Naam, Leeftijd, Team, wat is je positie en wanneer ben je begonnen met voetbal?
    Milan ten Kleij, 8 jaar en ik speel in de JO10-1. Ik voetbal al vanaf mijn vierde jaar. Mijn positie is centrale middenvelder.

Jasper Wiesenekker. Ik word over twee weken 10 jaar en ik speel in de JO10-1. Sinds de zomer ben ik aanvoerder. Ik ben mid-mid en speel al bij Huizen sinds mijn 5de jaar. Mijn opa heeft mij lid voor het leven gemaakt toen ik ben geboren.

Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen?
    Milan: Goed! We spelen goed over en zijn een echt team!!

Jasper:  De laatste wedstrijden voor de winterstop hebben we bijna allemaal gewonnen. We worden steeds beter door onze trainer Noell en door goed als 1 team samen te spelen. We gaan nu weer een stap omhoog en moeten nu tegen allemaal topploegen spelen.

Wat is jouw sterke punt als voetballer?
    Milan: Ik heb een goed schot en een goede steekpass.

Jasper:  Ik vind zelf dat ik altijd goed overzicht houd en ik heb een goede techniek.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met voetbal?
    Milan:  Ik heb twee keer bij de MCL de beker gewonnen. En de laatste ronde met de Jo10 bovenin geëindigd.

Jasper: Vorig jaar hebben we in de competitie tegen Ajax gespeeld op de Toekomst.

Heb je weleens een blunder gemaakt?
    beiden:   vast wel… maar dat weten we niet meer.….

Wat weet je van het eerste elftal van Sv Huizen?
    Milan: dat ze op ztaerdag hun wedstrijden spelen.

Jasper: Niet zoveel. Rob Krul ken ik wel want hij is de trainer van mijn broer.

Wie is jouw Voetbalidool?
    Milan: Christiano Ronaldo.

Jasper: Messi

Wat wil je worden?
    Milan: Ik wil graag profvoetballer worden. Eerst bij FC Utrecht en daarna bij Bayern Munchen.

Jasper: Profvoetballer.

Jasper Wiesenekker