen naast de bal maait vanuit vrije schietpositie, dan mag Huizen beide handjes dichtknijpen met deze wat fortuinlijke en lichtelijk geflatteerde 0-1 voorsprong.
  Eemdijk mocht eigenlijk het meest aanspraak maken op een voorsprong. Huizen speelt bij vlagen fraai voetbal, maar het wisselt het veel te vaak af met onnodig balverlies, slordige passes en foute keuzes. Behoudens die machtige zwabberbal van Van Waveren heeft Ruizendaal zich toch niet echt bovenmatig hoeven inspannen. Het is aan de slordigheid in de afwerking van Eemdijk te danken dat we ongeschonden de rust halen. Ondanks die broze voorsprong ben ik er dan ook lang niet gerust op dat we De Kronkels met een resultaat zullen gaan verlaten. De komende vijfenveertig minuten zullen daarover uitsluitsel moeten geven.
  Vooralsnog toch nog geen redenen om al te gaan wisselen voor Assink en zijn staf.

  Poeh!
  We zijn de tweede helft nog maar nauwelijks begonnen of we zien hoe Maikel de Harder - ondanks de aanwezigheid van drie man van Huizen - de bal van dichtbij over de goal van Rijnvis jaagt. Een 100% kans en we zakken diep weg in onze stoeltjes en wachten met angst en beven op de dingen die komen gaan.
  Franken jaagt de bal door een woud van spelers op de goal van Rijnvis om te ontdekken dat onze doelman wel degelijk bij de les is. De bal vormt een moeilijke stop voor Rijnvis omdat hij de bal pas laat ziet. Zijn stop is echter degelijk en het gevaar weer voor even bezworen.
  Dan mag Quincy van Waveren opnieuw aanleggen voor een vrije trap. Enkele Eemdijker helden vormen een muurtje en we zien Ruizendaal nerveus aanwijzingen schreeuwen. We houden de adem in. Het zal toch niet? Dan neemt Quincy zijn aanloop en de bal spat richting doelvlak. De bal gaat echter deze keer wat minder fanatiek naar de hoek en Ruizendaal neemt met gevaar voor lijf en leden de bal voor alle zekerheid maar op de vuisten en weet zo deze vrije trap te overleven.
  Dan is het weer Eemdijk dat een kans letterlijk aan zich voorbij ziet glijden: Selimi zet weer voor en Jan de Graaf komt net iets te laat op de rubberkorrels voorbij rollen.
  Rubberkorrels die overigens na een sliding van Jordey Buitenhuis akelig postgevat hebben achter diens ooglid. Hij moet even naar de kant en we vrezen een herhaling van vorige week. Maar scheidsrechter Oosting wacht rustig even tot Rijnvis zijn veter heeft gestrikt en zo Buitenhuis de gelegenheid heeft gegeven om zijn ooglid weer van ongerechtigheden te ontdoen. Nu geen controles door de scheidsrechter, maar gewoon het gebaartje dat hij weer mee kan doen en zo hoort het ook!

  Goede fase
  Huizen heeft uit de voorsprong en het uitblijven van een tegentreffer toch wat inspiratie geput en er breekt een fase aan waarin Huizen de wedstrijd gewoon lekker in handen heeft. De combinaties lijken weer wat soepeler te lopen, de boel blijft lekker dicht achterin en het is nu een gelijk opgaande wedstrijd geworden.
  En dat resulteert dan in een actie van Malolepszy die de bal bij Klaassen weet te krijgen. Diens schot wordt gekraakt en levert daarmee een corner op. Van Waveren neemt de bal en speelt de inkomende Pelgrum aan die uithaalt en net van buiten de zestien diagonaal en laag inschiet. De bal gaat door een woud van spelers en als Önal en Klaassen beiden slim over de bal heenstappen is het voor Ruizendaal te laat om nog te reageren en de bal rolt die via de binnenkant van de paal binnen: 0-2!
  Een ongekende luxe en Huizen lijkt op rozen te zitten!
  Huizen speelt met zelfvertrouwen en dat uit zich bijvoorbeeld in de even rustige als dappere kopbal waarmee Danny Benning de bal terug kopt in de veilige handen van Rijnvis. Dan volgt er een snelle combinatie die Quincy van Waveren nogmaals in stelling brengt. Deze keer spat de bal echter rechtstreeks over en kan Ruizendaal opgelucht adem halen zonder dat hij er de handschoenen aan vuil hoefde te maken.
  We zitten in de 63e minuut als Thomas Malolepszy er weer gevaarlijk vandoor lijkt te gaan en aanvoerder Jan Pieter den Hartog voor de tweede keer een stevige overtreding maakt waardoor arbiter Oosting hem op zijn tweede geel trakteert...
  0-2 Voor en nog maar tien man van Eemdijk op het veld. Het lijkt niet meer stuk te kunnen voor Huizen.

