Informatie Pupil van de Week

De Pupillen van de week zijn twee pupillen uit de jeugd van sv Huizen en mogen op de wedstrijddagen meelopen met het eerste elftal. Iedere thuiswedstrijd van Huizen 1 mag een team uit de jeugd twee pupillen spelers uitzoeken die pupil van de week zijn.

De Pupillen van de week worden op de wedstrijddag om 13.30 uur, samen met hun ouders,verwacht in de bestuurskamer. Graag in s.v. Huizen tenue.

Daar wordt kennis gemaakt met Huizen 1. De Pupillen gaan mee naar de kleedkamer om de voorbereiding bij te wonen. Aansluitend doen de Pupillen mee aan de warming up op het veld.

Het elftal dat opgesteld is gaat weer naar binnen. De Pupillen gaan dan ook mee naar binnen.

Bij de start van de wedstrijd lopen de Pupillen naast de scheidsrechter mee het veld op. Eén Pupil pakt de wedstrijdbal, de andere Pupil doet de aftrap. Samen in een één-tweetje naar de keeper en scoren maar.

Tijdens de wedstrijd zitten de Pupillen op de tribune bij de ouders/teamgenootjes.

In de rust mogen de Pupillen weer voetballen (in s.v. Huizen tenue) met de reserve spelers.

De tweede helft van de wedstrijd wordt weer op de tribune gekeken.

Na afloop van de wedstrijd mogen de Pupillen mee naar binnen voor de afronding van de middag.

Er wordt natuurlijk wel van de Pupillen verwacht dat zij stil zijn bij de besprekingen en aandacht hebben voor het team en de begeleiders.

Naam, leeftijd, welk team zit je, wat is je positie en wanneer ben je begonnen met voetballen:
    Ik ben Renske Teeuwissen en ben 10 jaar oud. Ik speel in de MO11-1. Ik sta meestal achterin. Ben ooit begonnen bij de wolven en de meco. Toen stopte ik en toen ging ik op mijn 8ste weer op voetbal.
    Mijn naam is Jenthe Wiesenekker, ik ben 11 jaar en ik speel in de MO11-1. We hebben geen vaste posities maar in de aanval ben ik het beste.  Ik zit op voetbal sinds september 2017.

Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen in je team?
    Renske: Wel goed maar we hebben een teamwisseling gehad na de herfstvakantie en daardoor is ons team wat minder goed geworden, dit komt ook omdat we aan elkaar moesten wennen.
    Jenthe: We winnen en we verliezen, we staan nu 6de van de 12.

Wat is jouw sterke punt/specialiteit als voetballer?
    Renske: Verdedigen en het overzicht van het spel.
    Jenthe: Aanvallen, assist geven en vrijlopen.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met voetbal?
    Renske: Dat we kampioen werden vorig jaar en mijn allereerste goal en die was van een grote afstand.
    Jenthe: Vorig jaar zijn we kampioen geworden!! Ook mijn eerste doelpunt voor het team was erg leuk!

Heb je wel eens een blunder gemaakt?
    Renske: Ja ik heb een keer een eigen doelpunt gemaakt in de kruising.
    Jenthe: Ja, ik schoot eens naast voor een open goal.

Wat weet je van het eerste elftal van Huizen?
    Renske: Ze zijn goed en ik weet dat Lukas van Esterik in het team zit.
    Jenthe: Dat ze beter zijn dan Zuidvogels!

Wie is jouw (voetbal)idool?
    Renske: Lieke Martens.
    Jenthe: Lieke Martens.

Wat wil jij worden?
    Renske: Profvoetballer of iets in het ziekenhuis doen.
    Jenthe: Fotograaf, prof voetballer, bekende muzikant op mijn saxofoon.

Jenthe & Renske