Naam, Leeftijd, Team, wat is je positie en wanneer ben je begonnen met voetbal?
    Bo IJkelenstam, 8 jaar. Ik speel in de JO9-5 en mijn positie is achterin, en soms mag ik even voor! Dit jaar ben ik begonnen met voetballen
    Sem Folkers, 8 jaar. Ik speel in de JO9-5 als keeper en dit is mijn eerste seizoen.

Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen?
    Bo: Het gaat heel goed in het team, we worden steeds beter.
    Sem: Het gaat goed! De laatste twee wedstrijden hebben we gewonnen met 13-0 en 14-0. Ik had alleen niets te doen in het doel.

Wat is jouw sterke punt als voetballer?
    Bo: Ik kan heel goed overspelen!
    Sem: Ik kan goed duiken en ben niet bang voor de bal.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met voetbal?
    Bo: Ik heb al 2 doelpunten gemaakt!!
    Sem: Het leukste is dat ik tegen zuidvogels 5-5 heb gespeeld en dat we niet verloren. Dit was een spannende wedstrijd en ik had heel veel te doen!

Heb je weleens een blunder gemaakt?
    Beiden: we hebben nog nooit een blunder gemaakt!

Wat weet je van het eerste elftal van Sv Huizen?
    Beiden: We weten nog niet zoveel van het 1ste elftal. Leuk om ze te leren kennen als pupil!

Wie is jouw Voetbalidool?
    Bo: Ronaldo
    Sem: Onana natuurlijk!

Wat wil je worden?
    Bo: Profvoetballer. Want dan verdien ik lekker veel geld!
    Sem: Ik wil beter worden dan Onana. Mijn wens is om keeper te worden bij Ajax.

Sem Folkers

Bo IJkelenstam