  Stuk
  Die illusie hebben we slechts twee minuten, want dan valt de bal ongelukkig voor de voeten van Selimi. Rijnvis aarzelt even: uitkomen of blijven staan? En meer had Selimi niet nodig voor een vernietigende uithaal die als een granaat achter onze doelman slaat: 1-2 en Eemdijk zit weer in de wedstrijd.
  En hoe!
  De thuisploeg stroopt de mouwen nog maar eens wat verder op en gelooft er weer in. Huizen voelt dat en dat heeft het omgekeerde effect op de onzen die ineens de draad helemaal kwijt zijn.
  Önal stelt Ruizendaal nog wel een keer op de proef als Malolepszy een goede actie afsluit met een dito voorzet en even later aan de andere flank Önal die op zijn beurt voorzet. De bal is te hoog en Malolepszy weet de bal maar met moeite binnen te houden. Hij speelt op de inkomende Van Jaarsveld die vervolgens ondervindt wat dat opstropen van die mouwen inhoudt: hij wordt meedogenloos getorpedeerd door Maikel de Harder. Ik dacht op dat moment even terug aan de ‘beschaafde’ overtreding die het rood van Wouter Vente vorige week opleverde…Tja… De term ‘onrechtvaardig’ dringt zich dan toch wel nadrukkelijk aan mij op.
  Niet alleen huizen en van Jaarsveld zijn een beetje stuk, ook de klok van de Eemdijkers vertoont inmiddels vreemd gedrag: ineens staat daar zestig minuten op, terwijl ik zojuist nog de vijfenzeventig minuten genoteerd had. Het voert mij wat te ver om de Diekers hier van foul-play te beschuldigen, maar het kwam ze wel lekker uit dat niemand meer wist hoelang er nog te spelen was in deze inhaalrace.
  Trainer Patrick Loenen haalt dan David van de Groep eraf en brengt aanvaller Sjohn van Gulik binnen de lijnen. ‘Alles of niets!’ denkt de Eemdijker oefenmeester en gokt op de mentale weerbaarheid van zijn ploeg.
  En na enkele minuten betaalt zich dat al uit: een schot van Selimi spat uiteen op de paal en we halen al opgelucht adem als de eveneens ingevallen Jasper Bolland de rebound snoeihard uithaalt en Jordey Buitenhuis in de baan van zijn kanonskogel vindt.
  Hands!” gilt heel Eemdijk en tot onze ontzetting zien we hoe de grensrechter inderdaad zijn vlag opsteekt en Oosting naar de stip doet wijzen. De groggy op de grond liggende Buitenhuis wordt dan tot overmaat van ramp ook nog eens op rood getrakteerd en dat was nou net even teveel van het goede. Natuurlijk: Buitenhuis gooide zich in de baan van het schot, maar de bal was zó verschrikkelijk hard en van dichtbij aangeschoten dat je eigenlijk onmogelijk van opzettelijk hands kon spreken. De strafschop zal ongetwijfeld terecht zijn geweest, dat kon ik onmogelijk vanaf de tribune waarnemen, maar dat rood dat was wel heel erg zwaar bestraft. Ook hier speelt de regelgeving van de voetbalbond wellicht een wat dubieuze rol: velen waren na afloop van mening dat het beleid in deze gewijzigd was en dat de driedubbele straf voor één overtreding (penalty, tien man, schorsing) in dit soort gevallen te veel van het goede is en dat er met geel en een strafschop volstaan kan worden. Maar goed: elk jaar weer nieuwe regels en verordeningen vanuit Zeist maken het er allemaal niet duidelijker op. Eerst die buitenspelregels waar je zonder wiskundige knobbel en een fotografisch geheugen niet meer uitkomt en nu dit weer. Ergens zit er daar iemand achter een bureau die zich stierlijk verveelt en ons ieder jaar weer trakteert op dit soort oeverloze wijzigingen…
  De penalty wordt vlekkeloos binnengeschoten en we staan dus weer gelijk. Weer zet men de klok een paar minuten terug en op de tribune worden we onzekerder en onzekerder, zeker wanneer we zien hoe Eemdijk nu met tien tegen tien het Huizer bloed ruikt.
  Önal probeert dan een bal te controleren met een lichaamsdeel waar geen man hem graag wil hebben en gaat even neer. De bal is inmiddels aan de andere kant van het veld en het is knulligheid troef als Rijnvis en Papamelodias even tijd willen rekken om onze spits weer op de been te helpen. Zonder een tegenstander in de buurt laten ze eendrachtig de bal corner lopen!
  En dan slaat - in wat later de extra tijd zal blijken - het noodlot alsnog toe: de bal wordt knullig verspeeld en Maikel de Harder jaagt de bal spijkerhard achter Kevin Rijnvis. De 3-2 waarmee hij Huizen met een fikse kater de bus in stuurt…

