Informatie Pupil van de Week

De Pupillen van de week zijn twee pupillen uit de jeugd van sv Huizen en mogen op de wedstrijddagen meelopen met het eerste elftal. Iedere thuiswedstrijd van Huizen 1 mag een team uit de jeugd twee pupillen spelers uitzoeken die pupil van de week zijn.

De Pupillen van de week worden op de wedstrijddag om 13.30 uur, samen met hun ouders,verwacht in de bestuurskamer. Graag in s.v. Huizen tenue.

Daar wordt kennis gemaakt met Huizen 1. De Pupillen gaan mee naar de kleedkamer om de voorbereiding bij te wonen. Aansluitend doen de Pupillen mee aan de warming up op het veld.

Het elftal dat opgesteld is gaat weer naar binnen. De Pupillen gaan dan ook mee naar binnen.

Bij de start van de wedstrijd lopen de Pupillen naast de scheidsrechter mee het veld op. Eén Pupil pakt de wedstrijdbal, de andere Pupil doet de aftrap. Samen in een één-tweetje naar de keeper en scoren maar.

Tijdens de wedstrijd zitten de Pupillen op de tribune bij de ouders/teamgenootjes.

In de rust mogen de Pupillen weer voetballen (in s.v. Huizen tenue) met de reserve spelers.

De tweede helft van de wedstrijd wordt weer op de tribune gekeken.

Na afloop van de wedstrijd mogen de Pupillen mee naar binnen voor de afronding van de middag.

Er wordt natuurlijk wel van de Pupillen verwacht dat zij stil zijn bij de besprekingen en aandacht hebben voor het team en de begeleiders.

Naam, leeftijd, welk team zit je, wat is je positie en wanneer ben je begonnen met voetballen:
    Ik ben Sebastiaan Koorn, ik speel in de J09-4, eind deze maand word ik 9 jaar, eigenlijk speel ik op elke positie maar voorin of op het middenveld kom ik het beste tot mijn recht. In oktober 2017 ben ik begonnen met voetballen.

Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen in je team?
    Het gaat niet zo heel erg goed met ons team, we verliezen veel. Echter we zijn wel een heel leuk en gezellig team en onze ouders zeggen dat we steeds leuker gaan spelen.

Wat is jouw sterke punt/specialiteit als voetballer?
    Ik ben een soort Dirk Kuyt, ik geef nooit op en ga altijd door. Ik loop hele maratons over het veld.

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met voetbal?
    Dat we twee weken geleden gewonnen hebben, 8 -0!

Heb je wel eens een blunder gemaakt?
    Met penalty’s nemen had ik een heel hard schot in gedachten maar ik schoot volledig mis.

Wat weet je van het eerste elftal van Huizen?
    Dat ze vorig jaar gedegradeerd zijn, maar dat ze het nu erg goed doen.

Wie is jouw (voetbal)idool?
    Messi en Ronaldo

Wat wil jij worden?