Zaterdag 18 mei | 17:00
s.v. Huizen – SJC | Toegang gratis!

De laatste thuiswedstrijd is er niet zo maar eentje. Ons eerste elftal kan kampioen worden. Zorg dat je erbij bent! Vraag vriendjes / vriendinnetjes / buren / vrienden / mensen die voor het eerst kennis willen maken met s.v. Huizen. Dit is hét voetbalaffiche van aankomend weekend!

Wat gaat er allemaal gebeuren?
De spelers komen, samen met onze kampioenen in de categorie Jeugd, het veld op met een feestelijke opening door onze supporters.
Onze bekende Antilliaanse drummer vrienden zorgen voor de juiste sfeer voor- en na de wedstrijd.

Eten en drinken
We hebben voor deze dag weer lekker eten geregeld. Ons Horeca team staat weer voor je klaar met heerlijke saté van de BBQ, Atjarsalade, brood en gebakken uitjes.

Na de wedstrijd
Om de echte sfeer erin te houden zorgt DJ Eric C na de wedstrijd voor pompende beats en maken we er een fantastische feestje van!

Zorg dat je erbij bent!!

Toegang gratis!