  Erik Assink
  Onze hoofdtrainer weet het na afloop aan onze eigen slordigheid dat we verloren hebben. Aan alle drie de goals gingen stomme verdedigingsfouten vooraf die het de Eemdijkers mogelijk maakten om de winst alsnog naar zich toe te trekken. Assink was wel heel realistisch door te stellen dat Eemdijk meer recht had op de overwinning dan Huizen. Huizen wist behoudens de twee goals uit spelhervattingen te weinig aanvallende kansen te creëren. Huizen speelde volgens Assink lang niet zo goed als vorige week en daar zullen de meeste Huizer toeschouwers het wel mee eens zijn. Hij merkte korzelig op dat we hier ondanks een mindere dag toch met drie punten weg hadden kunnen gaan als we wat volwassener met die voorsprong waren omgegaan.

  Quincy van Waveren
  De verloren zoon die op het oude nest is teruggekeerd, stal wat Huizen betreft de show. Naast een verdienstelijke wedstrijd, vormde zijn weergaloze vrije trap een van de hoogtepunten van deze wedstrijd.
  “Hahaha,” lacht hij een beetje zuur als ik hoog opgeef over zijn vrije trap. “Ik train er inderdaad wel op om ze zo te raken en ik heb ze in het verleden ook wel zo gescoord, maar hij ging er inderdaad lekker in. Dat effect was inderdaad zo bedoeld. De en we keer lukt het wel, de andere keer lukt het niet, maar nu pakte het mooi uit.
  Ik ben weer naar Huizen teruggekomen omdat ik het toch wel lekker vond om weer dicht bij huis te voetballen. Daarbij paste het spel dat de trainer van Sparta wilde spelen niet zo lekker bij de manier waarop ik het beste tot mijn recht kom. Ik heb toen in de winterstop eigenlijk al besloten dat ik niet bij Sparta verder wilde. Overigens niets ten nadele van die trainer, hoor- het is gewoon een uitstekende trainer, maar soms moet je constateren dat je niet echt lekker bij elkaar past qua visie. Want verder heb ik het uitstekend naar mijn zin gehad bij Sparta Nijkerk.
  Ik denk wel dat mijn uitstap goed is geweest, want voor mijn vertrek hing ik er een beetje half en half tussen in bij Huizen. Deels door blessures, deels doordat de trainers andere keuzes maakten. Daar was ik toen wel een beetje klaar mee en ik wilde gewoon in de basis spelen. Bij Sparta Nijkerk heb ik me ook verder ontwikkeld en ik denk dat ik nu constanter speel dan toen ik bij Huizen vertrok.
  Maar goed: vandaag onze tweede nederlaag en dat is gewoon ronduit een slecht begin van deze competitie. Dat voelt heel zuur en nu komen daar ook die rode kaarten nog eens bij, dus dat is nog eens een extra domper en extra uitdaging naar volgende week toe omdat weer op te pakken. We hebben best nog wel vertrouwen: vorige week begin je gewoon goed, je bent gewoon beter en word je eigenlijk genekt door een domme rode kaart en krijg je de scheidsrechter tegen. Vandaag kwamen beide ploegen eigenlijk niet echt tot hun recht, maar hoe we het vandaag uit handen hebben gegeven, dat is gewoon heel knullig. Je ziet dan dat die Spakenburgse mentaliteit het dan gewoon wint, dat we toch weer een rode kaart pakken en wat domme gele kaarten die eigenlijk helemaal niet nodig zijn, da’s gewoon een slecht begin waar - iedereen inclusief de trainer - stevig van baalt! Je weet dat ze met die lange spits op een gegeven moment de lange bal gaan spelen, daar staan ze bekend om, dan moet je daar verdedigend wel op inspelen en die tweede bal gewoon winnen. Dan maar even niet ‘voetballend oplossen’. Da’s gewoon een stukje slimmigheid!”

  Apenstaartjes kijk op zaak
  Een stevige kater, anders kan ik het niet omschrijven. Met 0-2 voorstaan, een man meer op het veld en je toch heel naïef het kaas van het brood laten eten. Na afloop werd er een speler van Eemdijk geïnterviewd die het kernachtig verwoordde met ‘We hebben door onze Spakenburger mentaliteit deze overwinning over de streep getrokken. We voelden na de aansluitingstreffer dat er meer in zat ondanks een man minder en na de gelijkmaker voelden we dat we ‘m gingen winnen!’.
  Natuurlijk kunnen we stellen dat we met het ontbreken van Troost en Vente een stevige jas hebben uitgedaan, maar ook dan vind ik het nog geen excuus om je zo kinderlijk naar een nederlaag te laten spelen. 0-2 voor met nog een half uur te gaan, als je dát al niet eens meer tegen tien man over de streep weet te trekken, waar ben je dan nog mee bezig?
  Natuurlijk: we zijn pas twee wedstrijden onderweg, maar we hebben nu al twee man met schorsingen aan de kant staan. En dan nog zie ik een Lucas van Esterik die vijf seconden na het fluitsignaal van de scheidsrechter nog even een bal afwerkt! Hoe dom kan je zijn? DIT zijn dus de kaarten die je simpel kunt voorkomen. Maar dat niet alleen: als hij twee minuten later aan de noodrem moet vanwege een gevaarlijke situatie, dan loopt ie erg veel risico om de ploeg ernstig te benadelen en met negen man te zetten. Laten we het op het jeugdig enthousiasme schuiven en ik hoop dat Assink Lucas nog eens nadrukkelijk op het domme van zijn actie heeft gewezen. Leren is immers voor deze jonge ploeg een eerste vereiste en leren doe je vooral van je fouten. Sorry Lucas, maar dit moest ik even in mijn frustratie kwijt!
  Eenzaam onderaan, nu dus met nul punten uit twee wedstrijden. En dat had ik toch niet echt verwacht voor aanvang van dit seizoen. Adri Storm merkte na afloop terecht op dat een compleet Huizen eigenlijk best wel lekker kan voetballen, maar met een rode kaart per wedstrijd worden er toch wel strepen door die compleetheid getrokken. Het is te hopen dat de ‘beschaafde overtreding’ van Wouter Vente ook als zodanig door de KNVB beoordeeld zal worden en dat men zich ook realiseert dat de rode kaart van Buitenhuis wellicht wat ‘overdreven’ is en de respectievelijke schorsingen dus mee zullen vallen.
  Daarnaast moet deze ploeg zich terdege realiseren dat we geen team hebben dat zich een mindere dag kan permitteren, dat wordt ook in de hoofdklasse genadeloos afgestraft. Wat dat betreft mag Huizen zich gerust even spiegelen met dat dappere Eemdijk, dat toch echt niet overloopt van het talent (al mag die Selimi wat mij betreft morgen nog bij ons aansluiten!) dat ondanks de tien man en de 0-2 de rug wist te rechten en ondanks onmogelijke missers en tegenvallers toch bleef gaan op pure wilskracht en karakter. Ik denk dat dát de mentaliteit is die Assink graag bij zijn eigen ploeg had gezien…

  PS. Met dank aan een anonieme eerlijke vinder heb ik mijn geliefde sweater weer terug die ik vorige week was verloren. Het is maar een Zeeman-truitje van niks, maar hij zit me zo ongelofelijk lekker! Ik ben dan ook uitermate gelukkig dat ik het ding weer in mijn bezit heb. Dank aan deze eerlijke vinder die hiermee ook mijn geloof in het goede in de mens weer een zetje in de goede richting heeft gegeven!

  Scoreverloop:
  38. Quincy Van Waveren 0-1
  57. Lucas Pelgrum 0-2
  66. Argjend Selimi 1-2
  80. Zeker Beukers 2-2 (pen.)
  90+2 Maikel de Harder 3-2

  Opstelling Huizen:
  Kevin rijnvis, Danny benning, Joey papamelodias, Nino van Jaarsveld, Quincy van Waveren, Lucas Pelgrum (75. Lucas van Esterik), Murat Önal, Jordey Buitenhuis, Thomas Malolepszy, Aron Klaassen, Desmond Mensen.
  Opstelling Eemdijk:
  Gerben Jan Ruizendaal, Zeger Beukers, Jan Pieter Hartog, Wouter Bout, Floris Mulder, Maikel de Harder, Mauro Franken (71. Jasper Bolland), Jan de Graaf, Deen van Embricqs (80. Evert Brouwers), Argjend Selimi, David van der Groep (66. Sjohn van Gulik).